• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

biz de mi tükendik

Yahu şu regl gibi aslında sağlık göstergesi olan bir olayı niye bu hale gwtiriyorsunuz bir anlayabilsem.
Ben erkek olsam bana bu konuda naz yapıldığı ilk an güle güle kardeşim derim.
Özle günüm özen bekliyorum. Sebep?
Ameliyat mı, amansız hastalık mı?
Adam her ayın bilmem kaç günü bu nazı cazı çekmek zorunda değil.
Aileniz çocuğu eziklemiş zaten yazık ve bence ne yaparsa yapsın yaranamaz daha sizi memnun edemiyor.
İlişki yaşarken karşıdakinin de insan evladı olduğunu ve sabrının bir sınırı olduğunu unutmayın.
Sonuç olarak ben karşı tarafa hak verdim.

siz ozel gununuzde ilgi bekliyosunuz surekli ama o insan da suan cikmazda is icin ona biraz anlayis gosterin cok ustune dusmeyin duzelir ins

Yahu şu regl gibi aslında sağlık göstergesi olan bir olayı niye bu hale gwtiriyorsunuz bir anlayabilsem.
Ben erkek olsam bana bu konuda naz yapıldığı ilk an güle güle kardeşim derim.
Özle günüm özen bekliyorum. Sebep?
Ameliyat mı, amansız hastalık mı?
Adam her ayın bilmem kaç günü bu nazı cazı çekmek zorunda değil.
Aileniz çocuğu eziklemiş zaten yazık ve bence ne yaparsa yapsın yaranamaz daha sizi memnun edemiyor.
İlişki yaşarken karşıdakinin de insan evladı olduğunu ve sabrının bir sınırı olduğunu unutmayın.
Sonuç olarak ben karşı tarafa hak verdim.

6 yıl önceki konuyu bulmak zor olmadı mı? :KK14:

ben çok kolay buldum :KK53: can sıkıntısı napacaan öyle böyle vakitini geçirecenn ,evet evet küçük bir ayrılık yaşıyorum buraya kadar vurdu :KK70:

konu 2009 muş bende saf saf oturdum bütün konuyu okudum :KK53::KK53: sonuç ne olmuş ki gökten üç öküz düşmü mü bari :rolleyes::rolleyes:

ömrümde böle saçma konu görmedim.demekki 2009 yıllarında sorunlar daha bi eften püftenmiş teknoloji hayatımıza yeterince girmemiş.erkeklerde bir garipmiş şimdikiler arama beni deyince bu konuda blöf yapmıyor.

konu 2009 muş bende saf saf oturdum bütün konuyu okudum :KK53::KK53: sonuç ne olmuş ki gökten üç öküz düşmü mü bari :rolleyes::rolleyes:

Aynen yaa bende saf gibi tarihe bakmadan okuyorum, az kaldı yorum yapacaktim. Kadin Allah bilir evlenip barklanmistir bile. Hortlatmasinlar ya eski konulari.

Back
X