• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz mi O mu ?

aynen canım millet ne dermiş.yakışmıyomuşuz benim gibi güzeli bulmuş ondan bana iyi davranıyomuş nişanlım.salakmışım bende iki güzel lafa kanıyomuşum. hadi bir iki öyle yaptı ya 7 sene dile kolay ya hiç mi belli etmez huyunu.nişanlımda diyo ya ayırcaklar yada kaçıcaksın diyo kararsız kaldım ben çok

hayatımda bu kadar saçma bir bahane duymadım.
ne yapmayı düşünüyorsun? kaç yaşındasın?

hayatımda bu kadar saçma bir bahane duymadım.
ne yapmayı düşünüyorsun? kaç yaşındasın?
23 yaşındayım nişanlımda 26.özel bi firmada planlama departmanlığı yapıyor ve müdür yardımcısı sorumluluğu var üstünde.kadrolu bir işi var.maaşı bir evi rahat geçindirir.ben çalışmasam bile olur diyo ama ben çalışırım diyorum hep.bilmiyorum bir yandan ailem bir yanda 7 yıllık bir ömrü gözüm kapalı huzurlu geçireceğime inandığm sevdiğim.

sen seviyor musun? o seviyor mu?
yeter işte, ailen biraz maddiyatçı sanırım.
evlenirken kimin evi oluyor ki böyle bir şart koşuyorlar. :31:
kv filan bahane, vermek isteseler öyle güzel görünür ki kendisi de ailesi de.
bizim damat şöyle efendi, ailesi şöyle iyi insanlar..
yok canım, ailenin damattan başka beklentileri var.
madem istemiyorlardı 7 yıl olmadan baskı kurar ayırırlardı.
sen al karşına konuş ne istiyorsunuz bu adamdan para mı bürüdü gözünüzü de.
ayıp yahu, tipini beğenmedim diye kendi yavrusunun yuvasını yıkmaz hiç bi aile.

sen seviyor musun? o seviyor mu?
yeter işte, ailen biraz maddiyatçı sanırım.
evlenirken kimin evi oluyor ki böyle bir şart koşuyorlar. :31:
kv filan bahane, vermek isteseler öyle güzel görünür ki kendisi de ailesi de.
bizim damat şöyle efendi, ailesi şöyle iyi insanlar..
yok canım, ailenin damattan başka beklentileri var.
madem istemiyorlardı 7 yıl olmadan baskı kurar ayırırlardı.
sen al karşına konuş ne istiyorsunuz bu adamdan para mı bürüdü gözünüzü de.
ayıp yahu, tipini beğenmedim diye kendi yavrusunun yuvasını yıkmaz hiç bi aile.
AH cANIM KONUŞMAM MI KONUŞTUM NE DİLLER DÖKTÜM AMA OLMUYO İŞTA RAHATSIZLANDIM DİYE ÖYLESİNE YÜZÜK TAKTILAR İŞTE.avuntu olsun diye.annem böyle değildi takmış millet lafına. kv ye en çokta tipe.Allah biliyo ya inan canıma kıymayı en azından onları kotkutmak için içtiğim bi ilaçdan doz aşımı bile düşündüm.anlasınlar bu kadar üstüme gelmenn ne demek olduğunu ama bir an dur napıyosun dedim.

Son düzenleme:
AH cANIM KONUŞMAM MI KONUŞTUM NE DİLLER DÖKTÜM AMA OLMUYO İŞTA RAHATSIZLANDIM DİYE ÖYLESİNE YÜZÜK TAKTILAR İŞTE.avuntu olsun diye.annem böyle değildi takmış millet lafına. kv ye en çokta tipe.Allah biliyo ya inan canıma kıymayı en azından onları kotkutmak için içtiğim bi ilaçdan doz aşımı bile düşündüm.anlasınlar bu kadar üstüme gelmenn ne demek olduğunu ama bir an dur napıyosun dedim.

canına kıymayla olacak iş değil ki bu, nişanlını üzmene değmez.
yine anlık üzülme diye izin verirler bu sefer evliliğinizi zehir ederler.
çok saçma bir bahane, biri birşey mi demiş birşey mi duymuşlar sordun mu?
sadece çirkin diye istememezlik olmaz, kesin birşey var altında.

