Bızdıklar yuva arıyorlar..

çok tatlılar yaa bende yakın zaman kadar bir kedi sahiplenmek istiyordum gerçi hala düşünüyorum ama ne bileyim bakabilirmiyim bakamazmıyım sıkıntı olurmu karar veremedim bir türlü alacalı olana bayıldım ne yapsam dişimi erkekmi bu afacanlar...

Bende çok çok istiyorum ama daha önce hiç bakmadım ne biliyim yapabilirmiyim yapamazmıyım :44:Günahlarına girmekten korkuyorum.. Aldıgım zaman ömür boyu sahiplenmeliyim onu.Balkonum falanda yok,olsa iyi olurdu :(

Yaa kızlar birşey desenize yorumumu begeneceginize :19: Sizce bakabilirmiyim,zormu,ne olur nasıl olur sizce yaaa :84::84::84:

Yaa kızlar birşey desenize yorumumu begeneceginize :19: Sizce bakabilirmiyim,zormu,ne olur nasıl olur sizce yaaa :84::84::84:

Hayatım,bence harika bir anne olursun miniğe..
Ben kendimi bildim bileli pisilerimiz var..
Şu anda bir tane var mesela.. Hiçbir zorluğu yok.. Sonsuz sevgi var..

Kuru mama+su
Günlük tuvalet kumu temizliği.. Hepsi bu..
Karşılığında seni dünyanın en mutlusu yapacak o minicik şey..:16:

Hayatım,bence harika bir anne olursun miniğe..
Ben kendimi bildim bileli pisilerimiz var..
Şu anda bir tane var mesela.. Hiçbir zorluğu yok.. Sonsuz sevgi var..

Kuru mama+su
Günlük tuvalet kumu temizliği.. Hepsi bu..
Karşılığında seni dünyanın en mutlusu yapacak o minicik şey..:16:

Evet arzum'cuğum Meg'in yazdıkları çok doğru,sessiz dostun olur seni kırmaz kötü söz söylemez fesatlık bilmez, ve minnet duymasını bilir,seni sen olduğun için çok sever.....Ama kıl tüy dersen bunlar olacak....

biz bir dönem 5 kişi 2 kedi 1 artı 1 evde yaşadık balkonsuz(1-2 sene arası) valla kedilerin hiç bir zararı yoktu
kedim benim sevdiceğimdir :31:
bi kedi ile iki kedi bakmak arasında(yaşam alanı olarak) pek fark yoktur sadece maddi bakımı biraz artar :31:
kediler evin bereketidir insana şans getirir..

biz bir dönem 5 kişi 2 kedi 1 artı 1 evde yaşadık balkonsuz(1-2 sene arası) valla kedilerin hiç bir zararı yoktu
kedim benim sevdiceğimdir :31:
bi kedi ile iki kedi bakmak arasında(yaşam alanı olarak) pek fark yoktur sadece maddi bakımı biraz artar :31:
kediler evin bereketidir insana şans getirir..

Merhaba Lyre şu anda birde bebek hazırlıkların vardı değil mi?Doğumun Temmuz ayına mı denk geliyordu?

Merhaba konunuzu yeni gördüm :46: Çok tatlı bunlar.. İnşallah onları hiç bir zaman bırakmıycak meleklerini bulurlar..Biz bir hata edip yetişkin kedi aldık.. Zavallım mantar oldu..tam 2,5 ay onun Hastalığıyla uğraştık veteriner artık kliniğe yatması gerektiğini söyledi.. Ama biz masrafın altından kalkamıycamız için eşim süper bir fikir buldu..Kediyi doğaya saldık:1: 2gün sonra hiç bişeyi kalmamıştı veteriner bile şok oldu..Şimdi istediği zaman geliyo istediği zamn dışarı çıkıyor..en iyisi yavru kedi almak.. Dışarıyı hiç bilmesin daha iyi.. Yoksa dışarıyı özlüyorlar....

İnşallah bu güzel bebişlerede bir yuva bulunur.. Maalesef yardımcı olamıyorum :26: Bi ara bizim veteriner yavru istemişti benden ama şimdi zaten heryer yavru dolu Allahım hepsini korusun...

