Biz seninle tanışmayı böyle hayal etmedik meleğim......

busra44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2007
2.446
19
158
40
İzmir
Herşey bitti kızlar
Hiç bir şey hayal kurduğum gibi olmadı ben bittim hayallerim bitti
Artık miğdem bulanmıyor artık uyuklamıyorum masa başında artık gülmüyorum
Doktor bebeğinin kalbi durmuş dediğinde bitti benim için herşley
benimde kalbim durdu sanki
Hayat orda bitti benim için minicik bebeğimin kalbinin sesi yoktu
Doktor bebeği almalıyız dedi nasıl bebeğimi benden alın diyebilirdimki ama mecburdum
Hemen yatış işlemlerim yapıldı ağlıyordum içim yanıyordu yüreğim acıyordu
Hemşire yeşil önlüğü getirdi giydim ağlayarak ve beni aşağı indirdiler
Kapıda eşimle göz göze geldik ağlıyordu ben iyiym hayatım dedim ağlayarak içim parçalanarak
Ama ben çok kötüydüm ameliyathaneye indik son kez elimi karnıma koydum bebeğimi sevdim ve vedalaştım onunla ben seni çok istedim bebeğim elimden geleni yaptım ama olmadı dedim
Beni neden bıraktın diye ağladım ağladımmm ve sonrasında doktor geldi artık ayrılma zamanı dedi
Uyandığımda elim karnımdaydı ama bebeğim yoktu kocaman bi boşluk vardı artık hem karnımda hem yüreğimde
Bebeğimi parça parça aldılar benden babasının eline verip bu senin bebeğin dediler
Biz seninle tanışmayı böyle hayal etmedik meleğim......
Umarım şimdi cennette huzur içindesindir melek yavrum

senağlama senağlama senağlama Gecmis olsun, Allah ayni aciyi bidaha yasatmasinsenağlama :teselli:

Kızlar amacım sizi üzmek deildi ama sadece paylaşıp rahatlamak istedim.
ıçim çok acıyor Allahım bu acıyı sizlere yaşatmasın

acinida paylasicaksinki,birazda olsa su serpilsin icine,evlat acisini kimse hafifletemez ama,acina ortak olanbiliriz yanlisca,canim benim:teselli:

Allah sabır versin be güzelim:( O boşluğun dolması çok zor çokkkk....Allah yardımcın olsun ne denir ki başka..:((((

Bu ikinci bebeğimdi kaybettiğim daha 10 haftalıktı miniğim
Bu acı nasıl geçer nasıl hafifler bilmiyorum çok çaresizim

Avatarındaki kim canım ikinci bebeğim deyince resimdeki mi ,kaybettiğin mi anlamadım:( Allah tekrar sabır versin arkadaşım:(

Resimdeki yiğenim canım
İlk bebeğimi düşük yaptım 5haftalıkken
Bu bebeğiminde 10haftalıkken kalbi durdusenağlama

Canım benım sÖzun bıttıgı yer varya ıŞte o rası burası.ınŞ melegın cenntten gulumsuyor sana.orda sefaatıcılık yapıck sana sende bı cennte annesısın artık.
2.bebgımdı demıŞtınya 2sıde mı duusk oldu.yoksa 2.hamılelıgım mı dmek ıstedın

canım benım soruma cvp aldım.hersey gÖnlunceolsun.sabret rabbımden geldı de.ınŞ mukafatımz guzel olucak canım benım

canım benım soruma cvp aldım.hersey gÖnlunceolsun.sabret rabbımden geldı de.İnŞ mukafatımz guzel olucak canım benım

Elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum canım
Allahım verdi Allahım aldı yapacak bişey yok
Sadece rabbimden sabır istiyorum ve bu acıyı başka kimseye yaşatmamasını diliyorum

inan gözlerim doldu canımm Rabbim en kısa zamanda meleğini göndersin sana tüümm hayal kırıklığını götürsün inşallah:Saruboceq:

büşracım bitanem çok üzüldüm canım benim ya
Allah'ım sabırlar versin sana
konunu görünce şok oldum birden

ne denebilir ki....sen herseyi cok güzel anlatmıssın zaten..... allahtan sana sabır dayanma gücü diliyorum en kısa zamanda hamile kalıp saglıkla evladını kucagına alman dilegiyle

Basin sagolsun canim. Allah sabirlar versin yüreginin acisini yeni bir bebekle hafifletsin.....
Evlat acisi en büyük acilardan birtanesi seni cok iyi anliyorum :teselli:

Büşra cım canım çok geçmiş olsun Allah ım birdaha böyle acı yaşatmasın sana sabır diliyorum ama ümidini kaybetme düşüklerin sebebini araştırın ve en kısa zamanda yeni bir hamilelik haberiyle hayata sımsıkı sarılmanı diliyorum Allah ım gönlüne göre versin sabır versin

Back
X