Biz onlara kavuşmak için okadar mücadele verirken daha bebek yokmu diye sormazlarmı

geranimo85

canım oğullarıııııımmm
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2009
643
3
96
İstanbul
İNSANLAR MI CAHİL DÜŞÜNCESİZ BİLMİYORUM AMA ARTIK ÇOK SIKILDIM BİZ BEBİŞLERİMİZE KAVUŞMAK İÇİN KENDİMİZİ PARALARKEN DAHA BİŞİ YOKMU DİYE SORULMASINDAN BIKTIMsenağlamasenağlama EMİNİM ARKADAŞLAR HEPİMİZ BU DURUMDAN YAKINIYORUZ ÇÜNKÜ İLLA Bİ YERLERDEN ÇIKIVERİYO OLE DAHA YOKMU DİYEN EKSİK ZEKALILAR ONLARDAN NEFREEEEET EDİYORUUUUUUM NASIL CANIMI ACITIYOLAR Bİ BİLSELER BELKİ BURDAN ULAŞIRDA İKİ TANESİ EKSİLİR DİYE UMUT EDİYORUM SIKINTILARIMIZI PAYLAŞALIMsenağlamasenağlamasenağlama

Emin ol yalnız değilsin arkadaşım :delphin:
ama nefes aldığımız sürece bu sorular var olucak bundan emin ol
yaşın daha 18dir biriyle görürler söz nezaman?
söz olur nezaman nışan?
nışan olur nezaman düğün?
evlenirsin yok mu daha bebek?
bebek olur kardeş yapmıcan mı?
anlayacağaın bu sorular hiç bitmez
çocuk oldumuda bide karışırlarki sorma onu yedirme üstünü ört altını al bezi dolmuş kusmuş .. çok afedersin ama şimdi dilimin ucuna gelip yazmak istediğim ve geri çevirmek zorunda olduğum kelimeler var
zor tutuyorum kendimi kötükedihüso
bu insanlar adamı delirtir katil eder kötükedihüso kötükedihüso
Allahım bu yolda yürüyen herkesin yolunu açık etsin inşallah
:Saruboceq:

ıNSANLAR MI CAHıL DÜŞÜNCESıZ BıLMıYORUM AMA ARTIK ÇOK SIKILDIM BıZ BEBıŞLERıMıZE KAVUŞMAK ıÇıN KENDıMıZı PARALARKEN DAHA BıŞı YOKMU DıYE SORULMASINDAN BIKTIMsenağlamasenağlama EMıNıM ARKADAŞLAR HEPıMıZ BU DURUMDAN YAKINIYORUZ ÇÜNKÜ ıLLA Bı YERLERDEN ÇIKIVERıYO OLE DAHA YOKMU DıYEN EKSıK ZEKALILAR ONLARDAN NEFREEEEET EDıYORUUUUUUM NASIL CANIMI ACITIYOLAR Bı BıLSELER BELKı BURDAN ULAŞIRDA ıKı TANESı EKSıLıR DıYE UMUT EDıYORUM SIKINTILARIMIZI PAYLAŞALIMsenağlamasenağlamasenağlama

evet arkadasim bu durumdan bende muzdaribimm daha bebek yokmu falan filan artik bende tek birsey yapiyorum sadece evime kapaniyorumm esimle beraberarkadasligimiz suruyor kimseyle muhatab olmuyorum bebk soranin ise acayip kalbini kiriyorummm ama bu bile bizlere allahin bir imzasi guclu olmak en guzeli ama bebek olmuyor diye dunyanin sonu degil bir peygamberimizin bile bebegi olmamisti unutmayalimmm yani TEK DOSTUM ARKADASIM ESIMMMMMMMMM KIMSE YOKK

kızlar aynen benımde etrafımda oyle cok cahıl ınsan varkı haftada bir gördügüm insanlar her seferinde soruyo hiç mi ceneleri yorulmaz bunların yaÇok üzgünüm çoook ben düşünmüyoruz demekten bıktım onlar sormaktan bıkmadı.bıde pıskın pıskın yapmıyosun ama ılerde gorurum ben senı kafanı taslara vurcan dıyolar allahımın dengesizi oluyoda bız yapmıyoz sankı:mymeka:

gecen gun annemle oturuyoruz arkdası geldı 2 gelını var bırı benden 2 3 sene once evlendı
durup dururken bana senı bı doktora goturcem dedı annemde nıye ne ıcın goturcen dedi çocugu olsun dıye demezmı ben bı sınırlendım annemde aynı sekılde sen dedım once kendı gelının gotur kadına bakya benden yasca baya buyuk olmasaydı tokatı şaplatıcaktım ama dua etsın yaşlı
çok moralım bozulmustusenağlama

