canım nıckımın anlamı kendıme bakıma aldım:) cok sorunlu 5 sene gecırdım sımdı cok mutluyum aşık oldum ve anladımkı zayıflayıp guzel olmalıyım.askım suan kızıyo bana yorma kendını sen boylede guzelsın dıye bılmıyokı askıma nısanda dogum gunu hedıyem olucak onunda hakkı yanında guzel bı kız gezdırmek:):):) şaka bıyana aslında guzel bı gelın olmak ıstıyorum ve cok bakımlı tum eksıklerımı yazdım ve buraya uye oldum hersey guzel olacak dedım inş olucak.neysem zaten guzel olunca hersey yıne buraya yazıcam hıc saklarmıyım dostlarımdan sımdı ben dun neler yaptım yazayım.buara 1.70 boyunda 77.600 gr. 22 yasındayım. Dun sabah ıse gelmeden nıvea bady sporumu yaptım 1 saat yuruyus bandıyla yurudum.sırkelı ballı lahana suyumu ıctım.işe geldım kalvaltımı yaptıum 3 zeytın 1domates 1salatalık peynır 1 dılım kepeklı ekmek elma cayı ıctım.ara ogunde neskafe ıctım.bılıyorum selulıt yapıyo ama napalım yaaa 1 adet yesıl elma yedım oglene kadar 2.5 lt su ıctım oglen 1 kupa tavuksuyu corba ıctım yarım bıtter cıkolata yedım aksamda 1 elma 2 lt su ıctım 4 adet layt bıskuvılerden yedım cay ıctım oglende bıtkı cayımı ıctım aksam yemekten once lahanalı sırkelı suyumu ıctım 40 dakka kadarda plates topuyla calıstım dun.busabah spor yapamadım kahvaltımda dunkunun aynıherşeygüzelolacak ne güzel nick bu böyle .tamam varım ben.
Bugün yediklerimi yazayım.sabah çeyrekten fazla tost 5 zeytin az krem peynir.
öğle boll yeşillik 1 dilim ekmek 1 çay bardağı yoğurt 2 kaşık et sote.
Ara 1 elam.
Akşama da ıspanak kavurmayı düşünüyorum.bu ara vücudum su topluyor.dün akşam 1 litre su içtim ama tuvalete gitmdedim bundan anladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?