Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkese selamlar![]()
saolasın canım benimm ne doğumdayım nede bebişim yanımda gerçi daha haftaya çarşambaya tam günüm ama artık ağrılarım oluyo onun için bi an önce doğsun istiyorum gerçi erkek bebiş geç doğarmış ama bakalım nasip
selaammmm ben ankaradyım.gogun dıbı delındı sankı tovbe yarabbım..
accayıp kar var
ben varım kızlarr ana sizleri bilemedim uzun zamandır burda değildim de :26::26:
bende yoktum uzun zamandır zatenn.olsun tanısırız..![]()
bende yeni katıdım aranıza
hosgeldın ozaman..dedıgım gıbı uzun zamandır gırmıyodum buraya..ankaradayım..esım polıs..
4yasında bı oglum var..ıkıncı ıcın ugrasıyorum..boyle ıste..
1,5 yaşında bir kızım var.ben 2.yi 20 gün önce 17 haftalıkken kaybettim.
![]()
merhaba bende daha nişanlıyım nişanlım yeni mezun bu haftaiçi göreve başlıcak ve 11 eylülde düğünümüz var
ikinizinde bebişlerini allah bağışlasın,ayseiremsu sanada çok üzldüm canım benim zor bir dönem olsa gerek
sagol canım..senınde Allah tamamına erdırsın..gelınımız oluyosun yanıı..hayırlı olsun
sagol canım..senınde Allah tamamına erdırsın..gelınımız oluyosun yanıı..hayırlı olsun
evet aynen öyle oluyorum,bu arad ankaradaymışsınız bende ankaradayım,çok istemiştik aileler var diye,ya ankara ya doğu olsun dedik allah gönlümüze göre verdi doğuya giiyoruz bu arada ankarada ava berbat eve nasıl gideceğim diye düşünüyorum sabah aten zor geldim
sorma esım ıkı gundur yuruyerek ıse gelıp gıdıyo..acıyorum valla adama.onca yol.doguda nereye
yolculuk kısmetse
bingöle gidiyorum benim alışmam lazımoralar daha beterdir bence sizin ilk görev yeriniz mi ankara
yok bız bayburttaydık dogu gorevı ıcın.4senedırde burdayız..ankaralı arkadasım var dogu gorevını yapıp tekrar ankaraya donmusler..sızde donersınız.hatta o arkadasa herkes gıcık oluyo annem yan bınada deyıp durdugu ıcın..![]()
ama gıcık olunmıcak gibi değil ki baksana ya kısmet bakalım bizim nasıl olacak böyle sizlere imreniyorum ben gidecem yenişehir,yeni insanlar ,zaten yeni evliyim evliliğe alışma hepsi korkutuyor beni