NASIL BÖYLE DÜŞÜNÜR

Ne diyeceksiniz neden böyle dedin mi ailen vermezmiş vermez demiş çıkıp karşılarına para kavgası mı etmiş neye alındım

Nasıl böyle düşünür? Sağlıklı bir yetişkin olduğu için düşünür, bunun nasılı mı var.
Ayrıca adam doğru düşünmüş durumları yokmuş veremezlermiş işte, nesine içerlediniz bunun.
Siz size kimin maddi olarak destek olup olmayacağını nasıl bilirseniz o da biliyormuş sonuç olarak.
Bunun hesabını sormak sadece ilişkinin temeline kibrit suyu dökmek olur.

Son düzenleme:
Nasıl böyle düşünür? Sağlıklı bir yetişkin olduğu için düşünür, bunun nasılı mı var.
Ayrıca adam doğru düşünmüş durumları yokmuş veremezlermiş işte, nesine içerlediniz bunun.
Siz size kimin maddi olarak destek olup olmayacağını nasıl bilirseniz o da biliyormuş sonuç olarak.
Bunun hesabını sormak sadece ilişkinin temeline kibrit suyu dökmek olur.
Adam o kadar emin ki, durumları olsada vermezler diyor, ben şimdi bunu nasıl unuturum ya

Her aile bir değildir ancak hangi aileden borç alınırsa o ailenin işlere, harcamalara burnunu sokma, göz süzme, sorgulama vs. gibi davranışları oluyor genelde. Bunu da damat olarak istememiş olabilir.

Gerçekten öyle düşünüp düşünmediğin ve bunu neden söylediğini bilemeyiz. Belki kuzenini geçiştirmek için öyle söyledi. Eşiniz ve aileniz arasında bir sorun yoksa hiç de kurcalamayın boşverin, Hem telefonunu kurcaladığınızı ve özel konuşmalarını okuduğunuzu da anlamasını istemezsiniz. Çok ciddi bir sebep olmadıkça eşinizin telefonunu kurcalamanızı ve özel konuşmalarını okumanızı tavsiye etmem. Ben istemem eşimin benim telefonda özel konuşmalarımı okumasını, kime ne demişim neden demişim falan anlamaz.

Gerçekten öyle düşünüp düşünmediğin ve bunu neden söylediğini bilemeyiz. Belki kuzenini geçiştirmek için öyle söyledi. Eşiniz ve aileniz arasında bir sorun yoksa hiç de kurcalamayın boşverin, Hem telefonunu kurcaladığınızı ve özel konuşmalarını okuduğunuzu da anlamasını istemezsiniz. Çok ciddi bir sebep olmadıkça eşinizin telefonunu kurcalamanızı ve özel konuşmalarını okumanızı tavsiye etmem. Ben istemem eşimin benim telefonda özel konuşmalarımı okumasını, kime ne demişim neden demişim falan anlamaz.
Doğru tabi istemem farketsin okuduğumu, meseleyi kurcalayamam gibi duruyor şuan

Bir de diyor ki onlar bizim ailemiz gibi değil?? Ay çok şaşırdım böyle bir enerji almasına, kaç gündür ne üzerine böyle bir düşünceye kapıldı diye düşünüyorum. O bana dedi ailene de soralım ben dedim ki şuan verecek durumda değilim yine de sordum tabi, verecek durumda değiliz dediler ona da ayrı açıklama yapıldı

Eşiniz olmayan bir şey söylememiş ki. Aileniz vermemiş oda vermezler demiş. Verseler di ama eşiniz vermezler deseydi haklı olabilirsiniz. Eğer düğün zamanı da destek olmadılarsa düşüncesi böyle olabilir.

Back
X