• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

biliyorum canım bingöl olduğunu :34:
istanbulda yaşamak zor ama bir çok burdan giden arkadaşım keşke kalabildiğimiz kadar kalsaydık diyolar doğudada evler çok ucuz değilmiş en azından geziyoduk orda diyolar :)
ankarada eşimin amcası var keçiören etlikde her sene uğruyoruz sivasa giderken :)

evet tatlım hiç ucuz değil mesela ben aslen siirtliuym orda yakıt parası içinde aylık 700-800 veriyorlar diye biliyorum.düğünü biz kendimiz yapacağımız için doğu olması çok iyi oldu,
ben 18 sene k.örende oturdum,eşin sivaslı heralde

kızzz insna bi selam verir demi ama :63::63::63:

evet canım aynen öyle zaten yanında olmasanda teller pc sayesinde herşeyden haberin oluyo :1:
bizimkinin okuldayken sınav dönemlerinin stresini ben yaşardım
tayin olucak meraktan 2 gece uyuyamamıştım morfin almışlar gibi gözleirmin altı mosmor dolaşmıştım iş yerinde herkes ne oldu snaa diyodu :27::27:

benimki arçelik 9540 ydg canım :34:
kusura bakma bacım sana slm vermem mı hıc tum selamlarım senın olsun canım arkadasım
slmm kızlarrr nasılsınız ...en sonunda yavruma oğluşuma kavuştummm...ikimizde çok iyiyiz çok şükürr öpüyorum hepinizi:16:
oy oy oy hosgelmiş sefa gelmiş minik paşa rabbım hayırlı ugurlu etsın analı babalı buyutsun normal mi sezeryan mı melek
selam hanımlar nasılsınız?
ıyıyız tatlı kusum kusura bakma msn yazmıssın pek gıremıyorum malum bebısten dolayı sen neler yapıyorsun

Son düzenleme:
evet tatlım hiç ucuz değil mesela ben aslen siirtliuym orda yakıt parası içinde aylık 700-800 veriyorlar diye biliyorum.düğünü biz kendimiz yapacağımız için doğu olması çok iyi oldu,
ben 18 sene k.örende oturdum,eşin sivaslı heralde

evet canım ucuz yer yok malesef :5:
bizde eşyaları felan kendimiz aldık borçları daha yeni bitti sayılır :27:
evet canım sivaslı :34:

oyy canım benim kıyamam.hayırlısıyla git gel inşallah.aileni görünce belki biraz daha rahatlarsın canım yaa üzme kendini bebişde üzülür bak sonra
:29: :38: :38:
gül tabi bacinek bak ne güzel anacıgına kavustun

gelir annesi gelir o 10 martı bekliyo
aminnn sekerimmm :29: :38: :38:
kadınlar gününüz kutlu olsun :71:
seninde tatlım benim :29: :38: :38:
herkese selam arkadaşlar kaç gündür ayzacam yazamıyorum yazıyorum göndere bsamadan kapatıyorum şuanda sessizliğin sesini dinliyorum ofiste,
nişanlımın törenine gittim geçen perşembe günü çok duygusaldı bi ağladım bi ağladım birde anneside vefat ettiği için daha bir duygusaldı.anneciğm yalnız bırakmadı o geldi o benden beter.ama çok güzelll bir gündü aldım nişanlımıda yanıma geldik ankaramıza.ama bu pazar göreve gidiyor:5::5::5: çok canım sıkılıyor hep bi ayrılık hep bi ayrılıkk sıkıntı basıyor benii:85::85::85::85::43::43::43::43:
bu arada merkezdeymişiz bitter ve çerkez kızı sizlerde merkezde misiniz?
melikecim sende anneciğine kavuşmuşsun son ayrılığınız olsun allahım başka ayrılık göstermisiniz
ve tabikiii bittercim çok sağol,kadınlar gününüz kutlu olsunn
:66::66::66:
aminnn canım benimm :29: :38: :38:
selam hanımlar nasılsınız? Biraz geç oldu ama kadınlar gününüz kutlu olsun :71::71::10::10::71:
seninde sekerimm :29: :38: :38:
Merhaba hanımlar bende polis sözlüsüyüm.İnşallah sınavlarımı verebilirsem bende polis olucam.Yeni katıldım aranıza.
hoşgeldin canımm :71:
slm kızlarrrrr ben geldimm nihayettt neslikannnnnnn ordamısın cnmmm
herkese selamlar:3:
selamlar kızlar nasılsınız
yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler :71:

meloşum kuzummmm gitmişsinm hayatım yoktum annemlere gitmiştim bende
hadi bi solukta tamamlayın 15 günü inşlh :)
neyse ararım telden zaten :34::34:

çerkez sen napıyon canımcım :82:

melekmehmet hadi canım az kalmış sayılı gün rabbim kolay doğumlar nasip etsin
erkek bebek 9 ay 10 günü doldurunca gelir derler az daha sabır :)
canımsınnnnn :29: :38: :38:
amin canım saolsın azkaldı ama bende bittim ağrılardan sağsalim gelsin gerisi boş gerçide:emir_bebek::nazar:melike ne yaptı alıştımı yoksa halaağlıyormu bilmem netede girmiyo telide yok bende haber edersin sen canım slm söyle
hemşosunuda merak edermiş güzelim benimmm :29: :38: :38:
arkadaşlar mrb nasılsınız? umarım herkesler iyidir.melikeden haber varmı?
iyi bakın kendinize öptm
çok soal tatlım benimm merak etmişsin allah razı olsun hepinizden inşş canımsınızzz :29: :38: :38:
slmmm herkese nasipse bende polis eşi olucam gelin olarakta silopiye gidicem silopide olan kimse yok mu
selamlar kızlar nasılsınız :71:

meloşumun herkese selamı var
cumartesi dönüyomuş yuvaya :29::10:
:29: :38: :38: :69:
selam canım
aleyküm selam canım sende konunşursan bir daha çok selam söyle
kuzusum benimmm a.s :29: :38: :38:
arkadaşlar mrb nasılsınız?
giremedim bi kaç gündür herkes iyimi? melike döndümü?
benim rahim ağzı yaram tekrarladı sanırım yaaa bu 3. kez oluyo
bi fikri olan varmı???
geldik bidenem az önce eşimde aksam inicekmiş aktarmalı ucakla inşş oda gelseydi hayırlısıyla canımsın çok soal :29: :38: :38:
sanada cok gecmiş olsun canım bi arkadas vardı oda yakma yöntemiyleydi yanılmıyosam sonra iyileşmişti korkma emi acil şifalarrr :29: :71:
allahım keyfinizi bozmasın canım nişanlım şuanda sizin orda keşke bende orda olsam dün uğurladım:5::5::5:çok kötüydü melikeye hak veriyorum hemde çok o birde evli biz daha nişanlıyız:43::43::43:
ahh ahhh hiç sorma kuzucumm allahım baska ayrılıklar yasatmasın inşşş :59: sizide allah kavustursun :29: :38: :38:
slmm kızlarrr nasılsınız ...en sonunda yavruma oğluşuma kavuştummm...ikimizde çok iyiyiz çok şükürr öpüyorum hepinizi:16:
oooooooo süper süper süperr bi haberrr melegimm allah analı babalı büğytüsün inşşş kuzucum nasıl gecti dogum anı felan aman haa bana anlat emiii ayyy tırstım yinee :18: :1: amaa çok sevindimmm darısıda bize olsun inşş canım hemşocummmm :29: :nazar: :emir_bebek: :38: :38:
meloşummmmmmm nerdesinn kuzummmm :59::59:

yarın gelince yaz bakalım :16::16::16::16:

geldimmmmmmm bebegimmmm geldimmmmm kuzucummmm allah razı olsun yaa hep merak etmişsiniz beni canımsınızz allahım sizi basımdan eksik etmesin her daim inşşşşş :29: :38: :69:

meloş hoşgeldin yavru kuşum :16::16::16::16::16::71::71::71::71::71::71::71::116::116::116::116::116::116::116::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

nasılsın neler yaptın bakalım
yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat :1:

meloş hoşgeldin yavru kuşum :16::16::16::16::16::71::71::71::71::71::71::71::116::116::116::116::116::116::116::119::119::119::119::119::119::119::119::119:

nasılsın neler yaptın bakalım
yediğin içtiğin senin olsun gördüklerini anlat :1:

oyyy oyyyy kuzucumm bu ne güzel bir karsılamaa cok mu özledin bacınıı gelll bi sarılak şöleee canımsınnn bebişimmm benimm :29: :48: :48: :48:
ayyy sorma bebegem her gün bi yere davetliydik içim dışımm kebap mecimekli köfte kısır mantı sarma olduu tabi pastalarda cabasıııı ama tadındaaaa kuzusum tansiyonumda maşallah hep normal gittiii :56: :27: :1:
çok güzeldi yaaaa adanammm bidenemm canım memleketimm hele anacımı görmekkk zaten yettide arttı banaa kocişimde saolsun hiç yalnızlıgını hissettirmedii her daim aradıı canım kocişim benimmm nasıl özledim bacım bi bilsenn dahaa aksam gelicekkk inşşş :97: :98: :69: :48:
sen neler yaptın canımın içiiiiii :29: :38: :38: :38:

Son düzenleme:
oyyy oyyyy kuzucumm bu ne güzel bir karsılamaa cok mu özledin bacınıı gelll bi sarılak şöleee canımsınnn bebişimmm benimm :29: :48: :48: :48:
ayyy sorma bebegem her gün bi yere davetliydik içim dışımm kebap mecimekli köfte kısır mantı sarma olduu tabi pastalarda cabasıııı ama tadındaaaa kuzusum tansiyonumda maşallah hep normal gittiii :56: :27: :1:
çok güzeldi yaaaa adanammm bidenemm canım memleketimm hele anacımı görmekkk zaten yettide arttı banaa kocişimde saolsun hiç yalnızlıgını hissettirmedii her daim aradıı canım kocişim benimmm nasıl özledim bacım bi bilsenn dahaa aksam gelicekkk inşşş :97: :98: :69: :48:
sen neler yaptın canımın içiiiiii :29: :38: :38: :38:

:38::38::38::38::38::29::29::70::70::70::70::70:
sarılacak bacım sensiz topiğinde tadı tuzu yoktu :97:
ohhh maşallahhh rejime girdim zatiii nevrim dönmüş durumda :27::27:
ohh sevindim canım herşeyin iyi olmasına
bu akşam bolll boll hasret giderin artık enişteyle :61::61::61:

neyse cnaım kalkıyom şimcik yemek yapıcam devam ederiz sonra :16::16::16::16:

:38::38::38::38::38::29::29::70::70::70::70::70:
sarılacak bacım sensiz topiğinde tadı tuzu yoktu :97:
ohhh maşallahhh rejime girdim zatiii nevrim dönmüş durumda :27::27:
ohh sevindim canım herşeyin iyi olmasına
bu akşam bolll boll hasret giderin artık enişteyle :61::61::61:

neyse cnaım kalkıyom şimcik yemek yapıcam devam ederiz sonra :16::16::16::16:

oyyyy canım arkadasım benimm allah bin kere razı olsun senden bebegimm canımsınnnn :29: :48: :48: :69:
evet kuzucum bende acıktım ama nerdee annecimin yemekleri şimdiden burnumda tütüyo vallaa :59:
inşş bidenem ama onunda eve gelmesi gece 12 yi bulucakmış aktarmalı gelicek :78:
tamam bebişim kolay gelsin bende biraz dinleneyim gelirim yinee senii çok öptümm bacımm :29: :38: :38:

hoşgeldin melikecim nasıl geçti tatilin ohhhh götürmüşsün annenin yemeklerini afiyet olsun kızzz , gezmiş gelmişsin memleketini sefan olsun :64::71::64:

hoşgeldin melikecim nasıl geçti tatilin ohhhh götürmüşsün annenin yemeklerini afiyet olsun kızzz , gezmiş gelmişsin memleketini sefan olsun :64::71::64:

hoşbulduk bebegemm ahh sorma ahhh neler götürdük ogluşumla neler hiç sölemeyem ama annemi ve kızkardeşimi şimdiden çok özledimm artık yaz tatiline kadar gelemezler ancak doguma bu arada beni araba tuttu giderkende gelirkende kuzusum kusmamak için zor tuttum nefes alıp verdim çok şükür sunu bi kez daha anladım kendi arabanla seyahat etmek çok baska hatta harikaa sen naptın nasıl oldun bebişimm benimm :29: :38: :38:

oyyyy canım arkadasım benimm allah bin kere razı olsun senden bebegimm canımsınnnn :29: :48: :48: :69:
evet kuzucum bende acıktım ama nerdee annecimin yemekleri şimdiden burnumda tütüyo vallaa :59:
inşş bidenem ama onunda eve gelmesi gece 12 yi bulucakmış aktarmalı gelicek :78:
tamam bebişim kolay gelsin bende biraz dinleneyim gelirim yinee senii çok öptümm bacımm :29: :38: :38:

ayy hayatım ne demek yahuu canımsın :38::38::38::38::29::29::29::29:
anne yemeği gibi olurmu hiç bi yemek :12:
öpüyorum seni :16::16::e:emir_bebek:mir_bebek:

Back
X