slm canım naber nasılsınnn![]()
ıyım canımm cok şükür sen nasılsın bebiş nasılll
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm canım naber nasılsınnn![]()
ıyım canımm cok şükür sen nasılsın bebiş nasılll![]()
selamlar
istanbuldan kucak dolusu sevgiler![]()
aysenimm nerelerdesin nasılsın kuzummm![]()
selam yavru kuşum
bu ara baya yoğundum misafiler felan bende hasta oldum boğaz ve kol ağrısı çektim şimdide vücudum özellikle bacaklarıma kaşıntı vurdu yara oldu kaşımaktan doktora gidicem ama hangi biri için gidicem bilemedim
sen nasılsın yiğenimiz nasıl bakalım
he bu arada bence erkek olcak içime öle doğuyo kuzum :97:
iyi akşamlarrr güzellerrrrrrrr:97:
iyi akşamlar kızlaaaaaarrrrrrrrrr
melikecımm sana yarın icin başarılarrrr dılerımm inş herşey ıstedığın gıbı olurrrr tatlımmm kendıne dıkkat et![]()
canım mrb sınavın umarım iyi geçmiştir yeni mi hamile kaldın sen geçn ay yazışırken yoktu herhelde rabbim tamamaına erdirir inşallah
iyi akşamlar kızlarrr melıkecimm sınavın nasıl geşti tatlımm:103:![]()
slm kızlar uzun bi aradan sonra gelebildim.bebişim doğdu teyzeleri bingöle taşındık zorlu bi doğum ve taşınma oldu bizim için bebşimde bende cok acılar cektık geniş bi zamanda anlatırım meloş cok mutlu oldum bebişine tamamına erdirsin rabbim inşallah
slm kızlar uzun bi aradan sonra gelebildim.bebişim doğdu teyzeleri bingöle taşındık zorlu bi doğum ve taşınma oldu bizim için bebşimde bende cok acılar cektık geniş bi zamanda anlatırım meloş cok mutlu oldum bebişine tamamına erdirsin rabbim inşallah