- Konu Sahibi blackgirl3434_34
Sinirlenecegine konusmayi denesin en mantiklisida bu olur zaten 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Niye sinirleniyorki?
Günümüzde 15-16 yasindaki kizlar bile saat kaclara kadar disarda arkadas gruplari ile takiliyorlar....genc bekar erkek evdemi oturacak? Iyi birde bi kahve yapsin annesi ile naber komsu oynasinlar.....
Olmaz güzelim...simdiden böyle triplere girmesin kuzenin....evde kendi kendine sinirlenip catlayacagina oda bekar günlerinin tadini cikarsin....bak sözlüsü ne güzel cikariyorzemuszemus
Biz böyle düsünerekten zaten erkekler sokak manyagi oluyorlar...
Evlenince de aliskanliklarindan vazgecemedikleri icin, esleri eve alistirmak icin cabalayip duruyorlar...
Hersey dozunda olmali; bekar da olsa öyle her aksam her aksam disarilarda olmasi dogru degil bence...lmaz:
Türk toplumunun geneline bakarsak erkek cocugun nasilsa erkek diye düsünerekten gece disariya cikmasina karisilmiyor, ama kiza yasak üstüne yasak!
Bir gün Rabbim nasip eder de kizim ve oglum olursa esit yetistirmeye calisacagim insaallah... kizima gece gezmesine izin vermiyorsam, ogluma da vermiycem...veriyorsam da ikisine vericem... ogullara bastan ayricalikli davranaraktan kendilerini bisey zannetmelerini sagliyoruz bu erkeklerin!!!
Kiza yasak koyalim diye birsey demedimki ben güzelim....günüzümde kizlar bile evde oturmuyor geziyor tozuyor..bekar genc bir erkek haydi haydi evde oturmaz demek istedim.
Arkadaslari ile bir cafede oturuyor sohbet ediyor vakit geciriyorsa ne var bunda? Tabiki dozu önemli.....isi gücü yok sabahtan aksama kadar her allahin günü bunu yapiyorsa baska hicbir ugrasi yok ise zaten bastan böyle bir erkekle sözlenerek hata yapildigni düsünüyorum.![]()