Biz bunu beğendik ama...

yasevmin

Guru
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2008
130
1
316
46
biz bunu beğendik ama çok mu koyu renk sizce

Eklentiler

• $IMG2400A.webp
    31,1 KB · Görüntüleme: 131
canım güzel ama senin banyonun ebatı küçükse karanlık olur birde koyu renk çok leke belli eder yinede sana kalmış bir şey

canım koyu renk yaparsan eger aksesuar bulmakta zorlaniyorsun bilgin olsun

bence süper her zaman koyu renkten yanayım
ne güzel saç vs.de çok belli olmaz
olursa su lekesi olur kurularsın gider
aksesuarda rahat bulursun merak etme

Sakn sakın sakın, su lekesi çok belli oluyor, tozu çok gösteriyor, küvet tarafında ve lavabo kenarında sabunlu su lekesi çok oluyor ve kurulamakla geçmiyor. Her dutan sonra fayansları silerim diyosan yaptır ya da aslında ben bu fayansları beğendim ama arada böyle beyaz gri nokta nokta desenler olsa daha iyi olurdu diyosan al. Aksi takdirde açık renkden şaşma....

Kesinlikle katılıyorum.

Canım koyu renk herzaman asildir zaten..çok şık duruuur AMMAA banyon çook büyük olması lazım bu rengi kullanman için.birde arkadaşların da yazdıkları gibi hem banyon küçücük gösterecek,hemde acayip şekilde su lekesi belli oluyo,toz aynı şekilde..benim eltim aynısında yaptırdı çook pişman olduu ,banyo temizlemekten bir hal olmuştuu..ama benim banyom açık renk beyaz ve pembee.hem banyomu kocaman gösteriyo hemde öyle su lekesiydi bişey olmuyoo..umarım yardımcı olmuşumduur..tabi gene sen bilirsiiin..

Bence de çok koyu mesela mavi pembe yeşil gibi renkler daha ferah olabilir. Ha unutma açık renkler küçük mekanı büyük gösterir.

çok teşekkür ederim arkadaşlar fikirleriniz gerçekten önemli benim için gerçekten çok krarsız kaldım

çok daha iyi alternatifler var arkadaşım,bu biraz demode gibi..
bende banyo ve tuvaleti siyah beyaz yaptırdım,renklerle oynadık ,mimar arkadaşımla banyomda tuvaletimde ufaktı,geniş gösterdi.bence sende ya açık renkler kullan ,mesala mavi ufak taşlar var.
yada siyah diyorsan iki renk kombinasyonu yap.

banyonun rengi genelde mavi ve yeşil olur. Su yeşili veya buz mavisi tonlarıyla kombin yapabilirsin. Küçük banyoda siyah boğucu olur ve de çok toz gösterir tabii su lekesi de cabası. Şimdi bordürleri dikey kouyolar bir de şık oluo...

teşekkür ederim peki bu kahverengı banyoya ne renk banyo takımı yakışır sizce?

canım koyu renk konusunda arkadaşlara katılıyorum hem temizlemesi zor hemde mekanı daraltıyor. açık renkten yana kullan bence şansını.

koyu renk evet çok güzel ...banyo büyükse güzelliğe güzellik katar ama banyo küçükse beklendiği kadar güzel olmaz ...

ayrıca evim güzel evim de bi kaç arkadaşın banyolarına bayılmıştım şuan hatırlayamicim ne yazıkki -tatlicadiarzu-

bir de yapı arketleri gez bol bol farklı fikirler sunar sana hihoyyyt

Son düzenleme:
bence çok hoşş aksesuar işide okadar zor olmaz kanımcaa hoşşş bencee

çok karanlık olur,duvarları beyazdan yap,yanına bi sıra dekor bi sıra koyu koy,yani koyudan az olsun duvarda,yerleri hep koyudan yap

Bence çok asil renk. Benim evimde siyah... Beğendiysen kesinlikle yaptır. Krem renkte aksesuarlar ve halı kullanırsan ve iyi ışıklandırılırsa boğucu olmaz. Zaten banyolar genelde güneş görmezki karanlık dursun :)

teşekkür ederim peki kahverengı banyoya ne renk banyo takımı yakışır sizce? yerler kahve duvar krem rengı acık kahve arası ara ara da kahve rengı bordurler var

bencede çok koyu ya, yerlerin rengini değiştirebilirsin. Bizde bu aralar banyomuza fayans aldık diğer banyo içinde taş bakıyoruz ama böyle koyu renkleri pek düşünmüyoruz, koyuları sadece dekor olarak kullandik. Açık renk hem temizlik açısından kolay hemde daha ferah duruyor. Mesela yerlerin rengini değiştirebilirsin. Tabi en son karar senin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…