E
EU3
Ziyaretçi
dikkat ettiyseniz ben orda -BAZI kızların -BAZI konularda aptal olabildiğini yazdım.ve orda kendimi de katarak söyledim biz kızlar böyle hatalar yapabiliyoruz gibilerinden.
bir kız defalarca aldatıldığı,kazık yediği,aldatılmayı kabullendiği birine geri dönerse bu aptallıktır ki özellikle okypete seninde bir derdim var köşesinde böyle şeyleri kabul eden insanlara böyle imalarda yaptığını çok gördüm.
zeynep ben senin kişisel olarak direk sevgilime hakaret etmene kızdım.sevgilim o tür kızlara aptal diyorsa bu onun ayıbıdır,sen sevgilime aptal diyosanda bu senin ayıbındır.
kızların yaptığı doğru demedim zaten , aldattığa bir kıza ailevi sorunlarım var konuşmaya ihtiyacım var diyip kandırması üzerine yorum yaptım.
Benim ayıbım YOK. Evet bu kızların insanı yönlerini kullanıp kendini acındırıp konuşmaya ihtiyacım var diyenin yaptığı çok daha büyük bir aptallıktır.Ben senin kullandığın kelimeler üzerinde yorum yaptım.Aptal lafı kullanılmış bende daha aptallık olduğunu belirttim.Eski sevgilin olduğunu düşünmüştüm ve pardon da yazdım , ben senin sevgilini tanımam etmem,neden kişisel olarak diyeyim,sen konu yazıyorsun aptal diyormuş bende daha çok aptal yazdım .O kelime kullanılmasa durup dururken aptal demezdim.Benim tarzımı kişiğimi burdaki insanlar az çok biliyor,terbiyesiz denilcek biri asla değilim