canına kıymayla olacak iş değil ki bu, nişanlını üzmene değmez.
yine anlık üzülme diye izin verirler bu sefer evliliğinizi zehir ederler.
çok saçma bir bahane, biri birşey mi demiş birşey mi duymuşlar sordun mu?
sadece çirkin diye istememezlik olmaz, kesin birşey var altında.
tek dert görünüş ve kv imiş.neymiş onla otururmuşum nişanlım yemin etti oturmam gerekirse ben bile silerim ailemi demiş babama ama yok yani.babama diyorum huyumu bozu diyorum.nişanlım ailemin yanında bacak bacak üstüne bile atmaz.saygılı durur konuşur.ama yaranamadı işte.daha iyi yerlere layıkmışım.dünür diye görmüyolarmış.

tek dert görünüş ve kv imiş.neymiş onla otururmuşum nişanlım yemin etti oturmam gerekirse ben bile silerim ailemi demiş babama ama yok yani.babama diyorum huyumu bozu diyorum.nişanlım ailemin yanında bacak bacak üstüne bile atmaz.saygılı durur konuşur.ama yaranamadı işte.daha iyi yerlere layıkmışım.dünür diye görmüyolarmış.

ailelerinizin eğitim durumu farklı mı? aynı şehirdeler mi?
kp yok mu sadece kv takmışlar.

ailelerinizin eğitim durumu farklı mı? aynı şehirdeler mi?
kp yok mu sadece kv takmışlar.
kv hemşire emeklisi.benim ailemin maddi durumu onlara göre biraz daha iyi.ama babama göre maddiyat en sonmuş.çünk annemle evlendiklerinde birşeyler yokmuş öyle diyolar.evet malesef kp vefat etti 4 yıl önce.nişanlım ne yapıosa tek başına yapıyyo.hatta ilk tanışmaya gelincede söyledi. kızınız ne isterse gücüm yettiğince yapıcam dedi.

kv hemşire emeklisi.benim ailemin maddi durumu onlara göre biraz daha iyi.ama babama göre maddiyat en sonmuş.çünk annemle evlendiklerinde birşeyler yokmuş öyle diyolar.evet malesef kp vefat etti 4 yıl önce.nişanlım ne yapıosa tek başına yapıyyo.hatta ilk tanışmaya gelincede söyledi. kızınız ne isterse gücüm yettiğince yapıcam dedi.

ailenin yaptığı çok ayıp, kv bakımlı süslü görmüşler başka anlamlar yüklemişler demek ki.
kadına oturaksız mı ne demişler dedin değil mi hatırlayamıyorum ne yazdığını.
senin kv ile aran iyi mi? seninle otursa bile sorun olur mu bu?
bence nişanlının arkasında dur, senin için nelere göğüs geriyor.
maddiyat en sondu da madem başta niye evi yok dediler?

ailenin yaptığı çok ayıp, kv bakımlı süslü görmüşler başka anlamlar yüklemişler demek ki.
kadına oturaksız mı ne demişler dedin değil mi hatırlayamıyorum ne yazdığını.
senin kv ile aran iyi mi? seninle otursa bile sorun olur mu bu?
bence nişanlının arkasında dur, senin için nelere göğüs geriyor.
maddiyat en sondu da madem başta niye evi yok dediler?
KV İLE ARAM NORMAL PEKDE AŞIRI SEVMEM açıkcası AMA BEN ONUNLA EĞİL NİŞANLIMA EVLENCEM.AYRICA NİŞANLIMDA ANNESİ İLE oturmak istemiyo bunu her sefernde ailemede söyler.taktılar işte herşeye bir kulp buluyolar.benim mantığım bekleyelim nişanlım askere gitsin gelsin diyo eğer diretirlerse ozaman kaçarım diyorum ama nişanlımda bu durumda seni bırakamam askee gittiğim gün yüzüğü atarlar ona hiç dayanamam diyo :43:

KV İLE ARAM NORMAL PEKDE AŞIRI SEVMEM açıkcası AMA BEN ONUNLA EĞİL NİŞANLIMA EVLENCEM.AYRICA NİŞANLIMDA ANNESİ İLE oturmak istemiyo bunu her sefernde ailemede söyler.taktılar işte herşeye bir kulp buluyolar.benim mantığım bekleyelim nişanlım askere gitsin gelsin diyo eğer diretirlerse ozaman kaçarım diyorum ama nişanlımda bu durumda seni bırakamam askee gittiğim gün yüzüğü atarlar ona hiç dayanamam diyo :43:

nişanlının hakkı var, ailen onun gitmesini bekliyor olabilir..
nişanlın gidince bırak kızım bu işleri deyip seni ziyarete de göndermezler.