aynen arkadaslar heryerde oyle denssiz insanlar var,kendini bilmezler surekli her gorduklerinde sorurlar,sanki olsa duyulmucakmi duyulcak tabiki,ama onlar sormadan seni uzmeden icleri rahat etmezler,vede en kizdigim sey,baska birininde uzun zaman cocu olmadiktan sonra oldu zaman,hadi bebek yokmu demeleri,sanki oyleleri bilmiyo ayni yolculuktan uzguntuden gecmemisler.sonra oluncada oyle ins burnularida kalkiyo.bosuna demiyolar bes parmak bile ayni deyil.

Bu dengesızlere en gÜzewl tokadı bebeklerımızle atarz umarı.mıllete ne acaba:?sankı o bakacak?mıllet kısır dedıkodusuna bayılıyor.

evet millet dedikoduya bayılıyor, yeterki birinin çocuğu olmasın, vah tüh deyip arkasından tonla dedikodu döndürüp döndürüp konuşuyorlar herkese ilan ediyorlar ayyy duydunmu falancanın çocuğu olmuyor... kendileri doğurmuşya marifet kendilerinde sanırsın hey yarabiim ya deli oluyorum.. yorulmaz kıslar bunlar hiçççççç beklemeyin soranlarada olunca duyarsınız siz kafanızı yormayın hiçte mrk etmeyin biz söyleriz deyip geçin çünkü düşünmüyoruz deyince başlıyorlar ya sonra olmazsa bilmem nolursa beddua eder gibi başlaıyorlar zaten ağızdan laf almak için bütün çabaları yoksa çokta umurlarındaydı bizim bebişimiz olmuş olmamış.. benim dedikodumu yapanlara rabbim beni unutturacak versin inşallah..

ya rabbim bizede hayırlı sağlıklı bebişler nasip eyle..

üff hepimiz bu tarz insanlardan muzdaribiriz. ne kadar düşüncesizlik ya...sanane hem değil mi ama...olursa zaten haberin olur olmuyrsa da insanlarının özeline girme hakkını sana kim veriyor. birde düşünmüyoruz diye geçiştirmeye çalıştığımızda arkadaşında dediği gibi olmaz sonra tedavilerle uğraşırsın falan....rabbim bu kişileri bizden uzak tutsun...

öyle olsa gene iyi.ben laparoskopi ameliyatı oldum neden oldun dediler .kist falan vardı dedim.söyledimde bebek istediğimiz için diye.ama ağızdan ağıza nasıl dolaştı bilmiyorum ben kanser olmuşum.rahimim alınmış.vah yazık kıza ikinci evliliğinde mutluluğa erdi dedik ama bu seferde rahimi alınmş.bebeğide olmaz denmiş.varya gülsemmi ağlasammı.diğerleride e noldu ameliyat oldun yokmu daha bişi.çalışmalara başladınızmı falan.allahım dedim sen bana sabır ver...

öyle olsa gene iyi.ben laparoskopi ameliyatı oldum neden oldun dediler .kist falan vardı dedim.söyledimde bebek istediğimiz için diye.ama ağızdan ağıza nasıl dolaştı bilmiyorum ben kanser olmuşum.rahimim alınmış.vah yazık kıza ikinci evliliğinde mutluluğa erdi dedik ama bu seferde rahimi alınmş.bebeğide olmaz denmiş.varya gülsemmi ağlasammı.diğerleride e noldu ameliyat oldun yokmu daha bişi.çalışmalara başladınızmı falan.allahım dedim sen bana sabır ver...

arkadaşım nolur kusura bakma ama çok güldüm. benzer olay benim de bir akrabamın başına gelmişti. kadın göğüslerim küçük diye çok bunalıma girmişti. sonra ameliyatla göğüslerini büyüttü. ve arkasından meme kanseri oldu diye laf çıkarmışlar.

ben de artık annemlere gidemez olmuştum. orda bir kadın var, densizin teki. dört beş ay önce yine hadi artık ne bekliyosun çocuk yap dedi. çok çok sinirlendim ama hemen kendimi dizginledim ve gayet sakin bir tavırla benim çocuğum olmuyor ben kısırım dedim. kadının bozulacağını filan zannederken bu sefer de demez mi "e tüp bebek yaptır o zaman". ooof of. bitmez bunlar.

