• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

Evet çoğu yerde duydum bunu ve gözüm de korktu açıkçası. Mesela bugün buluşacaktık ama işten çağırdılar buluşamadık. Derdim bu değil ama işteyken de hep aklım onda kalıyor ki Şark görevine gidince o ne yapacağım diye düşünüyorum. :59::59: Korkuyorum o yüzden ilerde daha çok sevdiğimde onu ayrı kalacağız, hep böyle aklım onda kalırsa ne yapacağım diye. :50: Diğer konuya da gelince dün akşam mesajlaşıyorduk, "Sükut ikrardan gelir." dedim, o ne demek dedi, ben böyle kalakaldım. :14: Benim için bilgi ve entellektüelite biraz fazla önemli sanırım. Kesinlikle biz sohbet ederken konuşmaya konu bulamadığımız anlamına gelmiyor bu aksine gayet eğlenceli ve güzel zaman geçiriyoruz ama bazen de korkuyorum ya ilerde aramızda kültürel fark anlamında çok sıkıntı yaşanırsa diye. :59: :44:

Size de hayırlı Cumalar. :34: Siz eşinizle çok mutlusunız sanırım maaşallah. :nazar: Allah arttırsın, siz, bebeğiniz ve eşiniz de O'na emanet. :71:

selam canım hoşgeldin aramıza :10:
bende bir iki nacizane düşüncelerimi belirteyim..
bizim ne bayramamımız oldu ne yılbaşı ne de cumartesi pazar diye bir kavramamızı
her gün işe aynı korkuyla yollayıp arkasından dualar etmek geceler bitsin sabahlar olsun diye havanın ışımasını beklemek..tv başında telefon elinde aman bişi oldumu olacakmı diye ağlamak..hiç bir zaman bir plan yapmamak çünkü yapsanda uymuyo malesef
bazen sinir olmak bu duruma bazen aman sağlığı yerinde olsunda çalışsın demek.
bazen 36 saat yoluna gözlemek :59: yoğun çalıştığı zamanlar gece gelip sabahın 5 de evden gitmesi....
daha o kadar çok şey varki yazacak...
ama herşeye rağmen onun yanında olduğunu bilmek eve geldiğinde gözlerinin sana çok şükür kavuştuk dercesine gülümsemesi hepsine bedel...

sende seviyosan ve gerçekten mutlu olacağına inanıyosan
sevgine sahip çık :16:

esselam kızlar hayırlı geceler :3:

meloşum naber kuzum nasılsın bakalım minnoş nasıl :emir_bebek:
ay bak ne zaman seni düşünsem erkek olacak gibime geliyo heee :79:

selam kusum naber nasılsın iyiyiz cok şükür teyzosu bizde bugün doktorumuza gittik geldik izne cıkıcaz ikili testimi dönüşte yapalım mı dedik oda daha iyi olur hem biraz daha büyümüş olur 12.ci haftasında yapalım dedi ama biz 13.hftasında dönğcez ozamana kaldı saglık olsun dedik kusum hakkımızda hayırlısı olsun herkes senin gibi kimi kız diyo kimi erkek hakkımızda hayırlısı olsun nasıl olsa ikiside yok aysen teyzosu darısıda sana olsun inşallahhh tatlım benimm canım arkadasımm kendine çok çok ii bak olurmu :nazar: :49: :29: :38:

mrb hanımlar...
bende bi polis eşiyim ve unlove sana cvy yazmak istedim canım...
polis eşi olmak zor evet ama bi oakadar da kutsal benim için...
polis eşi olacaksan eğer biraz sabıretmen lazım ve herşeye göğüs germen lazım...
biz şuanda şırnaktayız ve 16 günlük anneyim...
emin ol bazı sıkıntılar oluyo...
en basiti bi yere gitmek istesen bile eşinin işi buna müsade etmio ama eğer karşındaki insanı sevio ve onunla anlaşabiliyosan bunların hepsine göğüs gerebilirsin...
benim eşim işini eve taşıyan biri diiil...
gayet güzel davranıo ve çok şükür hiç bi sıkıntı derdimiz yok...
emin ol canım, ve korkma poliş eşi olmak guru verici ve aşkımla gurur duyorum...

