biz kızlar karsıdan bekleriz

browniintensem

Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2014
62
-2
6
35
İstanbul
Biz kızlar karsıdan bekleriz hep, ilk adımı o atsın söyle olsun böyle olsun, ilk o açılsın, sevdiğini söylesin, teklif etsin gibi gibi...
Peki
Erkeklerde de var mıdır böyleleri
Beklerler mı açılsın söylesın dıye, biz kızlar gibi inat ederler mı, 1-2 yıl beklerler mı,
Yoksa bırınden hoşlanınca birini sevince direkt açılırlar mı
Yaşadıklarınızdan, şahit olduklarınızdan örnekler vererek açıklarsanız kendıme ders çıkarabilirim
Teşekkür ederim:55:

Evlilik teklif eden cok jadin var. Bence anormal degil. Erkegin beklemesi anormal ama. Kiz acilsin diye bekleyen erkegin karakterinden suphe ederim. Kiz olabilirligini gosterir, erkek de yakinlasacak firsat bulur. Ama boyle pzsimde kosulsun isterim diyen erkek modeli igrenc bence. Kadinin hayata bakisi yetismesi ve erkegin olgunlugu eger yeterli ise bir bayan da ben sizinle evlenmeyi dusunuyorum diyebilir. Takdir eder saygi duyarim. Ben esimin adimini beklemistim. Cunku hikayem o sekilde olsun istedim..

Açık sözlülüğü severim.Karşı taraf hoşlanıyorsa gelsin yüzüme açık açık konuşsun.Utangaçlık hiç iyi bir şey değil.Hele üçüncü kişileri araya katarsa direkt elerim kafamda.Aynı şekilde ben de söylemekten çekinmem.

Bence direk sormanda fayda var
Sen birini seviyorsun, 1-2 yıldır ondan tık yok
Benden mi bekliyo diye soruyorsun sanırım

Sanmam ama biraz daha detay lazım, bakışmadır senin gittiğin yerlere gelmeye çalışmaktır biraz sebep olmalı
1-2 sene çatlar bence cidden sevip te söylemeyen
Üstelik senden de karşılık görüyoken..

ben kendimden ve çevremden şunu gördüm:

erkeğin kızın peşinden koşarak başlayan ilişkiler genelde daha uzun süreli oluyor. yapıları gereği sanırım erkekler peşimizde koşmayı seviyor. :12:

Böyle bir derdin varsa ikinci şahısları örneklemen gerekmiyor. Gerçi son cümlende kendin için olduğu belli de..
Konuyu genel olarak ele alacak olursak. Bana açılmayan birini asla 1-2 boyunca beklemem.
İnsan ya hoşlanıyordur ya da hoşlanmıyordur. hoşlanıyorsa gelip konuşur ama kur yapmalar bir yere kadar. Yaşlarınız kaç bilmiyorum ama ben 20 li yaşların başında da böyle düşünüyordum. Bu konuda da biraz geleneklerim var. İlgim olduğunu karşılıklı olduğu taktirde belli ederim ama gidip ben ilk adımı atmam. Zaten karşılıksız olan bir şey için kendimi hiç heba etmedim.

birini seviyorsan hoşlanıyorsan bekleme hemen söylee derim ben

Son düzenleme:
bundan 4-5 yıl öneceydi.işyerinden bi arkadaş vardı. arada işten beraber çıkardık .ben tam arabaya binerken arkamdan yarın beş dakika görüşelim derdi.yarın olurdu ama görüşmezdi.bu bi kaç defa oldu.sanırım sormamı beklerdi ne konuşacaktık diye .uyuz:51::51:

Zihinlerdeki " kadın - erkek " görevlerini silmek gerek. Erkekler şunu yapmalı, kadınlar şunu şunu yapmalı gibi kalıpları yıkmak gerek. Sevmek ne ayıp ne de günah.. Sevdiğini sevdiğine rahatça söyleyebilmeli insan.. Evlilik teklifi gibi teklifler konusunda da erkek de kadın da ilk adımı atabilmeli..

Bir erkekten duymuştum hoşlansam da açılmam gelsin o söylesin tarzı bir cümle
Yani karşıdan beklerim demişti

Ama genel olarak durum bu değil bence.
Erkeklere düşüyor bu iş ki doğrusu da o gibi geliyor bana.

