Başörtüsü serbest birakilir chp koşa koşa iptal ettirmeye gider. Secim sarkisinda besmele gecer chp yine koşarak iptal ettirmeye gider. Ben bu partiden hiçbir şey anlamadım.
Bir de sayın Kılıçdaroğlu biz sadece sofraya oturdugumuzda besmele çekmeyiz. Biz her isimize besmele ile başlarız.
Besmele her hayrin baslangicidir. Yoksa sizin hayirla işiniz olmaz mı?
Hangi ibadetleri yapıyor merak ettim şimdik
Yapılan ibadet söylenmez. İbadetle gösteriş yapılmaz. Tabi dini siyasette kullanarak prim yapanları gördükçe sizde alıştınız. Sizde haklısınız.
Kilicdarogluna katiliyorum inancin siyaseti olmaz. Akp inanclari kullanarak oy topluor senelerdir. En fazla oyuda turban meselesinden aldigida bir gercek. Benim bu haberde takildigim farkli bir konu Avrupa konseyinde neden ic meselelerimz konusuluor sanki Turkiyede olup bitenleri sikayet ediyormus tarzinda zaman zaman muhalefet bunu yapior nedense ben bi anlam veremiyorum.Bilen varsa beni aydinlatabilir mi?
Ama bunu hdp de yapiyor hatta zaman zaman akp dahi yapiyor hepsi sirtini Avrupaya dayiyorsa bizi aslinda Avrupa yonetiyor gibi bir sonuc cikiyor bu da cok sacma bencehdp nin sırtını pkk ya dayaması gibi sanırım. bunlarda sırtlarını avrupaya
dayıyor .
Kılıçtaroğluna katılıyorum,ibadet Allah için yapılır,kul ile Allah arasındadır,gösteriş yapar gibi yapılmaz,ağıza alınmaz,önemli olan rabbimin bilmesi.işte dinin siyasete bu kadar çok karıştırılması bizim gibi düşünenleri ister istemez itiyor.
ben yazımda ibadet gizli olsun demedimki,herkes namazını kılsın,orucunu tutsun,kurbanını da kessin,tüm bunları bizde yapıyoruz,ama her lafın başında sonunda gösteriş gibi Allah,Bismillah demenin manası yok,yani demek istediğim bunu bilerek kullananlar var yani dini alet edip göz boyayanlar.İbadet sizin değiliz gibi gizli olmuş olsaydı cami ve cemaat kavramı olmazdı. Bazı ibadetle gizli yardım etme gibi. Ayrıca ibadeti kendimiz için yaparız.
İbadet sizin değiliz gibi gizli olmuş olsaydı cami ve cemaat kavramı olmazdı. Bazı ibadetle gizli yardım etme gibi. Ayrıca ibadeti kendimiz için yaparız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?