Gerçekten çok teşekkürler ilginiz ve cevabınız için. :61: Hakikaten çok güzel ve gurur verici bir his olmalı ki henüz biz yolun çok başındayız. Dün öğle gitti bu sabah döndü evine, baya da yorulmuş geldiğinde, gözlerim ağrıyor filan diyordu. Doğu görevinde de muhtemelen yanında olamayacağım, o daha sıkıntılı bir durum kendi adıma, çünkü zor zamanında yanında olmuyormuşum gibi hissetmesinden korkuyorum. :59: Yoksa ben o insanla olmaktan gayet mutluyum, en azından şuan için. :16:

evet canım çok şükür allahıma helede bebişimizin haberini alalı ucuyoz resmen hiç bişe moralimi bozmaz o derece süperim yane :62: darsıda sana olsun inşallah çok güzel bir duygu yaa insanın sevdiginin bir parcasını tasımak rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah canım inanki en güzel kararı yine sen vericeksin biraz daha tanımaya calışın bakalım belki fikirlerin degişir her sekilde o yüzden hkkında hayırlısı neyse o olsun diyorum tatlım benim kendine iyi bak fazlada kafana takma herseyi sekerrr:29::16: :16:

Çok sevindim sizin adınıza, gözünüz aydın. :71: Hayırlısıyla bana da nasip olur inşallah zamanı gelince. :64: Zaman geçtikçe farkediyorum onun da bana karşı olan ilgisi ve sevgisi artıyor, benim de bilmukabele. :nazar: Kültürel anlamdaki farklılık meselesinde de zamana bıraktım, Allah'a dua ediyorum her şeyin hayırlısı diye. Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için. :61:

selam canım hoşgeldin aramıza :10:
bende bir iki nacizane düşüncelerimi belirteyim..
bizim ne bayramamımız oldu ne yılbaşı ne de cumartesi pazar diye bir kavramamızı
her gün işe aynı korkuyla yollayıp arkasından dualar etmek geceler bitsin sabahlar olsun diye havanın ışımasını beklemek..tv başında telefon elinde aman bişi oldumu olacakmı diye ağlamak..hiç bir zaman bir plan yapmamak çünkü yapsanda uymuyo malesef
bazen sinir olmak bu duruma bazen aman sağlığı yerinde olsunda çalışsın demek.
bazen 36 saat yoluna gözlemek :59: yoğun çalıştığı zamanlar gece gelip sabahın 5 de evden gitmesi....
daha o kadar çok şey varki yazacak...
ama herşeye rağmen onun yanında olduğunu bilmek eve geldiğinde gözlerinin sana çok şükür kavuştuk dercesine gülümsemesi hepsine bedel...

sende seviyosan ve gerçekten mutlu olacağına inanıyosan
sevgine sahip çık :16:

Sizin de dediğiniz gibi meşakkatli bir iş bu mesleğe sahip birinin eşi olmak ama gerçekten de yine dediğiniz gibi kavuşma kısmı da dünyaya bedel olmalı. :81: Geçen gün sinemaya gitmiştik "Av Mevsimi"ne. Spoiler olacak ama orda polis rolündeki bir karakter ölünce ben çok kötü hissettim ve buna dönüp sen de bir gün böyle gelmezsin değil mi eve dedim ama ağladım ağlayacağım o derece. :43: :14: Bu anlamda gerçekten zor ama ben yine de duygularıma sahip çıkıp denemeyi tercih ediyorum, çünkü mutluyum ve daha da mutlu olacağıma inanıyorum Allah'ın izniyle. Çok teşekkürler ilginiz için. :71:

Herkese iyi geceler. :34:

Polis eşi değilim ama erkek arkadaşım polis. Bu yüzden araştırıyorum bir polisle evlenmenin her yönünü, burayı buldum.