Bir erkekten duymuştum hoşlansam da açılmam gelsin o söylesin tarzı bir cümle
Yani karşıdan beklerim demişti

Ama genel olarak durum bu değil bence.
Erkeklere düşüyor bu iş ki doğrusu da o gibi geliyor bana.

Bu erkekten 4 nalda kaçmalısın.
Yeri gelince erkek-kadın ayrımına giriyorlar da bu konuda eşitlik savunuyorlar.

ben kendimden ve çevremden şunu gördüm:

erkeğin kızın peşinden koşarak başlayan ilişkiler genelde daha uzun süreli oluyor. yapıları gereği sanırım erkekler peşimizde koşmayı seviyor. :12:

Aynen öyle .
Kizda söyleyebilir ama erkeğin acilmasini tercih ederim her zaman .
Sanki kiz biraz daha isteksiz gorunmeli gibi geliyor .

Aynen öyle .
Kizda söyleyebilir ama erkeğin acilmasini tercih ederim her zaman .
Sanki kiz biraz daha isteksiz gorunmeli gibi geliyor .

bence de.
kız da açılabilir benim de açıldığım oldu zamanında ama hiçbiriyle olmadı.
kız açıldığında erkeklerin egosu tavan yapıyor kızı garanti görmeye başlıyorlar :19:

Benim de başıma gelmişti.Biri vardı,nerdeyse 3 sene benden adım bekledi yaa.Şimdi avucunu yaladı tabi :)

3 sene senden nasıl adım bekledi
seni seviyor muydu nasıl belli ediyordu
biraz örneklerle acar mısın
benım durumum da ona dönecek gıbı hoş o benı mı bekliyor oynatıyor mu bılmıyorum da
bunu anlamaya çalışıyorum yanı:/

3 sene senden nasıl adım bekledi
seni seviyor muydu nasıl belli ediyordu
biraz örneklerle acar mısın
benım durumum da ona dönecek gıbı hoş o benı mı bekliyor oynatıyor mu bılmıyorum da
bunu anlamaya çalışıyorum yanı:/

Ben öğretmenim.İlçede bizim koordinatörümüzdü.Hep beni kendi kurduğu gruplardaki çalışmalara alıyodu. Bu sebeple görüşmeye bahaneler buluyodu.Bazen kurs filan veriyodu ve derste istemediğim halde sürekli beni örnek verip bana sorular soruyodu(başkası yokmuş gibi).Bana karşı aşırı kibardı, bana sadece işle ile ilgili değil 'her konuda' yardımcı olabileceğini söylüyodu.Birkaç kez işle ilgili chat yapmıştık.Ben işimiz bitince müsade istedikçe o lafı uzatıyodu,sürekli kişisel mevzulardan filan bahsediyodu.Böyle işte.

bence tam tersı oldu artık..

kızlar erkelerın pesınde,gayet acık sözlü takılıyolar..

erkeklerse justın bıeber edalarıyla kasıntı kasıntı dolanıyorlar..

eskısı gıbı kımse kımsenın pesınde koşmuyor,askından ölmüyor..

o olmazsa ötekı olur..hepsı bı havalarda bu yenı nesılın..

1-2 yıl mı o ne yahu ömür mü yeter hoşlandığını söylemek için 1-2 yıl beklemeye. Bırak hoşlanmamın bitmesini başka herif bulurum kendime o kadar yılda.

Şuan ki erkek arkadaşım dediğine göre normalde ilk hareketi hiç yapmazmış, ama benim için yapmıştı. :) Ego yalanı da olabilir tabii bilemeyeceğim. Zaten o yapmasaydı 1-2 haftaya ben yapardım, bekleyemem ben sabırsız kadınım. :D

hiçbir zaman ilk adımı atan kadın olmamalı diye düşünüyorum. çünkü o zaman ilişki başlasa bile kadın için bir sıfır yenik başlıyor. erkek uğruna mücadele ettiği kadına kıymet veriyor. çünkü öylesi daha değerli. zaten seven adam geliyor, buna kimsenin şüphesi olmasın.

Back
X