• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

sanada canım sende allaha emanet ol :64:
çok tesekkürler bitanem benimm:29: :16:
bebısımın ısmı alı yahya ınsallah ıyı cıkar sonuclarıımız gelırım ucarak buraya verırım mujdeyı
bu arada melos korkma sakın dogum cok zor degıl bebısın gaz sorunu olmazsa bı de karnı ac olmazsa gecelerı uyursun hepınıze ıyı geceler dualarınızda bızı unutmayın opuyorum kocaman
az da olsa bi korkum var kuzum rabbim yar ve yardımcımız olsun inşallah yawrunda iyileşir inşallah kıyamam ben ona yaa dualarım hep seninle tatlım benim acil şifalarrr :29: :16: :nazar: :emir_bebek:
ben iyim sen ansılsın hamişimm.:nazar:
hadii yhaa oooo bu süpper bi haber kusummmm hayırlı ugurlu olsun canımın içiiiii:29: :16: :nazar: :emir_bebek:
rabimm hepimizi herkez<e yardım saglık şifa versin..dernmansız dert vermesinn kşmslere..iygelerr

amin canım aminnnnnnn:16: :16:

durmuyomu küçük prensin canım oy kıyamamm allahımın izniyle benim bebişimde bi gelseydiii yaaaa hayırlısıyla baska bişi istemiyomm:9: :nazar: :emir_bebek: :16:
maalesef canim kucaktan inmiyor hicbir is yaptirmiyor bana.:emir_bebek: bende gecen seneler diyodum bir dogsa diye cok sukur simdi kollarimda sende alirsin insallah canim zamani geldiginde bebegini.heranlari .cok guzel simdiki halinin tadini cikar.hele bir buyusun karninda gec bile dogmasini isticeksin.ben uzun sure hickiriklarini ozledim bebegimin dogduktan sonra.durmadan hickirirdi.guzel gunlerdi:16:

maalesef canim kucaktan inmiyor hicbir is yaptirmiyor bana.:emir_bebek: bende gecen seneler diyodum bir dogsa diye cok sukur simdi kollarimda sende alirsin insallah canim zamani geldiginde bebegini.heranlari .cok guzel simdiki halinin tadini cikar.hele bir buyusun karninda gec bile dogmasini isticeksin.ben uzun sure hickiriklarini ozledim bebegimin dogduktan sonra.durmadan hickirirdi.guzel gunlerdi:16:

ah canım ahhh darısıda bize olsun inşallahhhh:16: :16:

iyi aksamlar güzellerrrrrrr:3:cerkeskızı bebegine acil şifalar dilerim arkadasım dualarımdasınız.insalhh hayırlı haberlerle gelirsin.

yok cnm ben hamile deilim sana dedim onuu hamişim benim diye seni esevdimm:))):1:
cok saol bitanem benim darısıda inşallah sana olsun kuzusumm:16: :nazar: :emir_bebek:
melike ecesu cnm burdadamı karşılacaktık :21:hem polis eşi hem hamiş :60:
slm canım yaa ben seni hatırlayamadım temmuz annelerindemisin kuzum kusuruma bakma inanki hatırlayamadım canım benimm:16: :nazar: :emir_bebek:
inşallahhhh canim.

teskekürler serapcımm:16: :16:

Back
X