Bize gelince böyle

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Günaydınlar kk..
Uzatmadan direkt anlatıyorum. Oğlum sömestr tatiline girince biz de oğlumla birlikte memlekete geldik eşim çok işim var diye izin almadı.
Dün akşam konuştuk bekar bir iş arkadaşıyla (ismini bilmediğim ki arkedaşlarını çok bilmem) ps oynayacaklarmış.! Bir şey demedim,sadece bu oyunlardan hoşlanmadığımı söyledim,telefonla cıvıl cıvıl konuştu benle,ortamlara girmiş ergen çocuğun annesiyle konuşması gibi. aramadım o da aramadı zaten erken uyumuşum
Biz oradayken işi gücü bitmez,Her akşam mesaiye kalır buraya gelmeme nedeni de işlerinin yoğunluğuydu güya..gider gitmez bir anda işlerini yola koyar oldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama durum bu.
Bir şey söylesem kıskançlık eden,boğan olurum, demogojide üstüne yoktur haklı çıkma ustası..

gelmek istememiştir belki yani eşin seni zorla kendi ailesinin yanına götürse iyi mi?
yapışık değilsiniz sonuçta, napsın yani gelemedim diye oturup dertlensin her gün işten ayrı vakit geçirmesin mi?
ps play station mu? neyinden hoşlanmıyosun ?

Günaydınlar kk..
Uzatmadan direkt anlatıyorum. Oğlum sömestr tatiline girince biz de oğlumla birlikte memlekete geldik eşim çok işim var diye izin almadı.
Dün akşam konuştuk bekar bir iş arkadaşıyla (ismini bilmediğim ki arkedaşlarını çok bilmem) ps oynayacaklarmış.! Bir şey demedim,sadece bu oyunlardan hoşlanmadığımı söyledim,telefonla cıvıl cıvıl konuştu benle,ortamlara girmiş ergen çocuğun annesiyle konuşması gibi. aramadım o da aramadı zaten erken uyumuşum
Biz oradayken işi gücü bitmez,Her akşam mesaiye kalır buraya gelmeme nedeni de işlerinin yoğunluğuydu güya..gider gitmez bir anda işlerini yola koyar oldu. Ben mi abartıyorum bilmiyorum ama durum bu.
Bir şey söylesem kıskançlık eden,boğan olurum, demogojide üstüne yoktur haklı çıkma ustası..
Eşinin huyu zaten boyleimis sen yillarca idare edip gormezlikten gelmissin. Artik onu idare etmekten yoruldugun icin gozune batiyorhuzurlu hayat icin ya yine boyle gormezden gelip idare edeceksin veya en ufak hatasinda tartismada hakkini savunup pes etmeyip ikinci ucuncu umursamazliklarini engelleyeceksin .ozaman senin bir umursamazsa bir dahaki sefere tartismalardan bikip pes edip sorumlulugunu yapar

gelmek istememiştir belki yani eşin seni zorla kendi ailesinin yanına götürse iyi mi?
yapışık değilsiniz sonuçta, napsın yani gelemedim diye oturup dertlensin her gün işten ayrı vakit geçirmesin mi?
ps play station mu? neyinden hoşlanmıyosun ?
Evet.. oyunların bir sürü olumsuz etkisi var şimdi burda açıklamak istemediğim

Evet.. oyunların bir sürü olumsuz etkisi var şimdi burda açıklamak istemediğim
Açıklayın neymis cidden merak ettim ben.
Esiniz 2 yasindan büyüktür diye düşünüyorum, ekran maruziyeti o yasa kadar olmamali sonrasinda serbestlesiyor

Yani biraz fazla abartmıyormusunuz? Sizde eşiniz yokken rahat rahat ailenizle vakit geçirin, oda istediğini yapsın. Ne erkekler var karısı evden gidince neler yapiyor, eşiniz sadece oyun oynuyormuş

Ps de ne var sanki adam kötü yola gittim bağımlılık olmadığı sürece gayet keyifli. Eşimle arada bir biz de kafeye gidip oynuyoruz inanın bi oynarsanız siz de keyif alırsınız. Tabi saymak istemediğiniz zararları arasında dövüş oyunlarındaki seksi kadınlar ise bilemem :KK70:
Kocaman insanlarsınız nihayetinde nerede kaç dakika olacağını bilmeli.
Anladığım kadarıyla siz varken işe kapanıyor yokken eğleniyor diye kızıyorsunuz. Bence iş çıkışı beraber onun sevdiği şekilde eğlenmeyi deneyin severseniz devam sevmeseniz yeni şeyler keşfedersiniz.
İyi tatiller diliyorum kafanıza takmayın hiç

Ps'de ne varmış ki, ben zamanında kendim aldım ona doğum gününe 🙄 adam bekar erkek arkadaşimla bar'a gidiyorum dememiş ne bileyim bana göre kizacak bir durum yok bunda. Reşit bir insanın üzerinde ne gibi olumsuzluk yaratabilir bir oyun?

Ps de ne var sanki adam kötü yola gittim bağımlılık olmadığı sürece gayet keyifli. Eşimle arada bir biz de kafeye gidip oynuyoruz inanın bi oynarsanız siz de keyif alırsınız. Tabi saymak istemediğiniz zararları arasında dövüş oyunlarındaki seksi kadınlar ise bilemem :KK70:
Kocaman insanlarsınız nihayetinde nerede kaç dakika olacağını bilmeli.
Anladığım kadarıyla siz varken işe kapanıyor yokken eğleniyor diye kızıyorsunuz. Bence iş çıkışı beraber onun sevdiği şekilde eğlenmeyi deneyin severseniz devam sevmeseniz yeni şeyler keşfedersiniz.
İyi tatiller diliyorum kafanıza takmayın hiç

Oyundaki hatunları cidden sexy yapıyorlar ama ya :KK8:

ps in nesinden rahatsızsınız anlamadım ? ben erkek arkadaşıma aç oynayalım da bi stres atalım derim misal. hatta boks maçı falan yaparız. aşk ilişkisine neşe katıyor, bence siz de deneyin.

Özel alanlar olmalı evlilikte. Oynasın ne olacak ki? Kendi eliyle kocasına halı saha ayakkabısı alıp maça yollayan bir kadın olarak söylüyorum bunları, laf olsun diye değil yani 😁

Back
X