Biz iki kişilik bir aileyiz

Kakaolu-sut

İç güveysinden hallice ;)
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2016
129
84
13
38
Evet biz iki kisilik bir aileyiz.neden kabul gormuyoruz.uzun zamandır evliyiz cocugumuz olmadi allah bilir ama olmayacak gibide gozukuyor.
Etrafimizdaki kimse bizi bir aile olarak kabullenemedi anne babalarimiz bile.aman sizin ne derdiniz olacak aman size husa mi.birsey almaya kalksak yakistirmadilar gezsek laf oldu evden cikmasak laf oldu.
Sanki biz onlar icin hep hazir ve nazir olmaliyiz.her aradiklarinda telefonu acmali her cagirdiklarinda beş dk icinde orda olmaliyiz.Bu etrafimizdaki herkes icin boyle arkadaslarimiz bile dahil.Biz kimseye mudahale etmezken insanlar bu hakki nerden buluyo neden biz kimsenin gözünde buyumedik neden cocucgumuz yok diye biz bi aile sayilamadik

Kesin ve kati olarak bize karismayin diyin hepsine eşinizle nirlikte birbirinize destek olarak ve cocugumuzda olur elbet allah kixmet eder sizede inşallah

Hayir dedigimde en kötü insan benim.ben katiyimdir olmazlarim vardir herkes bilir.Ama esim supermen gibi heryere yetismeye calisir buda bizi cok yıpratıyor artık

Yaşadığın sürece umut var demektir. Rabbim verir inşeallah bol bol dua et ve tıp baya gelişti uğraşırsınız olur inşallah.
Bu konuda birbirinize destek olun kimsenin nasıl davrandığı umurunuzda olmasın sakın kendinizi kasmayın ve başınız dik olsun. Önce insanlara cevap vermeyi bilin bazı insanlar lafı söyleyince değil sokunca anlıyor o halde sokarsınız lafı bir iki artık kesilir kimse bir şey diyemez. Aile olduğunuzu hissettirin onlara. Çocukla aile olunacak diye bir şey yok. Kimse de asla sizin ailenize karışma yada küçük görme gibi bir hakka sahip değil. Eğer siz kendinizi bu şekilde aile görmezseniz insanlarda görmez. Bence sorun sizin kendinize nasıl baktığınızla alakalı. "Biz iyiyiz, biz aileyiz" i önce kendinize inandırın. Sonra insanların ne yaptığı umurunuzda olmasın birazda siz bakın onlara havadan. Annen veya arkadaşların fark etmez herkese bunu gösterin. Bu iş sizde bitiyor arkadaşım haberiniz olsun :)

Bir gun bir arkadasim sizin neyiniz varki kavga edeceksiniz dedi (esim ve bana soyluyor) bende neden biz canli degilmiyiz bizim duygularimiz yokmu dedim

Bir gun bir arkadasim sizin neyiniz varki kavga edeceksiniz dedi (esim ve bana soyluyor) bende neden biz canli degilmiyiz bizim duygularimiz yokmu dedim
Çocuk olunca mı kavga oluyormuş? bence kendisi can yakmak için yapıyor. Böyle insanları hiç anlamıyorum ya! O zaman sevgililer hiç kavga etmesin! Oh ne güzel dünya ya! Çocuk olunca kavga oluyorsa kimse çocuk yapmazdı.

Bizde iki kişilik bir aileyiz ama aileyiz yani. Kimse buna laf edemez. Allah bilir çocuğunun olup olmayacağını ama çocuk yok diye aileden satılmıyor musunuz? Bizde de çocuk yok ama Allah'a şükür mutluyuz. Allah herkesin kalbine göre versin ne diyelim.

Kv demde çocuk yapmicaksanız neden evleniyorsunuz demişti kkda da bu kafadan çok kadın var biz en başından beri söylüyorduk çok ısrar edemiyorlar eşimde bende sert karakterleriz neyseki
Mesela telefon çaldı geç açtınız sordu ne işin vardı diye anne çocuk yapmıyoruz ama hala sevişiyoruz de

Bizim de 6 yil olmadi ve ben kendi annem de dahil cevreme hadlerini bildirdim.oyle susma sakin.karsindaki neyi hakediyorsa aynen yap.ayip gunah yok bildir hadlerini ki birdaha cesaretleri kalmasin.sana bursey diyim onlara sor neden cocuklu aileler bosaniyor.cocugu balkon saksisi sanan bir milletiz illa iki uctsne olacak otesi yok.biz 6 yil ugrastik kizimiz var 18 aylik simdi hergoren ikinci yoldami hemen yapin tabi cnm siz emredin yeter ki.sen benim yerime dogur diyorum boyle soykeyenlere...
Kimseyi takma umudunu yiturme insallah bebegin gelir tip cok ilerde en iyisi yanlizlik sende onu dene ruhuna cok iyi gelicek emin ol...

Bunun tek sebebi fazla feda etmışşınız birseyleri.. Yani kendınızden ödün vermişsiniz. Kendınızden esınızden özelinizden evınızden isteklerınızden .. Boylece degersızlesmışşınız. Önce kendınızı sız önemseyın deger verın ki insanlarda oyle yapsın. Prensıp her daım olmalı..

Biz 6 sene cocuksuz bir cifttik. Yasadiginiz sorunlarinbir kere bile yasamadik. Sanirim kari koca hayir diyemeyenbbir yapiniz var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…