Bızdıklar yuva arıyorlar..

Lebensfreude

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mart 2012
859
4
0
İstanbul
$Bebek kediler 2012-10-09 038.webp $Bebek kediler 2012-10-09 034.webp $Bebek kediler 2012-10-09 033.webp $Bebek kediler 2012-10-09 024.webp $Bebek kediler 2012-10-09 011.webp $Bebek kediler 2012-10-09 017.webp

Bu bıdıkları çaresiz bir şekilde su deposunda buldum anneleri yok,biberonla besleniyorlar şimdilik birbirlerini çok arıyorlar yapışık vaziyetteler.Fakat biraz büyüdükten sonra sizlerden onlara sıcak bir yuva verebilen olursa benden mutlusu olamaz,evde üç yetişkin kedim daha var ve baya zorlanarak seve seve ilgileniyorum.Lütfen arkadaşlar aklınızın bir köşesinde bulundurun almak isteyen olursa çok daha rahat bir yaşamları olur....

Mesajınız 'ücretsiz evcil hayvan sahiplendirme' bölümüne taşındı ve yeni bir konu olarak düzenlendi.. Bilginize..

yavrum yaaaaaa ne tatlı şeyler onlar... nerdeler ben istiyorum sahiplenmeyi..

Oyy...Ben bunları yerim yerr...:16: Ben küçükken bile kedi hastasıydım.Sokaktaki kirli,sümüklü kedileri bile kucagıma alıp severdim :)) Annem çıldırırdı tabi :9:
Çocuklarımda çok seviyor kızım köpek istiyor oğlumda kedi..Ama ben hiç evde hayvan beslemedim balık ve kuş dışında yani yapabilirmiyim,nasıl olur hiç bilmiyorum.Aldığım zamanda sonuna kadar ilgilenmeliyim tabikide..
Aklımda olsun,eğer niyetlenirsem birini almak isterim canım..Şimdi ayırma ama onları yazık yaa.ben çok üzülüyorum böyle durumlara yavrularım nasılda birbirlerine destek olup yapışmışlar :14:

İnşallah sıcacık birer yuvaya kavuşurlar..
Çok güzeller :16:
Şansları bol olsun..

Amin inşallah canım çok sevimliler herhalde üç haftalıklar,ama daha şimdi'den tuvaletlerini nereye yapmaları gerektiğini biliyorlar.Hiç bu kadar ufacık olanlara bakmamıştım üç saate bir ağlıyorlar tıpkı insan yavrusu gibi...çok komikler....:nazar:

Eki Görüntüle 702879 Eki Görüntüle 702880 Eki Görüntüle 702881 Eki Görüntüle 702882 Eki Görüntüle 702883 Eki Görüntüle 702884

Bu bıdıkları çaresiz bir şekilde su deposunda buldum anneleri yok,biberonla besleniyorlar şimdilik birbirlerini çok arıyorlar yapışık vaziyetteler.Fakat biraz büyüdükten sonra sizlerden onlara sıcak bir yuva verebilen olursa benden mutlusu olamaz,evde üç yetişkin kedim daha var ve baya zorlanarak seve seve ilgileniyorum.Lütfen arkadaşlar aklınızın bir köşesinde bulundurun almak isteyen olursa çok daha rahat bir yaşamları olur....

cnm ben bir tanesini almak isterim ankaradayım ben bu bebekler nerede

Oyy...Ben bunları yerim yerr...:16: Ben küçükken bile kedi hastasıydım.Sokaktaki kirli,sümüklü kedileri bile kucagıma alıp severdim :)) Annem çıldırırdı tabi :9
Çocuklarımda çok seviyor kızım köpek istiyor oğlumda kedi..Ama ben hiç evde hayvan beslemedim balık ve kuş dışında yani yapabilirmiyim,nasıl olur hiç bilmiyorum.Aldığım zamanda sonuna kadar ilgilenmeliyim tabikide..
Aklımda olsun,eğer niyetlenirsem birini almak isterim canım..Şimdi ayırma ama onları yazık yaa.ben çok üzülüyorum böyle durumlara yavrularım nasılda birbirlerine destek olup yapışmışlar :14:

Arzum sorma duyarsız kalamadık eşim üçünü kuçakladı eve getirdi geldiklerinde perişandılar.Apartmanda kedi annası diye takılıyorlar inşallah güzel birer yuvaları olur canım arkadaşım sevgiler selamlar:16:

Pek de güzeller , maşallah .
Maalesef şehir olarak bana uzaktasın canım.
Ben seve seve alırdım.

Bebeklerim baya büyüdü tekir olanı çok güzel bir yuva buldu,şimdi sadece iki tane kaldı birbirlerinin kulaklarını emmiyor şapşallar,onları ayırmadan verebilsem çok çok sevineceğim ah bir yuvaları olsa.. Evdeki yetişkin kedilerim onları fena kıskanıyorlar.Artık kuru mama yiyorlar ve tuvalet alışkanlıkları da oturdu çok terbiyeli çoçuklar sizi kesinlikle üzmezler.....Çevrenizde bakmak isteyen varsa ne olur aklınızda olsun....:)

Eklentiler

• $bebek kediler 2012-11-05 019.webp
    $bebek kediler 2012-11-05 019.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 170
  • $bebek kediler 2012-11-05 030.webp
    $bebek kediler 2012-11-05 030.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 173
  • $bebek kediler 2012-11-05 033.webp
    $bebek kediler 2012-11-05 033.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 160
  • $bebek kediler 2012-11-05 034.webp
    $bebek kediler 2012-11-05 034.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 182
Ya Megciğim bunlar koca göbüşli oldular evini içinde kaybediyorum bunları çok hızlılar, bir kaza olmadan bir kalıcı yuvaları olsa:nazar::nazar::nazar:.......Sizinde evcil hayvanlarınız var mı?

Maşallah onlara :nazar::nazar::16::16:

Bizim de 6 buçuk yaşında bir pisimiz var Allah ömür versin :nazar::emir_bebek::61:

çok tatlılar yaa bende yakın zaman kadar bir kedi sahiplenmek istiyordum gerçi hala düşünüyorum ama ne bileyim bakabilirmiyim bakamazmıyım sıkıntı olurmu karar veremedim bir türlü alacalı olana bayıldım ne yapsam dişimi erkekmi bu afacanlar...

çok tatlılar yaa bende yakın zaman kadar bir kedi sahiplenmek istiyordum gerçi hala düşünüyorum ama ne bileyim bakabilirmiyim bakamazmıyım sıkıntı olurmu karar veremedim bir türlü alacalı olana bayıldım ne yapsam dişimi erkekmi bu afacanlar...

cnm kediler kendilerine bakarlar su mama ve kumlarını temizlenen gerekiyor günlük 10dk bile sürmez bi de almak istiyorsan 2 sini ayırma baksana ne kadar birbirlerini seviyorlar

Maşallah onlara :nazar::nazar::16::16:

Bizim de 6 buçuk yaşında bir pisimiz var Allah ömür versin :nazar::emir_bebek::61:

Maşallah Allah nazardan korusun,kediler evin içinde acayip huzur yayıyor.... ben onları saatlerce kendilerini nasıl büyük bir titizlikle temizlediklerini keyifle izleyebilirim..:16:Hele o bızdıklar her gün bir şey öğrendiler ya bardak kadar şeyler tuvaletlerini ne güzel kuma yapıyor birde o küçücük patilerinle iicratlarını kapatmıyorlar mı....:1:

Back
X