nişanlının hakkı var, ailen onun gitmesini bekliyor olabilir..
nişanlın gidince bırak kızım bu işleri deyip seni ziyarete de göndermezler.
o zaten kesin bir görsen vazgeçirmek için teklif bile sunuldu bana.günahtır ayıptır deyip neler dedim.kaçarım bile dedim yüzlerie kaç sonrada sil bizi bir ömür dediler.tehditde o biçim yani.Ama var ya hasta olsam anında değişiyolar verirlkende neler dediler ben bi kaç kere fenalaşmışım nasıl korkmuşlar ilaç içtim sanmışlar anında babam dışarıdaydı geldi hemen yüzük takalım bilmem ne diye.

o zaten kesin bir görsen vazgeçirmek için teklif bile sunuldu bana.günahtır ayıptır deyip neler dedim.kaçarım bile dedim yüzlerie kaç sonrada sil bizi bir ömür dediler.tehditde o biçim yani.Ama var ya hasta olsam anında değişiyolar verirlkende neler dediler ben bi kaç kere fenalaşmışım nasıl korkmuşlar ilaç içtim sanmışlar anında babam dışarıdaydı geldi hemen yüzük takalım bilmem ne diye.

ben bir çözüm bulamadım,
hakkınızda hayırlısı olsun ne diyeyim.
işin çok zor bu aileyle, nişanlına da yazık.

bide aile farkıda var ama asıl sebep görünüş.aileler pek uyumlu değl zaten babam baştan dedi resmiyet olsun diye. bende zaten resmiyetten yanayım. kv hemşirelikten emekli yaşlı biraz ama maşallah süslüdür bide açık. bense tesettürlüyüm.ailem onada takılı neymiş kv oturaklı değilmiş. bende dedim onunla evlenmicem dedim. ama asıl sebep yakıştırmamaları.napıcam bilmiyorum insan Allah'a hastalık ver diye dua eder mi ben ediyorum.Allahım bana dertli hastalık verde anlasınlar söylene söylene ne hale getirdiniz diye.Tamam benim iyiliğimi istiyolardır ama görünüşle iyiylik olmaz ki

Çok saçma o zaman tipi düzgün olsun evlenin seni aldatsın dövsün mutlu olma tipmidir herşey ya

Çok saçma o zaman tipine göre biriyle evlen dayak ye aldatıl huzursuz ol böylemi olsun istiyor ailen Allah'tan hayırlısını dilesinler vaz geç deyip nişanı attırın adın çıkacağına azda olsa evlen mutlu ol helede torun olunca onlar zaten o dediklerine pişman olacaklardır

annen çok haklı tip felan bahane bence annenin içine sinmeyen ciddi şeyler var yarın bir gün buraya annem dedi ama ben evlendim mutsuzum diye konuda açarsın anne sözü dinle bence, ben de kızımın benim içime sinmeyen bir adamla evlenmesine asla razı olmazdım annemin evlenme dediği birinin de aşkından ölsemde evlenmezdim, hiç de görmedim anne sözünü dinlemeyipte mutlu olan

nişanlımla buluştuk gizlice anlattım herşeyi inine dibine kadar.annemi aradı anne ben gelicem diye saat 10 du. babamıda aradı ama babam kahveden gelmez dediğm halde aradı öylede oldu gelmez çünkü kahveye çıkınca neyse ben. sonradan geldim eve nişanlım benden önce gelip az konuşmaya başlamı. biz mutkuyuz kızınız bana i sıkıntısını söylemez ama ben onun nefes alışından bilirim filan dedi.ben onu seviyorum dedi annemi görseniz kıpkırmızı oldu nişanlım konuşurken.ama öyle tartışır gibi değil sakince açıkca konuşuldu.nişanlımın cesaretinede hayret ettim :53: ben erkek olsam bi kız evine tek başına bişi derler üstüme yürürler filan deyip gidemezdim. benim üzülmeme ağlamama dayanamadı ondan gideyim on kere üzülceğimize şimdi üzülelim dedi.nşanlım biraz önce gitti giderkende annem gene buyur gel filan tarz konuştu bakalım artık.annem böyle işte söyler kişinin akasından ama böyle bişi sorunca kızarır utandı dediklerinden.çünkü nişanlım kendi istekleriniz menfaatiniz görünüşüm için bizim mutluluğumuzu engelliyosunuz dedi.haksızda değil

