• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım aysenimiz var simdilik galibaaa:29: :16:

tesekkürler canım güzel düşüncelerin için :71:

oh ohhh maşallah kuzusumaaaa hoşgeldin bebegeemmm :29: :38: :16:
yok kuzusum unuturmuyum bu ara cok yogunum inanki annem geldi benimde ama bi gün kaldı geri döndü babamın işi varmış bu tarafta mecburen gitti cünkü abimin dügünü var diger hafta oda yogun olucak ama inşallah sömestir de burdalar kız kardeşimle :7:
evet kuzusum yegeninde ii maşallahh erkek gibi simdilik kesin deil ama yinede bi ay sonra belli olur dedi :34: hakkımızda hayırlısı neyse o olsun kusumm :nazar: :emir_bebek: darısıda sana olsun inşallah canım arkadasım benimm :13: :48: :69:

hoşbulduk canım :29:
oo düğün var demekk allah bir ömür sağlık huzur versin bir yastıkda kocatsın :98:
o zaman sen gidiceksin desene sana yol göründü neyse tehliheli zamanları atlattın sayılır :49:
öptüm ikinizide :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16:

İyiyim ben de çok şükür ne olsun Pazartesi finaller başlayacak onunn korkusu sardı şimdiden. :18::9::1:

Bu arada biz ayrıldık, ben istedim o da peki sen bilirsin dedi ve öylece bitti bir 5-6 saat önce. Ama her şey yolunda, iyiyim çok şükür. :61: Yine de onun bahanesiyle sizleri tanığıma çok mutluyum. :71:

üzüldüm canım neden sen istedin herşey yolunda gibi görünüyodu :26:

banada sanki tekrar barışırmışsınız gibi geliyo nedense :93:
sanki sen kafandaki soruları gidereceksinde onunda hep seninle olduğunu düşündüğün için istediğin an da yanında olacakmış gibi geldi

bende amma yazdım cerkezim gibi :52::52:

hakkınızda hayırlısı olsun
:16:

hoşbulduk canım :29:
oo düğün var demekk allah bir ömür sağlık huzur versin bir yastıkda kocatsın :98:
o zaman sen gidiceksin desene sana yol göründü neyse tehliheli zamanları atlattın sayılır :49:
öptüm ikinizide :emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::16::16::16::16::16:

çok tesekkür ederiz kuzumun güzel teyzosuuu:nazar: :emir_bebek: :16: yok canım gidemicez iznimiz yok maaaleseff şimdi kayınbabamda hasta yaa eşim dio gidersek sömestirde 10 gün gidip geliriz dio napalım saglık olsun sen napıyon nasılsın datluşumm bizde seni çok öptük balımm ararım seni bi ara görüşürüz kusum çok özledim valla senii beyadır görüşemedik bende çok yogunum inanki bak her aksam bi arkadastayız bugünde yemege davetliydik şimdi geldik eşimde 12 24 e döndü yine bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:29: :38: :38: :38:

merhaba kızlar nasılsınız bende asker eşiyim ama yazayom dedim

hoşgeldin tatlım benim :71: ne farkeder canım benim iki abimde askeriyede görevli hepsi bizim gurur duydugumuz vatan bekçilerimiz rabbim hepsini her daim korusun inşallahhhh :16:
nerden canım :34:

melike sen polis eşimiydin eğer yanlış yapmıyorsam 2009 gelinlerindensin demi

aaa evet canım bende şimdi baktım da arkadas listemdesin :34: unutmusum yaa kusuruma bakmaa ama nerde oldugunuda unuttum hamilelik unutkanlıga yol actı galibaaa:1:

aaa evet canım bende şimdi baktım da arkadas listemdesin :34: unutmusum yaa kusuruma bakmaa ama nerde oldugunuda unuttum hamilelik unutkanlıga yol actı galibaaa:1:

canım hamile olmana çok sevindim uşakta görev yapıyruz görüşmek üzere öptm seni bebişe iyi bak cinsiyeti belli oldumu

