- Konu Sahibi 11MayisSilam
-
Cok tesekkürler arkadaslarr..
Dün ameliyatim gerceklesti .. Cok sükür hersey yolunda ...
Baya endiseliydim ve korkuyordum ... Hic korktugum gibi degilmiss ..
Hic agrim olmadi .. Sadece omuzumda ve kaburgamda vardi ..
Bugün daha iyiyim ..
Göbegimde sadece bir delik var ve dikis atilmis durumda ..
2 ay sonra histeroskopi yapilcakmis tekrarr .. fisfisfis
Yani 2 ay daha beklemedeyim ...
Ben de tedaviye baslarim diye umut ediyordum...
Hayirlisiii bakalim ...
Nazli bebegimle biraz daha özlescezz ...:asigim:
ya konunun tamamın okumadım da son mesajın dikkatiimi çekti, ben de histeroskopi olmuştum, laparoskopi tek başına yeterli değilmiydi ki bi de histeroskopi yapcaklar, nasıl olsa karından girmiyolarmı içeriye, :uhm:
Bilmiyorum canim yaa ... Doktor 2 ay sonra tekrar kontrol etmek amaciyla histeroskopi yapacagini söyledi ..
Gün bile aldim simdiden ..
Evet karindan girilerek bakiliyorr . Ama demekki var bir bildigi .. :uhm:
ya mutlaka vardır bi bildiği de laparoskopiyle girince zaten herbişeyi görüyo, histeroskopiye ne gerek var onun mantığını çözemedim ben, benim için bi sorsana dra, merak ettim gerçeten, benim de sağ tüpüm tıkalıydı, bi de dr rahimde kist myom gibi bişiyler var dedi, laparoskopi yapmam lazım dedi, ama kesin olmayabilir girip bakmam lazım dedi, ben de korktum istemedim, sadece histeroskopiyi kabul ettim, tüpü açtılar falan, laaparoskopi olsam da olcakmış gerçekten de rahimde myom varmış, sezeryanda temizlemiş dr, hani ondan merak ettim acaba ne için yapmak istiyo histeroskopiyi
arkadaşım bu ameliyatı tam 3 kere oldum benimde rahimimde rahimi bölen et parçası vardı.2 kere dr kurbanı oldum başarılı operasyonlar olmamış 3. yü ise memorialda oldum ama histeroskopi oldum sadece bu sefer laparoskopiye gerek olmadığını söyledi dr um çünkü rahim içi daha önceden laparoskopiyle görüldüğü için bilindiğini ve gerek olmadığını söyledi(önceki operasyonların raporları vardı elimde onlara bakarak) zaten biliyorsundur operasyon histeroskopiyle alttan oluyor laparoskopi ile göbekten kamera yardımıyla rahime bakıyorlar bende ilk bebeğimi rahimde bulunan etten dolayı 19 haftalıkken kaybettim.dediğim gibi dr kurbanı oldum şimdi içim rahat dr um bana operasyonun cd sini verdi izledim herşey okadar nettiki rahim içini tamamem temizlemiş.şimdi 13 haftalık hamileyim yinede garanti olması için 14 haftalıkken rahime dikiş atılacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?