Benim erkek arkadaşım 23 yaşında ve 3 yıldır İstanbul'da çalışıyor, en geç 2 sene sonra Doğu görevine gidecek ki ben de şuan 21 yaşındayım, üniversite sondayım ve mezun olunca da burda özel sektörde başlayacağım muhtemelen. O yüzden onun Doğu görevi boyunca ayrı kalmak durumunda olacağız ki o da bu yüzden Şark görevi en kısa olan yerleri tercih etmeyi düşünüyor, Hakkari falan gibi. Zaten ben de 27 yaşıma kadar pek evlenmeyi istemiyorum, o da öyle. O yüzden Doğu görevini, askerliğini hallet öyle gel beni iste dedim geçen, o da zaten babam onları halletmeden evlenmeme izin vermiyor dedi. :1: :1:

Biliyorum, yazdıklarım kafa karıştırıcı. Bunları anlattım, çünkü bir polisle evlenme süreci dahil her konuda sizlerden iyi bilgisi olan yoktur. Şimdiden teşekkürler her türlü tavsiye ve fikirleriniz için. :54:
hoşgeldin kuzum tam yerıne dusmussun...
bız evlılık kararı aldıgımızda annem bana polis esı olmak ıstedıgıne emın mısın demıstı bır polis esı olarak bende buna gozum kapalı EVET demıstım.babamda polisti meslegın artısınıda eksısınıde bılıyordum derkeeeeeennnnn evlendık.benım esım polis özel harekat ve ılk gorev yerımız hakkari adı bıle urpertır cogu ınsanı kı bazen urkulecek gıbıdır...ıste orda anladım kı polis kızı ve polis esı olmak cok farklıymıs.babanı bekledıgın gıbı beklemıyormussun sevdıgını yuregın baska carpıyormus.hele bı de o operasyon atmosferındeysen baska oluyomus.gecen yıl polıs aracına roket atmıslardı bılmem hatırlarmısınız lojmandaydık apartmanımız hep ozel harekatcıydı araca saldırı haberını alır almaz terlıkle esofmanla sılahını kapan kostu cagrılmayı beklemeden o gece hıc gelmedıler telefon cekmıyo haber alamıyoruz yaralananlar oluyo hastaneye kaldırılıyo ve bıze kımlıklerı soylenmıyo acaba benımkımı dıyorsun anlatıyorum ama yıne o anı yasıyormuscasına tıtrıyorum bu cok zor bı duygu tarıfsız ancak yasayınca bılınen sımdı bız sana sadece zor ve gurur verıcı dıyebılıyoruz cunku yasayacaklarını bılmıyoruz.sevdıgının yanında ol doguda yanlız bırakma kendı acındanda ıyı olur cunku o ordayken en ufak bı olayda caresız kalıyosun bız orda yasarken bıle gozumuz gordugunde bıle dıken ustundeyken sen uzakta gozun gormeyınce endıselenırsın.
su an bıngoldeyız dogu ılı kucuk bı sehır ama hakkarıden sonra parıs gıbı geldı bıze havası suyu ınsanı guzel toplumsal olay yok denecek kadar az eger 3yıllık bı yer dusunursenız tavsıye ederım.

selam kusum naber nasılsın iyiyiz cok şükür teyzosu bizde bugün doktorumuza gittik geldik izne cıkıcaz ikili testimi dönüşte yapalım mı dedik oda daha iyi olur hem biraz daha büyümüş olur 12.ci haftasında yapalım dedi ama biz 13.hftasında dönğcez ozamana kaldı saglık olsun dedik kusum hakkımızda hayırlısı olsun herkes senin gibi kimi kız diyo kimi erkek hakkımızda hayırlısı olsun nasıl olsa ikiside yok aysen teyzosu darısıda sana olsun inşallahhh tatlım benimm canım arkadasımm kendine çok çok ii bak olurmu :nazar: :49: :29: :38:

iyiyim diyeyim iyi olayım yavru kuşum bende 1 haftadır fena hastayydım ki hala öyleyim aam çok şükür geçemke üzere
astım bronşit olmuşum malesef :59:
kız otur oturduğun yerde hamile hamileee :4: yolculukmu yapcan bari 3 ay dolsaydı yahu :26:
bende annemlerin yanına gidiyorum hafta içi eşimde izne çıkıp gelecek 4 5 günlüğüne :87:
hadi bakalım kiminki doğru çıkacak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aminn canım tez zamanda olsun inşlhhh
öpüyorum minnoşu ve seni :16::16::16:

unlove
eevt bazen insanın aklına çok kötü şeyler geliyo ama iyi düşünelim iyi olsun inşlhh
seviyor ve mutlu olacağına inanıyosan sımsıkı sarıl sevgine zorlukları olsada
rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşlhhh çok mutlu olursunuz :16:

Gerçekten çok teşekkürler ilginiz ve cevabınız için. :61: Hakikaten çok güzel ve gurur verici bir his olmalı ki henüz biz yolun çok başındayız. Dün öğle gitti bu sabah döndü evine, baya da yorulmuş geldiğinde, gözlerim ağrıyor filan diyordu. Doğu görevinde de muhtemelen yanında olamayacağım, o daha sıkıntılı bir durum kendi adıma, çünkü zor zamanında yanında olmuyormuşum gibi hissetmesinden korkuyorum. :59: Yoksa ben o insanla olmaktan gayet mutluyum, en azından şuan için. :16:

Çok sevindim sizin adınıza, gözünüz aydın. :71: Hayırlısıyla bana da nasip olur inşallah zamanı gelince. :64: Zaman geçtikçe farkediyorum onun da bana karşı olan ilgisi ve sevgisi artıyor, benim de bilmukabele. :nazar: Kültürel anlamdaki farklılık meselesinde de zamana bıraktım, Allah'a dua ediyorum her şeyin hayırlısı diye. Çok teşekkürler tavsiyeleriniz için. :61:

Sizin de dediğiniz gibi meşakkatli bir iş bu mesleğe sahip birinin eşi olmak ama gerçekten de yine dediğiniz gibi kavuşma kısmı da dünyaya bedel olmalı. :81: Geçen gün sinemaya gitmiştik "Av Mevsimi"ne. Spoiler olacak ama orda polis rolündeki bir karakter ölünce ben çok kötü hissettim ve buna dönüp sen de bir gün böyle gelmezsin değil mi eve dedim ama ağladım ağlayacağım o derece. :43: :14: Bu anlamda gerçekten zor ama ben yine de duygularıma sahip çıkıp denemeyi tercih ediyorum, çünkü mutluyum ve daha da mutlu olacağıma inanıyorum Allah'ın izniyle. Çok teşekkürler ilginiz için. :71:

Herkese iyi geceler. :34:

çok tesekkürler tatlım benim darısıda sana olsun inşallah sevgi saygı karsılıklı oldugu sürece hiç korkma derim canım sevgine sahip çık mantık evliligi de sakın yapma cünkü karsındaki insanla bi ömür gecer mi diye düşünmeli sonra boşnamlar felan allah korusun rabbim ayırmasın inşallah sevenleri hersey yolunda gider bi gün bizlerede gzüel haberle gelir verirsin inşallah cok öptük güel teyzesi seni kuzusumlaa kendine cok ii bak olurmuu :29: :49: :38:

bız evlılık kararı aldıgımızda annem bana polis esı olmak ıstedıgıne emın mısın demıstı bır polis esı olarak bende buna gozum kapalı EVET demıstım.babamda polisti meslegın artısınıda eksısınıde bılıyordum derkeeeeeennnnn evlendık.benım esım polis özel harekat ve ılk gorev yerımız hakkari adı bıle urpertır cogu ınsanı kı bazen urkulecek gıbıdır...ıste orda anladım kı polis kızı ve polis esı olmak cok farklıymıs.babanı bekledıgın gıbı beklemıyormussun sevdıgını yuregın baska carpıyormus.hele bı de o operasyon atmosferındeysen baska oluyomus.gecen yıl polıs aracına roket atmıslardı bılmem hatırlarmısınız lojmandaydık apartmanımız hep ozel harekatcıydı araca saldırı haberını alır almaz terlıkle esofmanla sılahını kapan kostu cagrılmayı beklemeden o gece hıc gelmedıler telefon cekmıyo haber alamıyoruz yaralananlar oluyo hastaneye kaldırılıyo ve bıze kımlıklerı soylenmıyo acaba benımkımı dıyorsun anlatıyorum ama yıne o anı yasıyormuscasına tıtrıyorum bu cok zor bı duygu tarıfsız ancak yasayınca bılınen sımdı bız sana sadece zor ve gurur verıcı dıyebılıyoruz cunku yasayacaklarını bılmıyoruz.sevdıgının yanında ol doguda yanlız bırakma kendı acındanda ıyı olur cunku o ordayken en ufak bı olayda caresız kalıyosun bız orda yasarken bıle gozumuz gordugunde bıle dıken ustundeyken sen uzakta gozun gormeyınce endıselenırsın.
su an bıngoldeyız dogu ılı kucuk bı sehır ama hakkarıden sonra parıs gıbı geldı bıze havası suyu ınsanı guzel toplumsal olay yok denecek kadar az eger 3yıllık bı yer dusunursenız tavsıye ederım.

