• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Biz yerine ben diyen eş

Aykilil

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2017
582
419
33
35
Evet arkadaslar. Olay sicak henuz. Anlatiyim rahatlayim. Herzamanki gibi esimin annesi aradi biraz once. Sohbet ettiler. Karsilikli ne yapiyorsunlar. Araba alacagiz sehir disindan. Esim onu soyledi annesine. Giresuna gidecegim Aykikille beraber dedi araba icin. Esimin kardesi yegeni var o sehirde. Annesi aramadan once dedim ki istersen birgun erken gidelim yegenini de gorursun. Tamam dedi.
Annesine diyor ki birgun erken giderim yegenimi gormeye. Gideriz degil. Fikir benim degilmis gibi. Tek basina gidecekmis gibi. Konusmanin icinde bi kere biz derse devami hep ben ben diye devam ediyor. Yarin evdeyim anne bize gel diye cagiriyor. Daha bir saat once konustuk alisverise gidecegiz diye.
Eskiden bir kere bile biz demezken artik bir kere biz deyip gerisini ben diye devam ediyor. Eskiden savunmasi da soyleydi. Ben demek biz demekmis.
Sinirlendim kalktim yanindan is yapmaya. Yanima geldi. Gelmiyorum ben seninle. Madem ben gidecegim diyorsun yalniz git o zaman dedim. Birlikte gidecegimizi soyledim ya dedi. Sakaya vurdu sirinlik yapip gecistirmeye calisti.
Siz soykeyin bu kadar takilmam normal mi. Benim cok canimi sikiyor bu durum.
Bir de benim atamam oldu. Baska sehre gidecegim calismaya. Sizce bu durum esimin gozununde de ailesinin gozunde de sayginligimi arttirir mi. Esim cok gururlanmisti atamam oldugunda. Butun arkadaslarina anlatmisti.
Ailesine gore evimiz arabamiz hep esimin cunku. Ikimizin degil.

Son düzenleme:
Çok büyük bir dert değil bana göre.. sorun ediyorsun madem sürekli uyar eşini..
Yada sende onun gibi benli konuş onu katmadan...

Neye takildiginizi anlayabiliyorum. Biz demesiyle sizi sahiplendigini gostermesini istiyorsunuz. Bozulmaniz normal ama bu kadar dram haline getirmeyin bence. Boyle seyler insanin icinden gelmeli. Baskiyla yaptirilan seyler inanin ya cok egreti kaliyor yada devami gelmiyor. Esinizi oldugu gibi kabullenin rahat edin.

Tabi ki saygınlığını arttırır sonuçta para kazanan ve işi olan bir kadın olacaksınız .

Biz denemesi kötü Ams çokta büyütülecek birşey değil .

Millet hemen boşan demeden yazıp gideyim .
Çözülemeyecek bi sorun değil boş yere kendi huzurunuzu kaçırmayın konuşarak halledilecek bişey bence

Evet arkadaslar. Olay sicak henuz. Anlatiyim rahatlayim. Herzamanki gibi esimin annesi aradi biraz once. Sohbet ettiler. Karsilikli ne yapiyorsunlar. Araba alacagiz sehir disindan. Esim onu soyledi annesine. Giresuna gidecegim Aykikille beraber dedi araba icin. Esimin kardesi yegeni var o sehirde. Annesi aramadan once dedim ki istersen birgun erken gidelim yegenini de gorursun. Tamam dedi.
Annesine diyor ki birgun erken giderim yegenimi gormeye. Gideriz degil. Fikir benim degilmis gibi. Tek basina gidecekmis gibi. Konusmanin icinde bi kere biz derse devami hep ben ben diye devam ediyor. Yarin evdeyim anne bize gel diye cagiriyor. Daha bir saat once konustuk alisverise gidecegiz diye.
Eskiden bir kere bile biz demezken artik bir kere biz deyip gerisini ben diye devam ediyor. Eskiden savunmasi da soyleydi. Ben demek biz demekmis.
Sinirlendim kalktim yanindan is yapmaya. Yanima geldi. Gelmiyorum ben seninle. Madem ben gidecegim diyorsun yalniz git o zaman dedim. Birlikte gidecegimizi soyledim ya dedi. Sakaya vurdu sirinlik yapip gecistirmeye calisti.
Siz soykeyin bu kadar takilmam normal mi. Benim cok canimi sikiyor bu durum.
Bir de benim atamam oldu. Baska sehre gidecegim calismaya. Sizce bu durum esimin gozununde de ailesinin gozunde de sayginligimi arttirir mi. Esim cok gururlanmisti atamam oldugunda. Butun arkadaslarina anlatmisti.
Ailesine gore evimiz arabamiz hep esimin cunku. Ikimizin degil.
Sayginligimi arttirirmi kismi cok uzucu geldi bana ya. Ne olursa olsun saygi duyulmayi hak eder herkes. Ne bileyim..

