- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
ablam hamileyken onunda lekesi gelmişti hatta düşük tehlikesi vardı işini bıraktı,ama nedense bebek oğlandı, eğer anne adayı hamileliğinde güzelleşirse oğlan çirkinleşirse kız derler bizim burda,amannn kız oğlan ne fark eder bir tırnağını yaratmaya kudretimiz yetmez rabbim sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin cümlemize inşl![]()
hoşgeldin canım naber nasılsın
iyiyim melikem sen nasılsın.
hayırlı olsunn bebişinnn.
bende iyiyim tatlışım çok şükür birazdan hastaneye gitcez ikili testimiz var teyzesi duanızı eksik etmeyin bizden olurmu hayırlı sonuclarla gelelim inşallah sen napıyon ne var ne yok kusum
ayyyyyyyyy keske tamamlayanlarda 21gun yapsa bıktım ya cıkan rıvayetlerden heveslenıyoruz sonra yerımıze oturuyoruz eskı sısteme gore 5aydı pıyangodan 6.sı da geldı bari aöf'lerede 21gun olsa.sımdı bıze daha zor bebegımız var 2.sarktayız hastane derdımız bıtmıyo gittiklerinde maas alamıyolar saglık guvencesı de donuyomus sanırım maddı manevı cokuntu nısanlısı sevgılısı polis olanlar askerlıgını yapmadan varmayın
evet canım yaa bizde nişanlıyken eşim batmanda yapmıltı askerligini hatta aldıgı son maaşınıda tekrar yatırıp gitmişti sonra maaaş kesiliyo gelincede tekrar o eski yatırdıgına biraz yakındı para sanırım yanılma payım olabilir de ben öle hatırlıyom zor olucak evet senin içinde eşim 155 gün yapmıştı asker yolu gözlemekte varmış kaderde her kula nasip olmaz dedim bekledim