- Konu Sahibi 11MayisSilam
Daha önceden (2004' de ) tanisal amacli histeroskopi yaptirmistim ...
Hersey iyi denmisti .. Fakat rahimde gebeligi engellemeyecek miniklikte bir parca ( etben gibi ) oldugu söylenmisti .
Gercektende engellememisti hamile kalmami ve hamile kalmistim ... Ama bu kez de baska nedenlerden (kan pihtilasmasi ) dolayi kaybettim ..
ikinci hamileligim de düsük nedeniyle sona erince ... Doktorumuz bize o parcanin alinmasinin faydasinin olabilecegini söyledi ..
Cünkü bize bütün tetkikler yapilmisti .. Genetik tahliller , kromozom sayimlari , lenfosit asisi vs ..
Gerceklesen bebek kayiplarimin nedeni belli degildi .. Aklimizda hep bir soru isareti kalmasindansa bu ameliyati da olarak bir engeli daha asmis olmak istiyorduk ..
Gerek ameliyati yapacak doktorun verdigi bilgiler , gerekse kendi arastirmalarim sonucu cok korkulacak bir ameliyat olmadigini düsünüyorum ..
Yinede laparoskopi yaptiranlar biraz bilgi verirseniz sevinirim .. Nede olsa siz birebir yasadiniz herseyi ..Ayrica bu ameliyat sizlere ne gibi faydalar sagladi anlatir misiniz ??? ..
Ben hicbir zaman , bebegime giden yolda önüme cikan engellerden yilmadim , kacmadim ..
Korkularimi yenerek, üstesinden gelmeye calistim .. Elimden ne geliyorsa yaptim ..
Sükürler olsun Rabbime ki ; bizlere bu imkanlari verdi .. Güclü olmak , ayakta kalmak ve dermanimizi aramak ... Bunlar benim icin gercekten büyük bir nimet ...
Eh napalim bu kez de bize laparoskopi yolu gözüktü ...
Bu arada ameliyat günüm haftaya persembe.. Cok heyecanliyim .. delikafadulden
Son düzenleme: