Doğuma Hazırlık bizde oglumuza halen isim bulamadik... 1 ayim kaldi :(

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

sensizolamam

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2010
25
0
36
Avusturya
slm, benimde dogumuma 1 ayim kaldi ve biz halen isim bulamadik..
esim anil olsun istiyor ama avusturyada kaliyoruz.. türkceden bazi alfabetler olsun istemiyorum yumusak g gibi.... sonra herkes burda anil dicek anIL degil.. uyum cok önemli ilerde ismiyle zorluk ceksin istemiyorum.. 2 ismide olabilir soy ismimiz cok kisa oldugu icin.. yardimci olursaniz cok sevinirim.. :49::emir_bebek:

aynı durumu bizde yaşıyoruz benımde 1 ayım var ve halen isim bulamadık...berk berke yiğit bunlarda bizim aklımızdan geçiyo ama bende taraf değilim aslındaa..valla doğana kadar isim üzerinde baya duruluyo sonra hiç beğenmedığın bı isim takılıyo şahsen kızımda bu durumu yaşadım oğlumda yaşamak istemıyorum.....

aynı durumu bizde yaşıyoruz benımde 1 ayım var ve halen isim bulamadık...berk berke yiğit bunlarda bizim aklımızdan geçiyo ama bende taraf değilim aslındaa..valla doğana kadar isim üzerinde baya duruluyo sonra hiç beğenmedığın bı isim takılıyo şahsen kızımda bu durumu yaşadım oğlumda yaşamak istemıyorum.....

dogrudur.. kizda yine cok cesit var ama oglan da zor :( ins. güzel bi isim buluruz... yigit ismini hamile kalmadan önce rüyamda görmüstüm.. hamilelik ve cocuk söz konusu degildi yeni evliyim cünkü.. oglun olcak ismini yigit koy demislerdi rüyamda... ama göbek adini yigit koymayi düsünüyorum..

benimde oğlum olacak ve karar veremiyorum ama hoşuma gidenler

çınar,melih,görkem,berat,barış,güray,ensar.

Emir
Enis
Eymen
Arda
Alim
Alp
Şimdilik aklıma gelen, beğendiğim ve türkçe karakter içermeyenler bunlar.İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız...

Back
X