Haklsiiniz. Hala o kadinin yuzu sesi gelince aklima sinirleniyorum tekrar. Bide uslup takintisi olan biriyim. Cok incitiyor bu beni. Sanirim cok yasamam.Böyleleri her yerde.
Hepsini taksak şu olayların çile bülbülümmm çilee diye gezeriz :)
Haklsiiniz. Hala o kadinin yuzu sesi gelince aklima sinirleniyorum tekrar. Bide uslup takintisi olan biriyim. Cok incitiyor bu beni. Sanirim cok yasamam.
Bunda ne var ki..bi kere umumi tuvaletteyim..kadin nasil yumrukluyor kapiyi
..cikkk cikkk...dedim gel üstüme yap
Bunlar bi degisik tür..birine laf söyleyince bi sey saniyorlar kendilerini..kafaya takilacak seyler degil..hele de istanbulda metrobüse binerken sirtina yumrugu bile mübah görüyorlar
Bu arada telefon elinde mi yürüyordun?
Yumruk mu
Muzik dinliyormus galiba.
Bence bu istanbula özgü. Gecen hafta is icin ordaydim. Gormedigim terbiyesizlik kalmdi. Metroda laf dalaşına giren gencler birbirlerine o.ç. falan deyip uzaklastilar alismis insanlar laf soyleyip laf yiyip pişkin pişkin devam etmeye. Ankarada o laf ciksa kavga da cikar. Ayni asansördeyiz iki kizla teki digerine bizim hakkımızda espri yapip hakır hakır gülüyor. Çıkışta yere kapaklandi bilegini burkup gene yardim ettik insanlik namina. Sarhos sarhos laf atanlar mi dersin farkli milletten cirkin tiplerin üzerine tutuna tutuna yürümesi para istemesi... Tüm sehir üstüne üstüne geliyor ve insanlar inanılmaz arsız olmus. Ben istanbul disinda o denli cirkefligi baska bi sehirde gorebilecegimizi sanmiyorum. Ne anliosunuz orda yaşamaktan. On gun kalsam katil olurum.
Yumruk muYumruk mu
Muzik dinliyormus galiba.
basiniza gelenlere cok uzuldum. Hala soruyorum hep de soracagim malesef niye bu insanlar bu kadar cirkin. Oturup egitim vermek lazim insan icinde nasil davranilir , uslup nasil olur diye.Bunda ne var ki..bi kere umumi tuvaletteyim..kadin nasil yumrukluyor kapiyi
..cikkk cikkk...dedim gel üstüme yap
Bunlar bi degisik tür..birine laf söyleyince bi sey saniyorlar kendilerini..kafaya takilacak seyler degil..hele de istanbulda metrobüse binerken sirtina yumrugu bile mübah görüyorlar
Bu arada telefon elinde mi yürüyordun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?