biz de bittik..

Kesinlikle katilyorim bide deger verince biyerleri tavan yapiyor ozguven geliyor. Ama bunu bana yapmasnda ki hata bende de var malesef..

İcimi ferahlattiniz tesekkur ederim gercekten ilk gun ki gibi yanmiyor icim alisiliyir demeek ki
mutlaka alışacaksın.
Allah kimseye kaldıramayacağından fazlasını yüklemez.
Belki hakkında hayırlısı böyledir.

Erkekleri anlamak çok zor her adımda bir değişme oluyor sevgiliykn nisanliysan ve en son ewlndgnde degisiyorlar

Belkide 10 gün değil, yıllar.Bilemezsin. dua et şükret evli değilsin.. elbette unutursun..

Ne oldu ki?

Konunun okudum ve diyebileceğim güvenip tekrardan hayatına alma adamı. Yine aynısını yapar. Tecrübelerimden bunu söylüyorum

Bundan sonra bence önüne bak hayatini yada hic bi erkeğe d guvnme cnm

Bence kendisini aklamak için uydurduğu koca bir yalan, hiçte inandırıcı gelmedi.
At gitsin, 4 sene uzun bir zaman ama atılmicak kadar da değil.

Ne karaktersiz bir insanmış. Hem sevgilisine hem arkadaşına kazık atıyor. Böyle bir insanla devam edilmez hayatta çok sorun var ve evlilik sorunları beraber göğüsleyebilmektir. Bu adam sorunun ta kendisi başka sorunlarda ilk satacağı siz olursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…