biz işin içinden çıkamadık fikirlerinize ihtiyacımız var

suan bir kız arkadsımla birlikteyim
kendi özel hayatıyla ilgili çıkmazdayız fisfisfis
aklımızdaki sorulara bir türlü cvplar veremiyoruz en iyisi size danışalım dedik :enbuyukkk:
arkadaşımın 1.5 senelik bir ilişkisi vardı herşey çok güzeldi çok iyi anlaşırlardı ama aralarındaki tek sorun çocuğun sürekli şehir dışında oldugu bir işte çalışıyor olmasıydı gamyoncuiremsu
arkadaşım sürekli bundan şikayetçiydi sürekli yanında olsun istiyordu senağlama bu yüzden burdan iş bulması konusunda ısrar ediyordu :CüvCüv: ama çocuk henüz askerligini yapmadığı için baska bir iş bulamıyordu :çok üzgünüm:
bu sebepten dolayı çıkan bir tartışma sonucu çocuk ayrılmak istedi ve ayrılırken şunları söyledi
biz bu konu yüzünden seninle daha çok tartışıcaz en iyisi yol yakınken ayrılmak ben senin aradıgın kişi degilim.... Çok üzgünüm çoook
daha sonra ortak arkadslarınada arkadasımın evlenmek istedigini ama kendisinin dogru düzgün bir işi olmadıgı askerligini yapmadıgı içinde evliligi düşünmedigini söylemiş :a015:
ve 2 aydır görüşmüyorlar sadece çocuk ilk hafta sudan bir sebeple arayıp konuşmuş gecen hafta da dogum günü msjı atmış arkadsıma :sm_cool:
geçelim sorulara
bu çocuk gerçekten bitirdimi bu ilişkiyi
yoksa blöfmü yapıyo ben senin aradıgın kişi degilim derken
yada ne yapmaya çalışıyor :delphin:

arkadaşınız onu çok sıktığı için oda ,ondan bitirmiş...
arkadaşım herkes ister sevdiğinin yanında olmasını,adam ekmek derdine düşmüş kızda şımarıklık yapmış sonuçta....
bu zamanda iş bulmak kolaymı sence...
belkide adam haklıdır,ileriyi düşünmüştür bununla baş edemem diye....
her iki taraf içinde hayırlısı olsun..

Arkadaşının erkek arkadşaı kızn oldugu sehre gelmıyorsa kız gitsin onun şehrıne yada daha askelrık var askelrık erkegı olgunlaştırı zmana bıraksınlar.askerden sonra dahaolgun olacklaırnı ilşkileirni ozman tekrardn ciddi sekıld egözden gecirmk istdiğini sölesin arkadaşın.arkdasında kaybetmk istmeiyorsa ayrı sehırlerde olmayı kabul etsin.hersey zamnal rayıan oturacktır

arkadaşım tahmin ettiğiniz gibi dırdır yapan,kafa yiyen biri olmadı.sadece doğal olarak konu açıldığında yanında olmasını,sabit bi iş bulmasını istediğini belirtti.sadece ayrılmadan önceki konuşmaları biraz sert geçmişti o kadar...zaten 1,buçuk senedir çocuk başka şehirlerde çalışıyo,arkadaşım da mecburen sabrediyodu çok sevdiği için ama bu durum daha ne kadar böyle sürecek diye merak ediyordu.

arkadaşının sevgilisi kaç yaşında ve askere gitmesine ne kadar zaman var bilmiyorum ama ben bile bu sorunun cevabını verebilirim; tabi ki askere gidene kadar çocuk orda çalışmaya devam edecek sonra da askere gidecekti.yani bu ayrılık en erken çocuk askerden dönünce biterdi.

evet çok teşekkürler tabiki çok faydası oluyor yazdıklarınızın ama arkadaşım çok sevmesine rağmen o ayrılmak istediği için gurur yaptı ve çocuğun aramasını bekliyor.Çocuğun bu sebepten dolayı ayrılmaması gerektiğini düşünüyor,ayrılmak yerine yapıcı çözümler üretebilirdi diye düşünüyor.ayrıca bir daha aynı şeyi yapmamasını istediği için kafasını toplayıp eğer gerçekten seviyorsa ve kararlıysa dönmesini istiyor..çünkü arkadaşım dönerse yine aynı şeyleri söylemeye devam edip yine en küçük tartışmadan ayrılabileceğini düşünüyor...

bence arkadaşının yapıcı çözümden kastı, sevgilisinin kendi yaşadığı şehirde iş bulması ama çocuk bunu kabul etmiyor -ve bence haklı, sonuçta kimse askerliğini yapmamamış birine askere gidene kadar iş vermez bu krizde, askere gidene kadar şu andaki işinde çalışması çok mantıklı.

bence arkadaşın çok bencilce davranmış ve çocuğu çok bunaltmış.

Arkadaşın ne kadar da anlayışsız. Adam bitirdi mi bilemem ama bitirse de sonuna kadar haklı

Arkadaşın ne kadar da anlayışsız. Adam bitirdi mi bilemem ama bitirse de sonuna kadar haklı

Adam arkadaşı bıraktı evlendi çoluk çoğuğa karıştı sen hala bitirirse diyosun be güzelim...

Ben bu mantığı anlamıyorum aslında arkadaşınız sevgilisiyle evli değil kaldı ki evli insanlar eşlerinin meslekleri konusunda birbirlerine destek halindeler. Mecbur kalmasa o çocuk uzakta çalışmak ister miydi, kim bilir ne zorluklar yaşıyor hayatta. Saygı duyması gerekliydi arkadaşınız çünkü o çocuğun hayatına bu şekilde müdahale etme hakkına sahip değil bence.

Bir derdim var bölümünde ilk sayfadaydı. Belli ki biri yorum yapıp sildi. Bilip bilmeden konuşmakta üstünüze yok
O zaman o yazıp silen kisiye sorum, hayır cidden merak ettim 6 sene önce açılan konu nasıl bulunuyor,ayrıca niyetim yargılamak değil cidden meraktı, ihale bana kaldi

Back
X