Herşey bitti kızlar
Hiç bir şey hayal kurduğum gibi olmadı ben bittim hayallerim bitti
Artık miğdem bulanmıyor artık uyuklamıyorum masa başında artık gülmüyorum
Doktor bebeğinin kalbi durmuş dediğinde bitti benim için herşley
benimde kalbim durdu sanki
Hayat orda bitti benim için minicik bebeğimin kalbinin sesi yoktu
Doktor bebeği almalıyız dedi nasıl bebeğimi benden alın diyebilirdimki ama mecburdum
Hemen yatış işlemlerim yapıldı ağlıyordum içim yanıyordu yüreğim acıyordu
Hemşire yeşil önlüğü getirdi giydim ağlayarak ve beni aşağı indirdiler
Kapıda eşimle göz göze geldik ağlıyordu ben iyiym hayatım dedim ağlayarak içim parçalanarak
Ama ben çok kötüydüm ameliyathaneye indik son kez elimi karnıma koydum bebeğimi sevdim ve vedalaştım onunla ben seni çok istedim bebeğim elimden geleni yaptım ama olmadı dedim
Beni neden bıraktın diye ağladım ağladımmm ve sonrasında doktor geldi artık ayrılma zamanı dedi
Uyandığımda elim karnımdaydı ama bebeğim yoktu kocaman bi boşluk vardı artık hem karnımda hem yüreğimde
Bebeğimi parça parça aldılar benden babasının eline verip bu senin bebeğin dediler
Biz seninle tanışmayı böyle hayal etmedik meleğim......
Umarım şimdi cennette huzur içindesindir melek yavrum
Hiç bir şey hayal kurduğum gibi olmadı ben bittim hayallerim bitti
Artık miğdem bulanmıyor artık uyuklamıyorum masa başında artık gülmüyorum
Doktor bebeğinin kalbi durmuş dediğinde bitti benim için herşley
benimde kalbim durdu sanki
Hayat orda bitti benim için minicik bebeğimin kalbinin sesi yoktu
Doktor bebeği almalıyız dedi nasıl bebeğimi benden alın diyebilirdimki ama mecburdum
Hemen yatış işlemlerim yapıldı ağlıyordum içim yanıyordu yüreğim acıyordu
Hemşire yeşil önlüğü getirdi giydim ağlayarak ve beni aşağı indirdiler
Kapıda eşimle göz göze geldik ağlıyordu ben iyiym hayatım dedim ağlayarak içim parçalanarak
Ama ben çok kötüydüm ameliyathaneye indik son kez elimi karnıma koydum bebeğimi sevdim ve vedalaştım onunla ben seni çok istedim bebeğim elimden geleni yaptım ama olmadı dedim
Beni neden bıraktın diye ağladım ağladımmm ve sonrasında doktor geldi artık ayrılma zamanı dedi
Uyandığımda elim karnımdaydı ama bebeğim yoktu kocaman bi boşluk vardı artık hem karnımda hem yüreğimde
Bebeğimi parça parça aldılar benden babasının eline verip bu senin bebeğin dediler
Biz seninle tanışmayı böyle hayal etmedik meleğim......
Umarım şimdi cennette huzur içindesindir melek yavrum