Evet çoğu yerde duydum bunu ve gözüm de korktu açıkçası. Mesela bugün buluşacaktık ama işten çağırdılar buluşamadık. Derdim bu değil ama işteyken de hep aklım onda kalıyor ki Şark görevine gidince o ne yapacağım diye düşünüyorum.Korkuyorum o yüzden ilerde daha çok sevdiğimde onu ayrı kalacağız, hep böyle aklım onda kalırsa ne yapacağım diye.
Diğer konuya da gelince dün akşam mesajlaşıyorduk, "Sükut ikrardan gelir." dedim, o ne demek dedi, ben böyle kalakaldım.
Benim için bilgi ve entellektüelite biraz fazla önemli sanırım. Kesinlikle biz sohbet ederken konuşmaya konu bulamadığımız anlamına gelmiyor bu aksine gayet eğlenceli ve güzel zaman geçiriyoruz ama bazen de korkuyorum ya ilerde aramızda kültürel fark anlamında çok sıkıntı yaşanırsa diye.
:44:
Size de hayırlı Cumalar.Siz eşinizle çok mutlusunız sanırım maaşallah.
Allah arttırsın, siz, bebeğiniz ve eşiniz de O'na emanet.
![]()
selam canım hoşgeldin aramıza
bende bir iki nacizane düşüncelerimi belirteyim..
bizim ne bayramamımız oldu ne yılbaşı ne de cumartesi pazar diye bir kavramamızı
her gün işe aynı korkuyla yollayıp arkasından dualar etmek geceler bitsin sabahlar olsun diye havanın ışımasını beklemek..tv başında telefon elinde aman bişi oldumu olacakmı diye ağlamak..hiç bir zaman bir plan yapmamak çünkü yapsanda uymuyo malesef
bazen sinir olmak bu duruma bazen aman sağlığı yerinde olsunda çalışsın demek.
bazen 36 saat yoluna gözlemek
daha o kadar çok şey varki yazacak...
ama herşeye rağmen onun yanında olduğunu bilmek eve geldiğinde gözlerinin sana çok şükür kavuştuk dercesine gülümsemesi hepsine bedel...
sende seviyosan ve gerçekten mutlu olacağına inanıyosan
sevgine sahip çık