Millet hemen boşan demeden yazıp gideyim .
Çözülemeyecek bi sorun değil boş yere kendi huzurunuzu kaçırmayın konuşarak halledilecek bişey bence
Siz her konunun ilk mesajına bu tarz bir cümle ile başlıyorsunuz.
Subliminal mesaj mı veriyorsunuz :)

Konu sahibi takılacak bir mevzu değil.
Çok rahatsızsanız bu durumdan küsmek yerine neler hissettiğinizi paylaşın eşinizle ;)

Bence okadar takmaya deymez, esimde kafasina gore bazen ben bazen biz gidiyoruz yapiyoruz aliyoruz diyo. Kucuk bi kelime agizdan cikan kasten yaptiklarini dusunmuyorum.

Haklisiniz nenim esimde ayni biz evde 4 kisiyiz mesela biryere gidicez telefonda geliyorum diyor bende kiziyorum ona biz birada neyiz dimi gerci artik gec biseyler bitti :kızgın:.

Siz her konunun ilk mesajına bu tarz bir cümle ile başlıyorsunuz.
Subliminal mesaj mı veriyorsunuz :)

Konu sahibi takılacak bir mevzu değil.
Çok rahatsızsanız bu durumdan küsmek yerine neler hissettiğinizi paylaşın eşinizle :KK66:
Farketmeniz ne güzel :)
Kısaca açıklayayım oturulan yerden insanların haline hemen boşan demek nedense çoğu insana kolay geliyor..belki biseyler düzelecek ama o an bi insanın gerçekten zayıf haline denk gelebilirler buna uyabilir yani söz klavyede kalmaz insanların hayatını gerçekten etkileyebilir en ufak bişeyde hatta şunu gördüm konuda başka bişey geçerken bile o kelime yazılabiliyor buna tepkim:)

Farketmeniz ne güzel :)
Kısaca açıklayayım oturulan yerden insanların haline hemen boşan demek nedense çoğu insana kolay geliyor..belki biseyler düzelecek ama o an bi insanın gerçekten zayıf haline denk gelebilirler buna uyabilir yani söz klavyede kalmaz insanların hayatını gerçekten etkileyebilir en ufak bişeyde hatta şunu gördüm konuda başka bişey geçerken bile o kelime yazılabiliyor buna tepkim:)
Burada boşan denilen hiçbir üyenin boşandığını görmedim
Herkesin olaylara açısı farklı
Örneğin bu konuda ki olay benim için çok önemsiz ama sizin için boşanma sebebidir gibi gibi ;)
İyi forumlar :)

Sizi anlıyorum rahatsız edici bir durum olur hele ki kafamızdaki başka durumlarla da bir araya gelince insanı oldukça rahatsız eder ama eşiniz bunu kötü niyetle yapmıyor bundan emin olabilirsiniz.Çünkü eşinizin niyeti kötü olsa sonrasında gönlünüzü almaya çalışmaz.Mesela benim de özellikle çalışmayan bayanların evlerinden eşyalarından...bahsederken her şeye benim demeleri dikkatimi çekiyor çok itici buluyorum.Ben çalışıyorum çevremdeki bayanların tümü öyle ama evim ,arabam,halım,televizyonum demeyiz bizim deriz.Ama nedense ev hanımları her şeye benim diyorlar.Belki gereksiz bir ayrıntı ama sizin konunuzu görünce ben de bu rahatsızlığımı dile getirmek istedim.

Back
X