annen çok haklı tip felan bahane bence annenin içine sinmeyen ciddi şeyler var yarın bir gün buraya annem dedi ama ben evlendim mutsuzum diye konuda açarsın anne sözü dinle bence, ben de kızımın benim içime sinmeyen bir adamla evlenmesine asla razı olmazdım annemin evlenme dediği birinin de aşkından ölsemde evlenmezdim, hiç de görmedim anne sözünü dinlemeyipte mutlu olan
canım içine sinmeyen tek şey bizi yakıştırmaması.başka bişi olsa söylerler öyle değil işte aile içinde direk tak söylenir aman gizliyim üzülmesin durumarı yok.

cnm benim kuzenimin başına aynısı geldi hemde iki kuzeniminde birincisi çocuk işte uzun boylu 1.95 falan zayıf biraz kuzenimde uzun tabi 1.75 falan neyse uak oldukları için istemede halam gördü çocuğu daha kapıdan girince zaten renk attı o gün bugün hiç değişmedi beş yıldır evliler hala sevmiyo hatta ölmedi bi falan diyo onunda sebebi işte zayıf sevmiyomuş halam pardonda evlenen beğenmiş damatdın kilosundan kime negelde anlat çocuk bide midesi rahatsız kiloda alamıyo ki kimse kimse istedi diye bunada mecbur değil o zaten ayrı bu yıl çocukları oldu halam hala çok mu aradın bunu diyip duruyo sana tasiyem boşa düzelir deme çünkü olmuyo düzelmiyo bence kaçma ama gelmesede annen düğüne evlen mantıklı sebepleri olsa derdim büyük rızası al ama napsın çocuk estetik mi olsun millet istiyo diye hem ne kadar onur kırıcı ya düşünsene senin hiçbi suçun günahın yok tipin kötü diyolar insanın özgüveni biter resmen

cnm benim kuzenimin başına aynısı geldi hemde iki kuzeniminde birincisi çocuk işte uzun boylu 1.95 falan zayıf biraz kuzenimde uzun tabi 1.75 falan neyse uak oldukları için istemede halam gördü çocuğu daha kapıdan girince zaten renk attı o gün bugün hiç değişmedi beş yıldır evliler hala sevmiyo hatta ölmedi bi falan diyo onunda sebebi işte zayıf sevmiyomuş halam pardonda evlenen beğenmiş damatdın kilosundan kime negelde anlat çocuk bide midesi rahatsız kiloda alamıyo ki kimse kimse istedi diye bunada mecbur değil o zaten ayrı bu yıl çocukları oldu halam hala çok mu aradın bunu diyip duruyo sana tasiyem boşa düzelir deme çünkü olmuyo düzelmiyo bence kaçma ama gelmesede annen düğüne evlen mantıklı sebepleri olsa derdim büyük rızası al ama napsın çocuk estetik mi olsun millet istiyo diye hem ne kadar onur kırıcı ya düşünsene senin hiçbi suçun günahın yok tipin kötü diyolar insanın özgüveni biter resmen
annem yanar döner gibi aslında biliyo musun dolduraşa gelende biri gelmez mi babamın sözüne bakar.ilgilenmezmiş hiçbişiler öyle demek istiyo o sen bilirsin ilgilenmez yapmazsan bişi çok şükür aklım var fikrim var kendim alırım dedim.uğraşmazmış anne gibi misafir gibi gelirmiş kısaca işte.öyle demişti dün ama nişanlımdan yani o konuştuktan sonra hiç konusu açılmadı.babam zaten estetik bakar olaya istemese bile saygı duyar.tehdit etmez asla.e bizim evdede baba sözü geçer.babam asla dolduruşa gelmez tek şanslı yanım o.kaçma işine gelince kaçmam dün bi an gafletlik anımda düşündüm.direticem.ben rahatsızlanınca elleri kolları bağlanıyo kendime bişi yaparım diye çok korkuyolar.

Back
X