üzüldüm canım neden sen istedin herşey yolunda gibi görünüyodu :26:

banada sanki tekrar barışırmışsınız gibi geliyo nedense :93:
sanki sen kafandaki soruları gidereceksinde onunda hep seninle olduğunu düşündüğün için istediğin an da yanında olacakmış gibi geldi

bende amma yazdım cerkezim gibi :52::52:

hakkınızda hayırlısı olsun
:16:
aysenicim biz senle polis eşleri topiğinin içinde kendimize bi tükkan açak tükkanın adı da
''umumiyetle fal bakılır!!! ''
:60::60::60:

leyn meloş düğüne gidip göbek atıpta cocugu vaktınde evvel cıkarma meydana

eşimin doğum günü var şubatta (gerçi daha çok ama)beynim durdu resmen bi türlü ne hediye alacağımı nasıl bi sürpriz yapacağımı bilemedim herşeyi son güne bırakmak istemiyorum onun için tavsiyelerinizi bekliyorum :18::18::18:

slm kuzum bizde duydunmu bilmiyorum ama sarıgazideyiz baya bi dıştayız yani ümraniya taraflarında

orayı bilirim baya bi uzak gerçi bende ümraniyeye çok yakınım çamlıcadayız duymuşsundur kesin :34:

sarıgazi çok berbat bi yer olayların çok olduğu sen nerelisin bilmiyorum ama geneli kürt halkıdır :82:

eşimin okul arkdaşı vardı orda onlara gider gelirdik yazın şarka gittiler onlarda :31:

çok tesekkür ederiz kuzumun güzel teyzosuuu:nazar: :emir_bebek: :16: yok canım gidemicez iznimiz yok maaaleseff şimdi kayınbabamda hasta yaa eşim dio gidersek sömestirde 10 gün gidip geliriz dio napalım saglık olsun sen napıyon nasılsın datluşumm bizde seni çok öptük balımm ararım seni bi ara görüşürüz kusum çok özledim valla senii beyadır görüşemedik bende çok yogunum inanki bak her aksam bi arkadastayız bugünde yemege davetliydik şimdi geldik eşimde 12 24 e döndü yine bakalım hakkımızda hayırlısı olsun:29: :38: :38: :38:

aaaa abinin düğününe gidemiycekmisin :26:
neyse bugün arayımda konuşalım uzun uzun :10:

aysenicim biz senle polis eşleri topiğinin içinde kendimize bi tükkan açak tükkanın adı da
''umumiyetle fal bakılır!!! ''
:60::60::60:

açalım canım sölemesi ayıp bende ii kahve falı sallarım :96::96::96:
gerçi öle gerçekten inanmak isteyenlere bakmıyorum günaha neyin girmiyim sonra :31:

eşimin doğum günü var şubatta (gerçi daha çok ama)beynim durdu resmen bi türlü ne hediye alacağımı nasıl bi sürpriz yapacağımı bilemedim herşeyi son güne bırakmak istemiyorum onun için tavsiyelerinizi bekliyorum :18::18::18:

canımcım benim eşimin doğum günüde şubatın 11 i az kaldı :82:

bende hala karar veremedim

çoğu şeyi yaptım bu sefer nası bişi yapsam bilmiyorum

geçen sene kırmızı bir karton kağıt gibi bişi aldım kalp şeklinde kalıplar kestim
hepsinin içine içimden geçen ayrı ayrı güzel sözler yazdım arka yüzlerinede seni seviyorum iyiki doğdun :77::77::77:
bunları kavoza doldurdum kavonozu süsledim (gerçi süsleri herkesin el atmasından dağıldı emme ):52:
yanınada çok beğendiği bi parjüm setini almıştım
birde karne gibi bişi yapmıştım :82:

bende fikirlere açığım yaneeee :61:

Back
X