Bizde çift çizgiyi göreceğiz...

xsxeker pembe

kzımı sen koru rabbim...
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2007
4.606
35
118
38
İstanbul
Selamlar herkese cift cizgiyj görmek icin sabirsizlananlar...benim gibi bekleyenler haydi yazalim yazisalim...bekleyelim hep beraber..dertleselim birbirimize destek.olalim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Son düzenleme:
Ben ben:)haftaya adet gunum ve sabirsizlaniyorum.ve adet olacakmisim gibi karnim belim agriyor.test alsam simdi sonuc dogru cikmayabilir diye bekliyorum bakalim:)hayirlisi

Ben ben:)haftaya adet gunum ve sabirsizlaniyorum.ve adet olacakmisim gibi karnim belim agriyor.test alsam simdi sonuc dogru cikmayabilir diye bekliyorum bakalim:)hayirlisi

Erkenlerde cikabiliyor ama bekle bak benimde 3 gun var hos ben hamile hissetmiyorum ama belirtiletde ariyorum

Biri de benim bir gafta var ama göğüs sızısı ve gaz var inş o çift çizgiyi görüüüm artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günaydınlar demek geldi içimden bu topikteki arkadaşlarımaaaa

Biri de benim bir gafta var ama göğüs sızısı ve gaz var inş o çift çizgiyi görüüüm artık

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Insallah pamugum umudumuzu yitirmiyoruz umutlu ve.mutlu oluyoruz,pozitif pozitif bekliyoruzzz

Iyiyim benimde 2 gun var...ama hamile hissetmiyorum sende havalr nasil

Aslında geçen haftadan beri belirtler var gibiydi canım bacaklarım çok ağrıyor özellikle bi de kasıklarımda da ara ara ağrı oldu ama yinede emin olamıyorum dün sabah test yaptım çıkmadı umutlanmak istemiyorum o yüzden :) Olsun çok isterim o ayrı tabi :)

Bende olsun isterim diletim vardir....benim umudum p bu ay elendi kafamda temmuzda belku bi ihtimal ne bileyim yaaaa kirik hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…