ya bunlar başkalarının sıkıntılarından kendilerine mutluluk çıkarıyolar valla bakın bide olayın içeriğini kurcalayıp öğrenirlerse sen gör bak onlardan neşelisi varmı zaten senden çıkıp direk telefona veya hemen gidip bak oluyomuş biliyomusun ben kurcaladımda öğrendim sanki büyük marifet anasını satim başın göğe mi erdi utanma arlanma çekinme yok hani olmuyo diye bozmak istiyorum ama bozulucak yüzleride yokki

arkadaslar boyle ınsanların laflarını kafanıza takıp nıye kendınızı uzuyorsunuz asıl sız onları takmayarak onları üzün insanların ağzına laf lazım musade etmeyın hepsine mutluluğumuzu gösterelim ki çatlasınlar

ben de artık hiç kimseyle konuşmak istemiyorum yalnız kalmak istiyorum eşim bana yeter birisiyle başbaşa kalınca konu açılacak diye hemen kaçıyorum yanından çocuğum olsa sanki onlara bi faydası falan olcak ne meraktır anlamıyorum

merhaba kızlar vallahi artık bu insanlara laf anlatmak çok gücüme gidiyor................. sizene bizim özel hayatımızdan.............yokmu şu herşeye burunlarını sokma merakları beni çıldırtıyor.......................... başlıyorlar ay canım çocuk yokmu olur olur merak etme bak benim kaç yıl olmadı sonra oldu ............................ bu arada sen bu kadar yıl bu kadar ay bu kadar gün evliydin değilmi............................ yazık yazık çocukta yok .........................ya bunlar bizden daha iyi biliyorlar evlilik yıl dönümümüzü,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, benim kocam bile tam gününü tam gününü bile bilmiyor............onları tebrik ederim bu azimlerinden ve zekalarından dolayı

Son düzenleme:
böle yerindibine sokucak sağlam bi laf bulsam hiç esirgemicem ama maşallah mide geniş millette yetersiz kalıyorum:bbo:

al bendende okadar sanki cocugumuz varda biz milleten sakliyoruz bizim insanlarimiz gercekten cok düsüncesizler onlarin aklina gelmez herhlde öyle bi soruyu sorupta karsi trafi inceltip yada kalbinin kirilmasi...

arkadaşlarım valla hiç kafaya takmayın o ne demiş bu nedemiş rabbim onlara belki çocuğu hemen verir ama hayırsız olur herşeyin hayırlısını düşünelim biz hayırlı zamanda bende sizin gibi 5 sene ne laflar duydum yaşım 27 benim şu an ve bi komşumuz bana birgün sordu biliyo aslında olmadığını ama illa benden duyacak mutlu olacakya sen neden hala çocuk yapmıyosun diye bende dedimki ben daha küçüğüm arkadaşlarım bile yeni evleniyo dedim o da aaaaaa küçükmüsün dedi niye şaşırdın sen doğurmuşunda ne olmuş dedim hala bilerek çocukca işlerle uğraşıyosunuz dedim biliyosun olmadığını dedim soruyosun ayıp valla yaşından utan dedim çok mu hoşuna gitti şimdi olmuyo diyince dedim hergün zaten benim lafımı ediyosunuz biraraya gelince dedim şimdi edin bakalım dedim kayınvalidedmde vardı hiçbişey demedi ordaki diğer bayanlarda olur kızım olur olur dediler daha yaşın genç ama sonra yine hiç doktora gittinizmi oldular yani meraktan ölürler bişeyi sormasalar valla ağızlarına laf vermemek için lafı güzelce oturtun bak bidaha sorabiliyolarmı seni üzebiliyolarmı şu an komşulardan hiç biri bilmiyo hamile olduğumu bilseler koşa koşa gelirler bize ve nasıl oldu nerde tedavi gördünüz ikizmi tekmi yani yine sorular laflar en iyisi onlar duymadan karnım büyüsün öyle görsünler :nazar:

Ay hiç yanlız değilsiniz kızlar ya ben de varım.Eksik olmasınlar bu sorunumu hiç unutturmuyolar akrabalar tanışlar.Hatta kızlar tüp bebek tedavisi yaptırdığımı saklıyordum her kesten.Bir yerlerden duymuşlar.Bana başka türlü bakıyolar sanki bebeğiminşu an yok ta inşallah gelecekte olucak) babası başkasıymış gibi..Ya kızlar sıkılıyorum ben bu olaylardan.Sıkılıyorum birilerine hesap vericek zorunda kalmaktan ....

Back
X