Bizde bir gün çift çizgiyi görecek miyiz

Selam kızlar nasılsınız.bu ay ovulasyon testine başladım inşallah sonuç alırım rüyalarımda hep hamile olduğumu görüyorum allahım hepimize nasip etsin bu arada bat 20 Kasım inşallah gelmez geçen ay idrarda pozitifi görünce havalara uçtum ama kanda negatif çıktı rabbim isteyen herkese nasip etsin evlatlarımıza hayırlısı ile kavuştursun bizi
Canım nasıl pozitif gördün de kanda çıkmadı? En önce kanda çıkar o testlerde geç çıkar diye biliyorum.

Canım benim Allahım en kısa sürede versin inş ederim tabi dua, ama stres cok etkiliyor hormonları biliyosun düşünmemeye calış,kafanın rahat olması lazım, dualarım isteyen herkese:dua:

Allah razı olsun canım. Evet stres çok etkiliyor ama bende gurbetteyim 1 senedir ve ailemden uzağım. Durum böyle olunca stres peşimi bırakmıyor ve kendimi yalnız hissetmek istemiyorum bi bebeğim olsun bana herşeyi unuttursun istiyorum.

Rabbim
Canım ben soğan suyunu denedim ama bir faydasını göremedim görenler çok olmuş ama hayıt tohumu deniyorum şu an
Hmm bende direk tuttu tabi Allah izin vercek canim hepsi bahane bunların Rabbim en kisa zaman da gobusunu doldursun :)

Allah razı olsun canım. Evet stres çok etkiliyor ama bende gurbetteyim 1 senedir ve ailemden uzağım. Durum böyle olunca stres peşimi bırakmıyor ve kendimi yalnız hissetmek istemiyorum bi bebeğim olsun bana herşeyi unuttursun istiyorum.
anlıyorum seni kafanı baska seylerle mesgul etmeye calış,ve inan en güzel zamanda gelecektir sana bebeğin,Rabbimin bir bildiği vardır böyle düşün :dua::dua::dua:

Back
X