Biz kadinlar evlendikten sonra neden kilo aliyoruz?

Evet yüzme kilo verdiriyor hergün yürüyorum kesinlikle kilo verdirmiyor bu kesin birde erkekler hafif gıdayla doymuyor baya bir yemek pişirmek gerek onların doyuma ulaşmaları için diyet yemeklerini erkeklere sunamazsınız ondandır kadınlar gıdalardan dolayı kilo alıyor , hergünde bir eşime bir kendime yemek pişiremem maddi boyutu var birde bütün gün mutfakta ,ömrümü tüketmeyi sevmiyorum
Ben eskiden cok yuzerdim gunde en az bir bucuk saat ama beni zayiflatmadi ona gore de cok acikirdim ve yerdim. Yururken zayifladim cunku daha az aciktiriyor insani. ama denizden cikinca canavar gibi her seye saldiriyordum yemek icin :kk77: yemek isine gelirse saglikli seyler pisiriyorum en azindan kilomuz artmiyor :KK76:

1,5 yıllık evliyim, kışın hastalanıp 1 hafta yatışım sonucu eşimin bana bakmasıyla 3 kilo almıştım. bu arada ben üniden mezun olana kadar hiç zayıf olmadım.
50 bedene bile çıkmışlığım varken 44 bedendim genel olarak. 38 bedendim evlendiğimde.
7 ay korudum kilomu 1 kg artmış olsam tuttum kendimi 2 gün düzeldim. ne zaman ki doğum kontrol hapını bıraktım kendimi kontrol edemedim; 1 ayda 10 kg olarak döndü bana. üzerine hamilelik olunca da diyet de yapamadım. 4.5 ay kilo almadım hamileliğimde de (eşimle hemen her akşam yürüyorduk); memlekete gittik kv nin iki canlısın diyerek zorla yedirmeleri sonucu 2 haftada 7 kilo aldım :KK12:
sonrası da durduramadım.
kızımı kucağıma bir alayım hayırlısıyla da ilk işim eve eliptik bisiklet almak ve evlendikten sonraki birkaç kilo almış halime dönmek :)

şu anda bile kendimi salmış değilim ama; eşimi paspal bir halde karşılamam hiç çok kötü değilsem...

Bende 5 aylik evliyim evliliğinimin 3. Cu ay8nda en son tartilmstm tam tamina 7 kilo almsm. Simdi ise bilmiyorum kim bilir kaç k
ilo daha almsmdr.

Ben evlilikte en fazla uc kilo almisimdir, onu da vermisimdir . dogumdan sonra kilomu verdim ama belim eskisi kadar ince degil kizim dort kilo dogdu karnimda cok zarar olustu :KK14:

Back
X