biz gelinler de azıcık cadoloz muyuz acaba

Sargoz

güncel 80 => 70 e inecegim inşallah :)
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2015
12.563
7.620
bazen öyle oldugumu düşünüyorum ama bazen:oops:

Bize karşı yapılan bir yanlış varsa neden olmayalım ki? Ben insan ayırmam. Ortada bir yanlış varsa tepkimi aynı şekilde veririm.

Bize karşı yapılan bir yanlış varsa neden olmayalım ki? Ben insan ayırmam. Ortada bir yanlış varsa tepkimi aynı şekilde veririm.
ben fazla yapmıyorum ama keşke daha fazlasını yapsam sinirden geberecem

Ben hiç yapamıyorum çünkü evlenmeye karar verdiğimiz zamandan beri eşim de bende konuşmuyoruz kv ile. Kp ile de sadece eşim konuşuyor. Ben hiçbiri ile muhatap değilim :-)

Ben hiç yapamıyorum çünkü evlenmeye karar verdiğimiz zamandan beri eşim de bende konuşmuyoruz kv ile. Kp ile de sadece eşim konuşuyor. Ben hiçbiri ile muhatap değilim :-)
sizin gibilere doğru bulmasam da imreniyorum

Bence de doğru değil ama bu onların seçimi, bende saygı duyuyorum. Hem sürekli kavga dövüş içinde hayatı geçirmektense uzak durmak en güzeli.
ben yapamıyorum işte

Bazilarida hakediyor cadoloz olmayı ama adamı deli edene kadar uğraşırlar cingenelik yapıp ortalığı yıkınca kotu gelin olursun oğlumu benden soğutmaya çalışıyor derler. Herşey senin elinde sen gelirsen oğlunda gelir sen getirmiyon derler bre anacigim sen bir kaynanaliktan önce azda olsa annelik yap kızım yavrum de bağrına bas torunlarını op kolla sev 5 liralikta olsa cam sakızı çoban armağanı birşey al getir de torunlarına e bizde sevildigimizi değer gordugumuzu bilelim de seni basım üstünde tasiyim sevgili anneciğim .

M MBKTASARIM aynen öyle çok doğru söylüyorsun. NE zaman ki onlar bizlere gelin değil de kızları gözüyle bakarlar bizde o zaman bizim tarafımızda da herşey değişir. Etkiye tepki... :KK39:

S Sargoz canım bu kararı eşin ya da eşinin ailesi vermezse senin yapman çok iyi olmaz zaten eşinle papaz olursunuz. Benim eşim annesini bildiğinden hiç barışma yoluna gitmiyor. Umarım sizin sorunlar da bir gün düzelir.

M MBKTASARIM aynen öyle çok doğru söylüyorsun. NE zaman ki onlar bizlere gelin değil de kızları gözüyle bakarlar bizde o zaman bizim tarafımızda da herşey değişir. Etkiye tepki... :KK39:

S Sargoz canım bu kararı eşin ya da eşinin ailesi vermezse senin yapman çok iyi olmaz zaten eşinle papaz olursunuz. Benim eşim annesini bildiğinden hiç barışma yoluna gitmiyor. Umarım sizin sorunlar da bir gün düzelir.
umarım

Cadolozluk değil etki tepki meselesi.
Bana 3 adım gelene ben de 1 adım atarım.
Bana surat asanın suratına bakmam.

Hakedene hakettigi sekilde, cok istisna bi kisilik degilse (aksi, huysuz, cirkef) kimse durduk yere tavir sergilemez..

aman kizim diye bagrina basincada olmuyor o isler. benim kayinvalidemde güya beni gelini gibi degil kizi gibi görüyormus. Canim yavrum bitanem diye konusur, sarilir öper. Yeri gelir lafi sokar hic acimadan, istedigi gibi kirar. Bizimkide oglu ondan sogacak diye korkuyormus. Sürekli aramalari ondan sanirim :)
hepsi lafffffff, elin kizini kendi kizi gibi görecekmis. Bende onu kendi annem gibi görmüyorum sonucta.

aman kizim diye bagrina basincada olmuyor o isler. benim kayinvalidemde güya beni gelini gibi degil kizi gibi görüyormus. Canim yavrum bitanem diye konusur, sarilir öper. Yeri gelir lafi sokar hic acimadan, istedigi gibi kirar. Bizimkide oglu ondan sogacak diye korkuyormus. Sürekli aramalari ondan sanirim :)
hepsi lafffffff, elin kizini kendi kizi gibi görecekmis. Bende onu kendi annem gibi görmüyorum sonucta.
lafta herşey öyledir de iş icraata gelince of ki offff.
lafta gelini ezdirmez ezmez laf söyletmez el üstünde tutar ikisi iyi geçinsin de biz uzak dursak da olur
amaaaaaa iş icraata gelince
bacak kadar çocuklar yüzünden hastanelik olursun. hem kendi ezer hem sülalesi . bir gün gitmesek kızıl kıyamet vay efendim onun canı sıkılıyormuş morali bozukmuş gelecekmişiz vs.
görünüşte kendini çok iyi gösterir amaaaaa icratta dişbiler.
ama ne kadar kıskansalar da haset de etseler sonuç oğlunun en büyük aşkı ve ona evlat veren mükemmel kadın :rolleyes::rolleyes:

lafta herşey öyledir de iş icraata gelince of ki offff.
lafta gelini ezdirmez ezmez laf söyletmez el üstünde tutar ikisi iyi geçinsin de biz uzak dursak da olur
amaaaaaa iş icraata gelince
bacak kadar çocuklar yüzünden hastanelik olursun. hem kendi ezer hem sülalesi . bir gün gitmesek kızıl kıyamet vay efendim onun canı sıkılıyormuş morali bozukmuş gelecekmişiz vs.
görünüşte kendini çok iyi gösterir amaaaaa icratta dişbiler.
ama ne kadar kıskansalar da haset de etseler sonuç oğlunun en büyük aşkı ve ona evlat veren mükemmel kadın :rolleyes::rolleyes:

aynen öyle. Gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz. Niye böylesiniz. Evde isiniz ne. Gidersin onlara, eve göndermezler. Falan Filan.
Ayyy cok dertliyim cokkkk

aynen öyle. Gelmiyorsunuz gitmiyorsunuz. Niye böylesiniz. Evde isiniz ne. Gidersin onlara, eve göndermezler. Falan Filan.
Ayyy cok dertliyim cokkkk
hele bide aynı mahallede oturupta eh bu akşam burada yatın var ki tam nobellik :)
mübarek adamla işim var sevişeceğim burda olmuyor diyeceğim bir gün sonra film kopacak bakalım :KK70::KK70::KK70:

hele bide aynı mahallede oturupta eh bu akşam burada yatın var ki tam nobellik :)
mübarek adamla işim var sevişeceğim burda olmuyor diyeceğim bir gün sonra film kopacak bakalım :KK70::KK70::KK70:
allah canini almasin:KK70: beni de en sinir eden konu enlendigimden beri korunma kizim diye nasihat vermesi.hayir bi tek o degil sulale korunma korunma diyip duruyo.SIZENE GERZEKLER diye bagirasim geliyo ama iste....

hahaha bizim aramizdada mesafe cok az,ellerinden gelse bizide yatiracaklar. :KK70::KK70:

X