slm sekerimm naber nasılsın bende bingöl nasıl kuzum rahatmsınız die soracaktım sen yazmışın bile ogluşun nasıl oldu canım benim kendine ve bebişine cok cok ii bak öptk seniiii de teyzosuuu :29: :49: :38:

iyiyim diyeyim iyi olayım yavru kuşum bende 1 haftadır fena hastayydım ki hala öyleyim aam çok şükür geçemke üzere
astım bronşit olmuşum malesef :59:
kız otur oturduğun yerde hamile hamileee :4: yolculukmu yapcan bari 3 ay dolsaydı yahu :26:
bende annemlerin yanına gidiyorum hafta içi eşimde izne çıkıp gelecek 4 5 günlüğüne :87:
hadi bakalım kiminki doğru çıkacak :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
aminn canım tez zamanda olsun inşlhhh
öpüyorum minnoşu ve seni :16::16::16:

aynı sekilde bende hastayım kuzum gece basladı eşimde görevde ateşim basladı öksürük hapşırık derken sabah bi uyandım bogazım feci sekilde kapanmış yutkunamıom yaa napıcam bilmiom bişiler kaynatıp içmiştim ama hiç faydası olmadı eşim geldi sabah dioki hadi kalk dokotra gidelim bende yok dedim zaten suanda 3 hap alıom oda midem bulanıyo artık bide pimpirikliyim yaa hamileyken ilaç almak istemiyom :59: yolculuga gelince bacım mecburen gidicem artık kayınbabam kötü yine ameliyat oluyo kayınvalide hastanedeymiş onlarda kimse yok o yüzden eşim beni annemlere bırakıcak oda hastaneye gidicek zaten iznimiz de yok bakalım rapor alabilirse cıkıcaz kuzusum bende istemiom gitmeyi ama eşim asla bırakmam seni dio dün doktorumuza gittik danıştık oda gidebilirsin dedi bi sevindi görsen rabbim korusun inşallah ne diyim gülüm çok soal düşündügün için teyzosu minnoşumla bende seni çok öptükkk:29: :49: :38:

Son düzenleme:
gecmıs olsun melos teyzesı bızde ıyıyız cok sukur doktorumuz guzel haberler verdı sevındık rh uygunsuzlugumuzdan olan kan yıkımı durdu bebısımın artık kendı kanını yapabılecek sız neler yapıyosunuz gecmıs olsun kayınbabanada.yolculuk ne zaman

meloşum dikkat et kendine ilaçda içemezsin sen şimdi daha zor olur atlatman
kendini sıcak tutmaya bak çorapsız felan gezme sıkı giyin sıcak ballı süt iç bol bol

ayy anne nasihatı gibi oldu bunlarda :1:

kaynatanada geçmiş olsun adam bayadır çekiyo allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin onada

sende bölelikle annenleri görmüş olucan eccik kafa dağıtırsın :6::6:

gecmıs olsun melos teyzesı bızde ıyıyız cok sukur doktorumuz guzel haberler verdı sevındık rh uygunsuzlugumuzdan olan kan yıkımı durdu bebısımın artık kendı kanını yapabılecek sız neler yapıyosunuz gecmıs olsun kayınbabanada.yolculuk ne zaman

gözün aydın canımcım :16:
nasılsınız bakalım

bu arada şalım çoktan bitti aklımda resmini çekip koycam ama ip almam laızm puşkulları için :6::6:
bugğn alıp yapıcam annemde başlıycam hemen bi tane 2 3 güne bitirmem lazım tabi :)

