- 29 Nisan 2014
- 6.446
- 5.313
- 198
1bucuk yillik evliyim 3aylik anneyim. Bundan 2ay öncesine kadar hersey mükemmeldi ailesinin yaptığı tüm haksizliklara karşı benim yanimdaydi. Yeri geldi annesini de karşısına aldi. Ama 2aydir her seyden kavga eden benim herşeyimi elestiren bi adam oldu. Cinsel iliski sırasında bile cocuk agladi diye bana surat asabilen bi insan oldu. En son olay 1hafta öncesinden basladi, ev aldık ve kredi ödüyoruz onun dışında tek bi birikimimiz yokken ailelerin oglum icin taktiği altinlar guvencemiz oldu. Geçen hafta da babası bi tarla aldi. Ustelik gecen yıldan daha borcu varken. Eşim o altinlari vermek istedi bende vermiyecegimi soyledim çünkü verirsem o altınlar gidecek ve bi daha gelmeyeceginden adım gibi eminim. Bunu da acikca söyledim guvenmiyorum o altinlar gelmez. Benim ailemin taktiği altinlar senin abine tarla alinsin diye degil torunları icin yapilan altin dedim. O gündür konusmuyorduk. Dün ben yok dememe ragmen babasi istemis ve tamam demiş altinlar için benim yok dedigimi bile bile, ben tabi ki buna karşı ciktim yine kavga ettik. Ama altinlar gitti, kavga sırasında bana ben senin böyle olduğunu bilsem evlenmezdim. Benim ogluma takildi istedigim gibi harcarim o paralari. Canımı sıkma benim bak seni bosarim kalirsin ortada gibi o kadar cirkin sozler soyledi ki. Bende maasim var arkamda ailem var kapı orda çıkıp gidebilirsin benim ortada kalacağım bi durum yok dedim. Sabah çıktı gitti. Az önce mesaj atmış ilk firsatta bosanmak icin dilekçe verecem, benim evimidr bosalt arkanda olan ailenin yanina git diye, Bende tabi ki evimi birakmicam. Önce cilingir getirtip anahtarı degistircem. Sonra da Bunların hic biri de onun yanına kalmayacak. Icimdeki herseyi bitirdi, resmen sogudum ona karşı aglayamiyorum bile. Sadece oglumun yuzune bakinca ona karşı suçluluk hissediyorum