- 4 Şubat 2015
- 2.241
- 4.362
- 83
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
Nasıl ?@Mune özel bilmiyoruz diyodu.Ozelden ban var :) Haberin olsun.
Özel mesajları da kötü içerik yapabilirsiniz.Bu şartlarda Mune ve Kazen içerikleri görebilirNasıl ?@Mune özel bilmiyoruz diyodu.
Nasıl ?@Mune özel bilmiyoruz diyodu.
Maalesef özelden ban var.ikinize de geçmiş olsun .özelden ban yok .cevabını al.
Kötü içerik yok gerekli cvp var normalde buraya yazarımda bu ara af yok o yüzden özelden şeyettim.Özel mesajları da kötü içerik yapabilirsiniz.Bu şartlarda Mune ve Kazen içerikleri görebilir
mesajın altındaki kib butonuna basıp şikayet edebilirsinaz önce bana özelden hakaret etti de bu efide denilen şahsiyet...
Saydırmadm öyle bi durum yok.Valla ozel mesajdan bana saydiran uyeyi kiblemistim ozel mesajini.Gayette guzel banlanmisti aninda.
özeldende şey edince ban var,yazdığınız kişi özeldeki mesajınızı kiblerse kazen ve mune görüyor ve banlanırsınız diye biliyorum.Kötü içerik yok gerekli cvp var normalde buraya yazarımda bu ara af yok o yüzden özelden şeyettim.
Allahtan kork kendi koyduğun yorum ve videoya bakta hakaret gör.az önce bana özelden hakaret etti de bu efide denilen şahsiyet...
Teşekkür ederimmesajın altındaki kib butonuna basıp şikayet edebilirsin
Ben sana mı hakaret ettim?niye üstüne alındın?paylaştığım videoyu neden üstüne alındın hayırdır:)Allahtan kork kendi koyduğun yorum ve videoya bakta hakaret gör.
Nasılsa gidecez yani hakaret ettiğinin farkındasın.. ve masumu oynuyosun şu an bana hakaret etti diye yazık !Ben sana mı hakaret ettim?
Gecen gun kazen ve mune uyardi . Burda bircok kisi Cumhurbaskanina hakret edenler savciliga verilmis m gecmis olsun . Sizide verirler buyuk ihtimalle .Ben sana mı hakaret ettim?
Saol kadesa iletin çok anlamlı ikiyüzlü insanlar bıktrdı.Maalesef özelden ban var.ikinize de geçmiş olsun .
Ayy çok korktum ne yapacam şimdi:)Gec
Gecen gun kazen ve mune uyardi . Burda bircok kisi Cumhurbaskanina hakret edenler savciliga verilmis m gecmis olsun . Sizide verirler buyuk ihtimalle .
Ayy çok korktum ne yapacam şimdi:)
Canım benim babam polis zaten neden korkayım:)Ben korkun diye demedim . Burada kazen uyardi . Yaka paca adami polisler götürmüş . Kendnize korkunuz yoksa azcik yonetim adina dikkatli yorum yapsaydniz m cunku gecen gun aynisini banada yaptniz .
Öyle dimi :)Saol kadesa iletin çok anlamlı ikiyüzlü insanlar bıktrdı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?