• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

ohh ohh rabbim saülık versin ikinizede canımcım :29:

çok saoll aysen teyzosu hiç uyutmuyo saolsun benim minik yaramaz sabah 7-8 de ayaktayız gecede kig box vardı onu izlicem diye uyumak istemedimm süperdi yaaa:21: :21:
bugün eşimin polis arkadasları ve eşleri gelicek akşama şimdilik evi temizledik ögleden sonrada hazırlık yapıcaz bakalımm:15: :emir_bebek: :nazar:
sen napıyon naıslsın canımcımmm:29: :38:

gece gece burdayım :37:
az önce cama sanki birisi taş attı gibi oldu eşim aradı buranın ekiplerini binanın önüne gelip beklediler kaç dk sirenleri çaldılar :1:
eşimde diyo geçtimi korkun dedim şimdilik geçti ama sabah kadar burda bekleseler ne iyi olurdu :52:

ah canım benimmm kıyamam sana allah korusun bacım bende alışık deilim eşim hiç gece calışmazdı buraya geleli 12 24 olduk ilk günler bende burayı pek bilmioz ya bi ses duysam ürküyodum ama simdi alıştım evimde 4 katlı güzel bi site bizde 4.kattayız zaten bişi olmaz dedi eşimde alıştımm uyuyom simdi çok şükür :29: :16:

ah canım benimmm kıyamam sana allah korusun bacım bende alışık deilim eşim hiç gece calışmazdı buraya geleli 12 24 olduk ilk günler bende burayı pek bilmioz ya bi ses duysam ürküyodum ama simdi alıştım evimde 4 katlı güzel bi site bizde 4.kattayız zaten bişi olmaz dedi eşimde alıştımm uyuyom simdi çok şükür :29: :16:

valla canım ben ne yapsamda uyuyamıyorum malesef :43:
sabah 5 e kadar en az gözlerim faltaşı gibi oluyo :27:

çok saoll aysen teyzosu hiç uyutmuyo saolsun benim minik yaramaz sabah 7-8 de ayaktayız gecede kig box vardı onu izlicem diye uyumak istemedimm süperdi yaaa:21: :21:
bugün eşimin polis arkadasları ve eşleri gelicek akşama şimdilik evi temizledik ögleden sonrada hazırlık yapıcaz bakalımm:15: :emir_bebek: :nazar:
sen napıyon naıslsın canımcımmm:29: :38:

uykusuz gecelere alışmak zor olur şimdiden başlatıyo demek senin minnoş :49:

valla canım ben ne yapsamda uyuyamıyorum malesef :43:
sabah 5 e kadar en az gözlerim faltaşı gibi oluyo :27:
ahh canım benimm kıyamam ben sana kendine dikkat et olurmu kusumm:16: :16:
uykusuz gecelere alışmak zor olur şimdiden başlatıyo demek senin minnoş :49:

evet yhaa napim canı saolsun diyom bak bu sabahta eşim göreve giderken beni öpüyodu uyandım ask olsun tekrar uyuyabileneee 7 den beri ayaktayım yaaaa :5: :5:

bende geceleri yanliz kalamiyorum .cok şukur geceye gitmiyor uzun zamandir.ama gorev cikmasin diye dua ediyorum.

esselam canlar :92:

meloşum aramışsın canom dymadım mutfakda hazırlık yapıyodum yengemler gelecek birazdan :54:

evet kusumm senden bi tarif almıştım onla ilgili hangisini yapayım dicektim pastalardan eşimin iş arkadasları geldi eşleriyle sonra baska bi arkadasımdan aldıgım tarifi yaptım guzum buda cok güzel olmus çok begendiler aramışsın sende duymadım kusum iş yapmaktan bide belim agrıdı çok ayakta kaldım hiç sorma sen napıyon nasılsın bitanem benimm valla üst üste misafir agırlamak yoruyo beni artık yarında misafirlige gitcez bakalımm:1: :29: :16:

Back
X