biz genişiz

napıyorlar dertleşiyorlar mı?
arkadaş karşı cinsten mi?
bu kısımları anlamadım ben.
eğer aynı cinsten ve dertleşme şeklindeyse bozulurum ama idare edilebilir bir durum
eğer karşı cinsse dertleşse de olmaz paylaşsa da olmaz hiç bir türlü olmaz yani.

valla benim konum var burda aşkta evliliği bitirmeyin diye ordada okuyabilirsin herşeye geniş davranırım ama bu söylediğine asla benimde 5. aya girecek bi kızım var ama şuan yazdıklarını okudumda inan midem kaldırmıyo ama sen çok güçlüsün bu belli helal olsun ben herşeyde güçlüyümdür ama bunda güçlü duramam inan bu resmen aldatmak sen eşine bahane bulma bi laf vardır yeri müsait deil önce en yakın arkadaşını hayatından koca bi tekmeyle şutla onun bu yaptığını ailesi başta olmak üzere herkese duyur sonra eşine gelsin sıra ama sayfamdada yazdığım gibi kendini yorma boşuna yapmış yapacağını adam

Arkadaş sizin en yakın arkadaşınız mı eşinizin mi? Sizinse ne kadar zamandır tanışıyorlar ve onların da belli bir samimiyetleri oluştu mu sıkıntılarını paylaşırlar mı? Ve siz bunlardan haberdar mıydınız?

Seks muhabbetinin içeriği nasıl? Birbirlerini mi arzuluyorlar napıyorlar? Yoksa genel olarak sorunları mı paylaşıyorlar? birbirlerinin hoşlandıkları şeyleri mi soruyorlar? Ben de erkek arkadaşlarımla bişeyler konuşurum. Eşim de konuşuyordur. Arkadaşlarla falan oturunca o tür espriler de döner.

Ama eşimin arkadaşlarımdan biriyle benden habersiz şekilde arkadaşlıgını ilerlettiğini öğrensem çıldırırım. Bunda art niyet ararım. Ne biliyim senden gizli görüşüyorlar mı falan bunları öğren..

Eşin daha önce seni aldattı mı falan bunları değerlendir kafanda. Bir tek bu olaydan boşanılmaz canım.

fkan keşke bir cevap versen.herkes ilgilenmiş, fikirlerini söylemiş, ortak olmuş...

arkadaşın cinsiyeti bayan,ortak arkadaşımız. evimize girip çıkan bizi bilen biri.
gördüğüm de zaten kıyameti kopardım. arkadaşımla görüşmüyorum artık, kocamla da oturup konuştuk bunu kaldıramayacağımı belirttim. yanlış anladığımı söyledi ve bütün kocalar gibi kabul etmeyip kıvırdı tabiki:)
şimdi ki durum kızım için uzun bi gözlemleme ve bekleme aşamasındayım. öfkeyle kalkıp zararla oturmak(kızım adına) istemiyorum.
yorumlar için teşekkürler bu arada:)

Back
X