• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz ne yapacazzz:(

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.803
333
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Nişanlım çok önemli bir egitim icin yurtdışına gitti. Geldiginde o konuyla alakalı iş kuracak ve düğün yapacaz is yerini açtıktan sonra. Sorun şu ki özel bölgesinde tuhaf yaralar çıkmış mantar olabileceğinden şüphelendik ama her seye benziyo belirtiler. Kansere falan da. Ben doktora gitsem adama telefonu versem görüntülü mu konussalar dedim ama cok utanirim ua önerisi olan var mı. Bulunduğu yerde sağlık ücreti acayip pahali ve aşırı kalabalik bir yer sira cookk zor geliyormuş ve türk doktorlara daha cok güveniyoruz

Bu bahsedilen eğitim burda yok mu?
yani sağlık hizmeti pahalıysa tek çare görüntülü görüşme gibi görünüyor. umarız kötü bişey değildir.

Bu bahsedilen eğitim burda yok mu?
yani sağlık hizmeti pahalıysa tek çare görüntülü görüşme gibi görünüyor. umarız kötü bişey değildir.

Hayır burda olmadığı için gitti zaten yaa cok utaniyorum gelse mi diyorum ama o zaman cok guzel bir is imkanini kacirmis olacak ama ya bir sey olursa diyr de cok korkuyorum

Ya uçakla buraya 1 günlüğüne gelip muayene olacak, ya da orada verecek yüklü miktarı ve yine muayene olacak.
Siz hesaplayın artık hangisi daha ucuz.
Ayrıca kasık bölgemde yaralar çıksa, ilk gördüğüm sağlık kuruluşuna atarım kendimi.
Parası batsın!

Orada bir Dr a görünsün.
Aldığı bilgiye göre araştırma yapsın.
Nette görsellerle karşılaştırarak fikir edinebilir şimdilik en azından.
Çok geçmiş olsun bu arada.

Pahalı olsun ayol sağlık bu
Burda 100 ise orda 400 olsun nlcak

Merhaba arkadaşlar. Nişanlım çok önemli bir egitim icin yurtdışına gitti. Geldiginde o konuyla alakalı iş kuracak ve düğün yapacaz is yerini açtıktan sonra. Sorun şu ki özel bölgesinde tuhaf yaralar çıkmış mantar olabileceğinden şüphelendik ama her seye benziyo belirtiler. Kansere falan da. Ben doktora gitsem adama telefonu versem görüntülü mu konussalar dedim ama cok utanirim ua önerisi olan var mı. Bulunduğu yerde sağlık ücreti acayip pahali ve aşırı kalabalik bir yer sira cookk zor geliyormuş ve türk doktorlara daha cok güveniyoruz
Bak farklı bi acıdan bakıcam yanlış anlama canim bi benmi böyle düşündüm yorumlara baktımda hastalık kapmış olmasın ayrıca görüntülü ile olurmu ki tahlil felan vs incelenmesi lazim

Gittiği yer çok sıcaksa pişik de olabilir, mantar da, sivilce de... Oraya gittiyse sigortası da olmalıdır. Acil bölümünden gitmeye çalışsın. Pahalı da olsa sağlık bu. Belki o bölgede yaygın bir hastalıktır ve buradaki doktorlar etkili olmayabilir.

Sağlığın pahalısı ucuzu yoktur.
Hani özelde ameliyat devlette ameliyat diye ikilemde kalınsa tamam da, pahalı diye gitmemek olmaz.

Fotoğraf çeksin, siz doktora gösterin. En azından görüntüsünden anlarlar belki.

Back
X