- 6 Nisan 2016
- 129
- 84
- 13
- 38
- Konu Sahibi Kakaolu-sut
-
Yuvan için diyeceksin arkadasim yoksa boyle devam ederHayir dedigimde en kötü insan benim.ben katiyimdir olmazlarim vardir herkes bilir.Ama esim supermen gibi heryere yetismeye calisir buda bizi cok yıpratıyor artık
Çocuk olunca mı kavga oluyormuş? bence kendisi can yakmak için yapıyor. Böyle insanları hiç anlamıyorum ya! O zaman sevgililer hiç kavga etmesin! Oh ne güzel dünya ya! Çocuk olunca kavga oluyorsa kimse çocuk yapmazdı.Bir gun bir arkadasim sizin neyiniz varki kavga edeceksiniz dedi (esim ve bana soyluyor) bende neden biz canli degilmiyiz bizim duygularimiz yokmu dedim
Ney mesela sizin tavriniz derken neyi degistirmeliyim ki5 kiside olsaniz bu boyle olucak. Sizin tavrinizdan kaynakliyo sanirim.
Her aradiklarinda yada cagirdiklarinda gitmeyin mesela. Aile oldugunuzu onlara hissettirin ilk once.Ney mesela sizin tavriniz derken neyi degistirmeliyim ki
Bizim de 6 yil olmadi ve ben kendi annem de dahil cevreme hadlerini bildirdim.oyle susma sakin.karsindaki neyi hakediyorsa aynen yap.ayip gunah yok bildir hadlerini ki birdaha cesaretleri kalmasin.sana bursey diyim onlara sor neden cocuklu aileler bosaniyor.cocugu balkon saksisi sanan bir milletiz illa iki uctsne olacak otesi yok.biz 6 yil ugrastik kizimiz var 18 aylik simdi hergoren ikinci yoldami hemen yapin tabi cnm siz emredin yeter ki.sen benim yerime dogur diyorum boyle soykeyenlere...Evet biz iki kisilik bir aileyiz.neden kabul gormuyoruz.uzun zamandır evliyiz cocugumuz olmadi allah bilir ama olmayacak gibide gozukuyor.
Etrafimizdaki kimse bizi bir aile olarak kabullenemedi anne babalarimiz bile.aman sizin ne derdiniz olacak aman size husa mi.birsey almaya kalksak yakistirmadilar gezsek laf oldu evden cikmasak laf oldu.
Sanki biz onlar icin hep hazir ve nazir olmaliyiz.her aradiklarinda telefonu acmali her cagirdiklarinda beş dk icinde orda olmaliyiz.Bu etrafimizdaki herkes icin boyle arkadaslarimiz bile dahil.Biz kimseye mudahale etmezken insanlar bu hakki nerden buluyo neden biz kimsenin gözünde buyumedik neden cocucgumuz yok diye biz bi aile sayilamadik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?