çok geçmiş olsun
üzüldüm çok
ben de 3 ay kadar önce 8 haftalık bebeğimi kaybettim
korkkum daha da arttı şimdi
Allah tekrarını yaşatmasın inşallah sağlıklı bi bebek sahibi olursun
Amin canım
böyle acılar yaşayınca insan daha çok korkuyor bende artık çok korkuyorum onun için hamile kalmak istemiyorum

seni çok iyi anlıyorummbizim için denecek çok bişey yok aslındaa allah sabır versin canım
amin canım saol Allahım kimseye böyle acılar yaşatmasın
Canım acını anlıyorum.Ben 3 bebeğimi 7 aylık hamileyken kaybettim.kanımda pıhtılaşma varmış senden ricam sende o testleri yaptır.Çünkü bu pıhtılaşmadan düşük yapanların sayısı oldukça fazla kan sulandırıcı iğne veriyorlar.allah yardımcın olsun
yaptırıdm canım benimde kanımda pıhtılaşma var MTHFRde 1298 a<c homozigot çıktı hamile kaldığımda clexane 0.4 iğne kullandım ama yine bebeğimi kaybettim.

senin pıhtılaşma değerin ne
amin canım allahım hiç kimseye yaşatmasınCok üzüldüm canim Allah sabir versin..
Insaallah bundan sonra böyle acilar yasamazsin...
rabbim sabır versin bu nasıl birşey ya.gözlerimdeki yaştan tam okuyamadım allah sabır versin...
saol canım:gitme:
canım çokkkkkkk üzüldüm allah sabır versin üzülme demek boş biliyorum ama takdir ilahi allah sana inşallah enkısa zamanda bir evlat verir uzun yıllar birlikte yaşarsınız dualarım seninile ve tüm anne olmak isteyenlere:Saruboceq:
Amin canım iyi dileklerin için çok teşekkür ederim.
canım ınan aglayarak okudum allah sabır versın bende bebegımı kaybedelı 43 gun oldu dogdu ve kalbı bır kac kez attıktan sonra öldu ben göremeden....allah bızlere sabır versın
Canım benim kıyamam sana seni çok iyi anlıyorum allahım sabırların en büyüğünü versin ve dilerim bize bundan sonra böyle acılar yaşatmasın