Merhaba konunuzu yeni gördüm :46: Çok tatlı bunlar.. İnşallah onları hiç bir zaman bırakmıycak meleklerini bulurlar..Biz bir hata edip yetişkin kedi aldık.. Zavallım mantar oldu..tam 2,5 ay onun Hastalığıyla uğraştık veteriner artık kliniğe yatması gerektiğini söyledi.. Ama biz masrafın altından kalkamıycamız için eşim süper bir fikir buldu..Kediyi doğaya saldık:1: 2gün sonra hiç bişeyi kalmamıştı veteriner bile şok oldu..Şimdi istediği zaman geliyo istediği zamn dışarı çıkıyor..en iyisi yavru kedi almak.. Dışarıyı hiç bilmesin daha iyi.. Yoksa dışarıyı özlüyorlar....

İnşallah bu güzel bebişlerede bir yuva bulunur.. Maalesef yardımcı olamıyorum :26: Bi ara bizim veteriner yavru istemişti benden ama şimdi zaten heryer yavru dolu Allahım hepsini korusun...

Günaydın Handeciğim sizinde kedilerden yana hep üzüntüler olmuş canım ,ben o bulduğunuz ve sonradan ölen yavru kedi için ne kadar üzüldüğünüzü çok iyi hatırlıyorum......Sevgiyle kalın canım iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum,inşallah sahiplenen birileri çıkar......:)

Günaydın Handeciğim sizinde kedilerden yana hep üzüntüler olmuş canım ,ben o bulduğunuz ve sonradan ölen yavru kedi için ne kadar üzüldüğünüzü çok iyi hatırlıyorum......Sevgiyle kalın canım iyi dileklerin için çok teşekkür ediyorum,inşallah sahiplenen birileri çıkar......:)

Sizede günaydın..ah o yavruyu her hatırladığımda burnum sızlar.. Evet ben biraz şanssızım bu konuda..Elimi uzattığım kediye bişey oluyor yada ben hep hasta kedileri buluyorum..Eniyisi ben sokak kedilerine bakıyım :1: Zaten şimdi dışarıda sürekli yemek götürdüğüm iki bebekli bir anne var Birde doğurmak üzere olan bir kedi var..onlara yardım etmeye çalışıyorum..Benim için ve kedilerin selameti için eniyisi bu :52:
Yavruların ilanını faceden hayvanseverler sayfasından da paylaşabilirsiniz sevgiler..

Kedi bakımı çok kolay canım benim . Köpek bakımı çok daha zor. Kedini dışarı öıkarıp gezdirmek zorunda değilsin ve asla oraya buraya pislemez. Kumu olsun yeter. Benim bekarken vardı kedim annem getirdiğimde istemedi ama namussuz öle işlediki kanına heryerde onu anlatır oldu. :) tek sıkıntımız çifleşme dönemleri çok ağlardı onada veterinerde bi iğne yaprırırdık. Çifleştir diyenlerede kızardık bide o daha küçücük bebeğimiz bizim diye. Yani anlıycağın eve girdiği anda evin bir bireyi oluyo ve haraketlerini izlemek mutlu ediyo güldürüyo insanı. Çocukların büyüdğyse kesin al derim. Benim bebeler minik ama eşim kabul etse hemen alırım. Hiç sevmiyo ne yazık ki :(

Sizede günaydın..ah o yavruyu her hatırladığımda burnum sızlar.. Evet ben biraz şanssızım bu konuda..Elimi uzattığım kediye bişey oluyor yada ben hep hasta kedileri buluyorum..Eniyisi ben sokak kedilerine bakıyım :1: Zaten şimdi dışarıda sürekli yemek götürdüğüm iki bebekli bir anne var Birde doğurmak üzere olan bir kedi var..onlara yardım etmeye çalışıyorum..Benim için ve kedilerin selameti için eniyisi bu :52:
Yavruların ilanını faceden hayvanseverler sayfasından da paylaşabilirsiniz sevgiler..

Benim bir arkadaşım sizin gibi çok merhametli eve alıyor fakat kediler bir şekilde ölüyorlar,onunda son kararı dışarda olan sokak kedilerini beslemek oldu. Duyarlığlığınız için Allah sizden razı olsun sevgili hande sevgiyle kalın....:16:

Back
X