gözün aydın canımcım :16:
nasılsınız bakalım

bu arada şalım çoktan bitti aklımda resmini çekip koycam ama ip almam laızm puşkulları için :6::6:
bugğn alıp yapıcam annemde başlıycam hemen bi tane 2 3 güne bitirmem lazım tabi :)

sagolasın balım.koy resmını de bızde orelım eskıden hakkari karısık olurdu cıkamazdık gezıp dolasmaya ki zaten cıksak gezecek yer yoktu sımdı bıngole geldık burda gezcek yer var ama bu seferde miniş hasta olur dıye cıkamıyoruz hiç değilse örgü gibi seylerle vakit gecıreyım.sabırsızlıkla beklıyorum salının fotografını:46:

çok tesekkürler tatlım gözün aydın canım benim çok gecmiş olsun inşallah hepiyi olur kuzucunn dualarım sizinlee sen de iyisin inşallah kuzusummm:29: :nazar: :emir_bebek: :38:

meloşum dikkat et kendine ilaçda içemezsin sen şimdi daha zor olur atlatman
kendini sıcak tutmaya bak çorapsız felan gezme sıkı giyin sıcak ballı süt iç bol bol

ayy anne nasihatı gibi oldu bunlarda :1:

kaynatanada geçmiş olsun adam bayadır çekiyo allah hakkında hayırlı olanı nasip etsin onada

sende bölelikle annenleri görmüş olucan eccik kafa dağıtırsın :6::6:

çok tesekkürler canımcım yapıom kuzum da iştee grip olunca bide öksürük feci sekilde cigerlerimi üşütmüşüm o biçem yane bogazım agrıyo yutkunaıom bugün de eşim doktora götürdü zorlaa doktor hanımda bi kaç ilaç verdi kullanıcam şimdi kuzum bu arada bebişimide gördüm cok sükür iyiydi teyzesi darısıda sana olsun inşallahhhhh dualaırm seninle kuzusummm:29: :nazar: :49: :38:

Herkese iyi geceler. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve destekleriniz için. :71: Burayı bulmuç olmak büyük şans. :61:

Çok teşekkürler. :61: Anlattıklarınızı okuyunca benim bile yüreğim bir garip oldu ki hep ona işe giderken bizim için dikkat et kendine diyorum. Ben sizin yerinizde olsaydım gerçekten çok kötü olurdum o an ki Allah korumuş eşinizi çok şükür. Aslında ben de yalnız bırakmayı hiç istemiyorum ama öğretmenliği düşünmüyorum, nitekim ailem de hiç istemiyor. :59: Çünkü burda bir tanıdığın şirketinde işim hazır denebilir ve hangi aile çocuğu yanından gitsin ister ki? Kaldı ki öğretmen olsam bile evlenemeyiz 2-3 sene içinde, yine o orda ben burda olacağım muhtemelen, yine çünkü benim branşımın kontenjanı yüksek ve çabuk çıkıyor İstanbul'a tayınımız (branşım İngilizce). O yüzden muhtemelen her halukarda ben burda o orda olmak zorunda kalacağız ama artık çok da düşünüp plan yapmamaya çalışıyorum, hayırlısı diyorum. :26:

unlove
eevt bazen insanın aklına çok kötü şeyler geliyo ama iyi düşünelim iyi olsun inşlhh
seviyor ve mutlu olacağına inanıyosan sımsıkı sarıl sevgine zorlukları olsada
rabbim hakkınızda hayırlı olanı nasip etsin inşlhhh çok mutlu olursunuz :16:

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. :42: Ben de hayırlısı diyorum, sevgimin arkasında duruyorum. İnşallah hayırlısı. :75:

çok tesekkürler tatlım benim darısıda sana olsun inşallah sevgi saygı karsılıklı oldugu sürece hiç korkma derim canım sevgine sahip çık mantık evliligi de sakın yapma cünkü karsındaki insanla bi ömür gecer mi diye düşünmeli sonra boşnamlar felan allah korusun rabbim ayırmasın inşallah sevenleri hersey yolunda gider bi gün bizlerede gzüel haberle gelir verirsin inşallah cok öptük güel teyzesi seni kuzusumlaa kendine cok ii bak olurmuu :29: :49: :38:

Çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısı. :61: Şuan için her şey yolunda çok şükür, seviyorum ve onun da beni sevdiğini bana değer verdiğini hissediyorum. İnşallah her şeyin hayırlısı olur.

tesekkurler teyzesı ıns. rabbım senıde sevdıgınle kavusturur sende annelıgı tadarsın

selamlar...
cok uzun zaman oldu buralara gelmeyelı..:17:
umarım herkez ıyıdır hersey yolundadır..
cok umulmadık ve beklemedıgımız bır anda bır kaza kursunu sonucu :1: bızde kuzuma bır kardes beklıyoruz :49: bugun ılk kontrolumuze gıttık cok cok kucuk oldugunu 4 haftalık kadar ve keseyı gorduk..:nazar:
dıger hamıle arkadasları da tebrık ederım Allah sagsalım kucaklamayı nasıp etsın ve ısteye herkeze versın Rabbım ..
operım herbırınızı ... :32:

Herkese iyi geceler. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz ve destekleriniz için. :71: Burayı bulmuç olmak büyük şans. :61:

Çok teşekkürler. :61: Anlattıklarınızı okuyunca benim bile yüreğim bir garip oldu ki hep ona işe giderken bizim için dikkat et kendine diyorum. Ben sizin yerinizde olsaydım gerçekten çok kötü olurdum o an ki Allah korumuş eşinizi çok şükür. Aslında ben de yalnız bırakmayı hiç istemiyorum ama öğretmenliği düşünmüyorum, nitekim ailem de hiç istemiyor. :59: Çünkü burda bir tanıdığın şirketinde işim hazır denebilir ve hangi aile çocuğu yanından gitsin ister ki? Kaldı ki öğretmen olsam bile evlenemeyiz 2-3 sene içinde, yine o orda ben burda olacağım muhtemelen, yine çünkü benim branşımın kontenjanı yüksek ve çabuk çıkıyor İstanbul'a tayınımız (branşım İngilizce). O yüzden muhtemelen her halukarda ben burda o orda olmak zorunda kalacağız ama artık çok da düşünüp plan yapmamaya çalışıyorum, hayırlısı diyorum. :26:

Çok teşekkürler güzel dilekleriniz için. :42: Ben de hayırlısı diyorum, sevgimin arkasında duruyorum. İnşallah hayırlısı. :75:

Çok teşekkür ederim, inşallah hayırlısı. :61: Şuan için her şey yolunda çok şükür, seviyorum ve onun da beni sevdiğini bana değer verdiğini hissediyorum. İnşallah her şeyin hayırlısı olur.

Bu arada güzel annecikler ve şeker bebekleri, hepinize çok geçmiş olsun, kendinize çok dikkat edin. :61:

çok tesekkürler tatlım benim bizde cok memnun olduk seni tanıdıgımıza her zaman her konuda yardımcı oluruz hiç canını sıkma güzel hayatın tadını cıkarmaya bak her dakikanın hemde canımsın send ekendiğne cok iii bak olurmu:29: :66: :38:

selamlar...
cok uzun zaman oldu buralara gelmeyelı..:17:
umarım herkez ıyıdır hersey yolundadır..
cok umulmadık ve beklemedıgımız bır anda bır kaza kursunu sonucu :1: bızde kuzuma bır kardes beklıyoruz :49: bugun ılk kontrolumuze gıttık cok cok kucuk oldugunu 4 haftalık kadar ve keseyı gorduk..:nazar:
dıger hamıle arkadasları da tebrık ederım Allah sagsalım kucaklamayı nasıp etsın ve ısteye herkeze versın Rabbım ..
operım herbırınızı ... :32:

slm dishecim seni aramızda görmek ne kadar güzel hoşgeldinnnn:29: :38:
çok soal tatlım benim gözün aydın gitmişdsin kontrole inşalah saglıcakla gelir kuzusun canım benim:nazar: :emir_bebek: :16:

Back
X