Eşimin eşinden boşanmış 3 çocuğu olan bir teyzesi var. Hem belediyede çalışıyor hem de kıyafet falan satarak geçiniyor. Surekli ise gitmesine gerek yok ihtiyac oldukca cagieiyorlar onu. Oturduğu ev abisine ait ondan kira falan istemiyor. Eşimin annesi ise sürekli Teyzen zor durumda paraya ihtiyacı var diye eşime duygu somurusu yapıyordu. Bu arada kaynanama emekli ve emekli maaşı var. Ama kayinbabam teyzeye para
göndermesini istemiyor. Esim ise çok
duygusal annesi öyle dedikce
teyzesine para gönderiyordu. Geçen
kaynanam ağzından kaçırdı ve
teyzenin ayda bir eve temizlikçi
aldığını söyledi. zaten çok rahatlarina dusskun oldugunu ve rahat para harcadiklarini biliyordum ama bisey diyemiyordum eşime ama bunu da duyunca cildirdim resmen ve kayinbabam hak verdim. Ben hamileyken bile çok rahatsız oldugumda bile para vermeyin diye o halde evimi kendim temizledim. Ama insanların başkalarını kullanarak rahat yyaşama çabaları beni hayrete dusurdu. Ve bir gün sonra esim teyzesine para gönderdiğini söyledi yine. Gel de kizma şimdi. Eşimin bu durumu algılayabilmesi için ve annesinden etkilenmemesi için ne yapmam gerekiyor sizce.
göndermesini istemiyor. Esim ise çok
duygusal annesi öyle dedikce
teyzesine para gönderiyordu. Geçen
kaynanam ağzından kaçırdı ve
teyzenin ayda bir eve temizlikçi
aldığını söyledi. zaten çok rahatlarina dusskun oldugunu ve rahat para harcadiklarini biliyordum ama bisey diyemiyordum eşime ama bunu da duyunca cildirdim resmen ve kayinbabam hak verdim. Ben hamileyken bile çok rahatsız oldugumda bile para vermeyin diye o halde evimi kendim temizledim. Ama insanların başkalarını kullanarak rahat yyaşama çabaları beni hayrete dusurdu. Ve bir gün sonra esim teyzesine para gönderdiğini söyledi yine. Gel de kizma şimdi. Eşimin bu durumu algılayabilmesi için ve annesinden etkilenmemesi için ne yapmam gerekiyor sizce.