- Konu Sahibi anaksunamoon
-
Benimde eşim polis :))
Eşim Allah bin kere razı olsun çok iyi biridir.Bende onun için üzülüyor.Eşim en büyükleri.Evlenen kaynım ortancı.En küçükde yeni üni.yi bitirdi.Zaten ev kesinlikle üstümüze yapılmayacak ve küçük kardeşde aldığımız eve ortak olacakmış.Bize verecekleri para 70000 gibi bişey iyi bir ev almak için bizde o kadar çekecez.Her ayda 1000 lira gibi bişeyde ödemesi olacak.Benim başka hayallerim var zaten ev için daha çok erken Allah bize sağlık,sıhhat versin biz zaten yaparız.Allaha şükür ikimizinde iyi bir işi var.
Eltimle kaynıma gelince onlar içinde üzülüyorum.Kaynımın işinin olmayışı kaynanama ve kayınpedere mecburen boyun eğmek zorunda olmaları.Öyle olacağıma varsın evim olmasın ben böylede mutluyum.
Ya sana bişey söyleyeyim mi? Benim gözlemlediğim nedense hep bu polislerin anne ve babaları böyleBu akşam yine bir arkadaşlar konuştukda.Bunlar çocuklarını genel kurmay zannediyorlar herhalde. 4 sene lojmanda oturdum bir tanesinin de kaynanası iyi değildi.Hepsi sorunlu.Dışardaki ailelere bakıyorum hiç böyle sorunlar yok.Herhalde ailelerde de çocukları polis çıkınca bir ego tatminsizliği oluşuyor ve nasıl davaranacaklarını şaşırıyorlar.Allah yardımcıları olsun.Sende takma canım eşin iyise.Hiç onlarada yakın olma.Ne kadar uzaklar o kadar iyiler :)
Genelde büyük çocukların kaderi bu oluyor.
Arkadan gelenler hazıra konuyor.
Bakınız benim eşim:))
Evlat ayırımı yapmayız derler ama bu şekilde ayırdılkarının farkında bile olmazlar.
Siz bana huzur gerk evde neymiş dersiniz ama yarın öbür gün
küçük kardeş evlenmeye kalkıp sizin o kredisini ödediğiniz evde hak iddia edince bır tokatta
oradan yersiniz.
Böylece ev sahibi olmadan abiye, kardeşe ev yapıp durursunuz.
Benimde eşim polis :))
Eşim Allah bin kere razı olsun çok iyi biridir.Bende onun için üzülüyor.Eşim en büyükleri.Evlenen kaynım ortancı.En küçükde yeni üni.yi bitirdi.Zaten ev kesinlikle üstümüze yapılmayacak ve küçük kardeşde aldığımız eve ortak olacakmış.Bize verecekleri para 70000 gibi bişey iyi bir ev almak için bizde o kadar çekecez.Her ayda 1000 lira gibi bişeyde ödemesi olacak.Benim başka hayallerim var zaten ev için daha çok erken Allah bize sağlık,sıhhat versin biz zaten yaparız.Allaha şükür ikimizinde iyi bir işi var.
Eltimle kaynıma gelince onlar içinde üzülüyorum.Kaynımın işinin olmayışı kaynanama ve kayınpedere mecburen boyun eğmek zorunda olmaları.Öyle olacağıma varsın evim olmasın ben böylede mutluyum.
Hayırlısı olmuş, bırak Allah aşkına. Evin yarı parasını siz vereceksiniz ama 3 kardeş ortak olacak, ki ortada başka bir ev daha var. Ben olsam azcık aşım kaygısız başım der kimseden hiçbir şey beklemem.
Aynen dediğiniz gibi azıcık aşım kaygısız başım.Bu yaşta ev ödeyeceğim diye kendimi sıkıp duracam sonrada bir bakacam 3 kişi daha eve ortak olmuş.Benimse başka hayallerim var.Daha gencim bu dünyaya bir dahamı gelecem.Yüksek lisansımı tamamlayıp yurt dışına gitmek istiyorum.Yapabilecekde konumdayım.Eşimin ailesiyle çok farklı fikir ve kültür yapısına sahibiz zaten.Belkide sorun bundan kaynaklanıyor.Eşimde zamanla bana uymaya başladı.Ne zaman eşimin ailesine gitsek eşim ve ben yabancı gibiyiz.Onların çok sığ ve dar fikirleri var.Ne ben onlarla ortak bişey paylaşabiliyorum nede onlar bizle.Yemek kültürümüz bile çok farklı.Bize karışmasınlar yeter.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?