Biz kadınlar mı çok ince düşünüyoruz yoksa erkekler mi düşüncesiz?

Hatalı olan sizsiniz annesi misiniz kocaman adamın
Çorba yaparsın en fazla bitki çayı demlersin bu kadar üstüne düşmek de saçma yani erkek milleti nankör çünkü
Karısı ölünce haftası dolmadan yeni eş arayışına giren cins bunlar yemek bulaşık yapamam bahaneleri de hazır

Düşüncesizler erkekler o yüzden sizde o hasta olduğunda o kadar ince düşünmeyin

Öncelikle eşiniz eşiniz. Siz onun annesi değilsiniz. Annesi gibi davranmayı bırakın.
Evet eşiniz düşüncesiz ama sadece kalkıp başka yere yatmaya gittiğiniz zaman müdahale etmediği için düşüncesiz. Adamın uykusunda ki hareketlerini bile dert etmişsiniz. Adam uyurken kendini kontrol edemez sonuçta. Ama kalkıp gitmenize rağmen peşinizden gelmediyse, ne biliyim sormadıysa falan ciddi bir öküz gerçekten. Erkeklerin çoğu da böyle değil. O biraz züğürt tesellisi bence. İllaki çevremde de eşiniz gibi tipler vardır ama yakınen tanıdığım hiçbir erkek böyle değil.

Kafama o kadar takmışım ki gece uyanınca bile elim alnına gidiyor ateşi var mı diye. Ardından sırtına bakıyorum terlemişse üstünü değişiyorum soğumadan falan.
İşin sırrı bir daha bu kısmı tekrarlamamanız. Yapmayın,göreceksiniz nasıl da sorun çözülüyor.

terleyince üstünü değiştirmek nedir, 3 yaşında çocuk mu eşiniz? ikinizin de ortası yok bence. uykusunda ne yaptığını bilmeyen insanlar var, belki oflayıp pufladığını farketmemiştir, siz tepki gösterdiniz mi? hem beni uyandırıp, hem öksürüğüme oflasa ben tepki gösterirdim açıkçası. her erkeğin düşüncesiz olduğunu düşünmüyorum ama hastayken el bebek gül bebek bakılıp, nazlanan erkeklerde daha önce hiç hasta birine bakma durumu olmadığı için (çünkü terlediğinde bile bir başkası onun üstünü değiştirir, demek ki ben kendi üstümü bile değiştiremem düşüncesi yerleşmiştir) "bana böyle bakan kendine de benden iyi bakar" düşüncesi oluyor psikolojik olarak. bir psikolog aynısını çocuklar için anlatmıştı, ben doydum diyen çocuğun peşinde kaşıkla "doymamışsındır, ye ye" diye dolaşan anne çocuğa "demek ki ben doyduğumu bile anlayamıyorum" hissini verirmiş ben aynısının anne gibi davranan eşler için de böyle olduğunu düşünüyorum.. bir daha eşinizin yapabileceği şeyleri kendiniz üstlenmeyin.

Uyurken bazilari çok sağa sola döner ve bu kontrol edilebilir bir şey değil. Ben de dağinik yatarim ve bilerek yapmiyorum yani bunun ince düşünmeyle alakasini kuramadim. 🙄 İnsan uyuyor oluyor.

Onun disinda öksürsem eşim kalkar bir bardak su getirir. Of pof diye kulak kapatmak ince dusunememek değil, sizi umursamamasindan ibaret bunun kadini erkeği yok.

Back
X