Bizde zayıf olalım..

Arkadaslar ben 17 yasındayım 64 kiloyum 1.70 boyundayım.
Ve her genc kız gibi incecik olmak istiyorum . Benim annem ve babam da şişman genetik herhalde.
Ben ne kilo alıyorum ne de verebilirum . Ama daha cok kilo vermk istiyorum . Annem ve babam sen kilolu
değilsin gelişim çağındasın desede ben vermek istiyorum . Yazada düğün var kilo veremezsem hiç bi elbise olmaz yada
çirkin durur .Ben çikolata manyağıyım birisine sinirlenince hemen çikolataya sarıyorum .ve yazın kum , güneş ve deniz .
o yuzden bir an önce kilo vermek istiyorum . Nasıl yapabilirim Önerebileceğiniz diyet turleri var mı ?

Arkadaslar ben 17 yasındayım 64 kiloyum 1.70 boyundayım.
Ve her genc kız gibi incecik olmak istiyorum . Benim annem ve babam da şişman genetik herhalde.
Ben ne kilo alıyorum ne de verebilirum . Ama daha cok kilo vermk istiyorum . Annem ve babam sen kilolu
değilsin gelişim çağındasın desede ben vermek istiyorum . Yazada düğün var kilo veremezsem hiç bi elbise olmaz yada
çirkin durur .Ben çikolata manyağıyım birisine sinirlenince hemen çikolataya sarıyorum .ve yazın kum , güneş ve deniz .
o yuzden bir an önce kilo vermek istiyorum . Nasıl yapabilirim Önerebileceğiniz diyet turleri var mı ?

canım bende 17 yaşındayım ve bende senin dediğin gibi olmak istiyorum :) benim yaptığım özel bir şey yok..sadece yediklerime dikkat ediyorum.okula giderken formun ürünlerinden al onları atıştır arada :) bir de bol bol su iç,bitki çayları iç :)

kızlar ben de diyet yapamıyorum sanırım. 3 gün yaptım ve bugün tekrar yemeye başladım. bir sihirli değnek filan yok mu bir anda zayıflatan? :)

evet ya okul yüzünden bende öyleyim :( başka çözümlerde bulmalıyıız :(

Aynen 17 yaşındayım 1.70 boyum var 65 kiloyum bir anda aldım nasıl oldu bende bilmiyorum ama okul yüzünden hiç düzen içerisinde olmuyorum.Her şeyden önce bol bol su tüketip yürümek gerekiyor ben başladım bakalım ne zaman veririm kilo bilmiyorum :/ çikolata krizine girmesem her şey daha güzel olurdu :(

Son düzenleme:
Zaten ben okula gitmediğim için 64 kiloyum dün sabah tartıldım . 63.7 kilo geldim .Ama Ac karınla.
Acaba zayıflıyormuyum bilmiyorum ama . Sabahları Etimek ve peynir yiyorum Bide portakal suyu içiyorum.
Artık sekerli şeyleri hayatımdan çıkardım bide spor yapsam tamamdır . Tembel olmasam :(

selam kızlar benide yanınıza alırmısınz :( bende okuyorum ve diyete uyamıyorum okulda alabilceğim sağlıklı hiçbirşey yok evden getirmekte istemiyorum:( 67 kiloyum boyum 1.70

Beni de alın beni dee...:43:
Ben de üniversitede okuyorum ve eylülde Çek Cumhuriyeti'ne gidicem. Zayıflamam, incelmem lazım.. Bağımsızlığını ilan etmiş bir popom var..:14:
Yaşım 20, kilom bana kalsın şimdilik.:)
Bugün diyetimin ilk günüydü. Her şey yolundaydı fakat ilerleyen dönemler için motivasyona ihtiyacım var..

Back
X