1.5 yıllık bir ilişkim vardı. 4 ay önceye kadar. Bir akrabımızı seviyordum küçükken sonrasında ona bunu liseye geçince açtım ve beni sevmediğini söyledi konu kapandı bundan yaklaşık 3 yıl sonra bir anda konuşmaya başladık ve bu sefer karşılıklı bir sevği. Ünüversiye kazandım müh ögrencisiyim sevgilim ise ünü okumayıp çalışmaya başladı. Arada tartışsakta sevgisini hissediyordum bu yıl mayısta askere gitti gitmedne önce onu bekleyemicemi söyledim Ama 1 gün sonra telefonda karşılıklı ağlayarak vedalaştık. Gittiği ilk hafta görüşemedik o pazar beni aradı öyle özlemiş ki beni öyle seviyor ki. Biz iyice bağlandık bu güzel şeyler 4 ay sürdü.zmanla aramızda bağ güçlendi bir anda Bi kaç gün sonra çok sıkıldım ayrılalım dedi. Bitti dedik sonrasında ben aradım açmadı sonra ısrar ettim aradı sevdiğini ama istemedimi söyledi. Bi kaç kez görüştük istemiyorum diyor. Olmaz bizden anla felan. Bu kişi benle bir gün konuşmayınca kafayı yerdi. En son beni heryerden engelledi sevgilim var yalanını söyledi sonra beklemr bizden olmaz dedi. Sizde çabalamak boş mu birde son konuşmada yüz yüze konuşalım artık. Gelince dedi. Ama bunaldım burda sıkma beni dedi.