- Konu Sahibi anaksunamoon
Arkadaşlar eşimle birbirimizi severek evlendik.Eşimle flört ederken eşim annesine beni anlatmış evlenmek istediğini söylemiş ve anneside olur demiş.Beni ailesiyle tanıştırdı kayınvaldemde 1 ay sonra annemle tanışmaya geldi.Sonra isteme oldu ve nişan falan derken biz eşimle 6 ayın içerisinde evlendik.Evlenmemiz eşimin tayini yüzünden erken oldu.O dönem eşimin ailesi ev almış evin taksitlerini de eşime ödetiyordu.Tayin çıkıp biz evlenmek zorunda kalınca eşim taksitleri ödeyemeyeceği için aileside bize düğünde hiç bişey yapmadı.Düşünün ki gelinliğimi bile ben aldım.4 Sene doğu görevini tamamlamış batıya dönecektik. O esnada kaynımı kaynanamın ablasının kızıyla evlendirmeye karar verdiler.Kaynımın sürekli bir işi olmadığı için daha önce aldıkları eve (eşimin bekarken taksitlerini ödediği) kaynımla eltimi oturttular.Bu ev istanbulda benim ailemde istanbulda ikamet ediyor ve ben tek çocuğum.Eşimin babası o dönem biz tercih yapacakken sakın istanbulu yazmayın geçinemezsiniz dedi.Kayınvaldemde bursayı yazın dedi.Ben bursayı oldum olası sevmem.Kayınpederde yeni emekli olmuştu.Emekli parasını size verecez bursadan ev alırsınız dendi.Bunun üzerine eşim bursayı yazdı.Tayinimiz bursaya çıktı ancak 2 yıl oldu para yalan oldu.Allah kalbimi biliyor ben ev falan istemiyorum daha çoık erken ancak eşim çok üzülüyor.Hem verilen sözü yerine getirmedikleri için hemde bana karşı mahçup olduğu için.Kaynımla eltim teyze çocukları.Acaba diyorum kaynanam benim yüzümdenmi böyle davranıyor ben yabancı olduğum için.Sonrada madem beni istemiyordu neden aldı biz onu zorlamadık diyorum.Anlayamadım hata kimde?