• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

canım hamile olmana çok sevindim uşakta görev yapıyruz görüşmek üzere öptm seni bebişe iyi bak cinsiyeti belli oldumu
çok tesekkürler bitanem benim valla kesin bişi sölemedi ama erkege benziyıo dedi şimdilik hakkımızda hayırlısı olsun canımcım bende seni çok öptümmm :29: :38:
aysenicim biz senle polis eşleri topiğinin içinde kendimize bi tükkan açak tükkanın adı da
''umumiyetle fal bakılır!!! ''
:60::60::60:
ayyy koptummm ilahiiiiii bacımmm :37: :9: :9:
leyn meloş düğüne gidip göbek atıpta cocugu vaktınde evvel cıkarma meydana
ah ahhh nerdee sölee bi güzel döktürsemmm düşmanlarım çatlasınnnn :66: :66: :66:
yok bacım yaa gidemicez galibaaa benim kayınbaba hasta eşim sömestirde polis kayınımla anlaşmışlar ozaman gidelim diyo babasını doktorlar artık son döneminde demişler dünde komsumdaydım bi geldim surat beş karıs gözler kıpkırmızı olmus eşim çok üzgün halde neyse aksam arkadaslara yemege davetliydik de biraz acıldı çok şükür onu öle görünce ben daha cok kötü oluyom inanki :59:
eşimin doğum günü var şubatta (gerçi daha çok ama)beynim durdu resmen bi türlü ne hediye alacağımı nasıl bi sürpriz yapacağımı bilemedim herşeyi son güne bırakmak istemiyorum onun için tavsiyelerinizi bekliyorum :18::18::18:
canım evde çok güzel bi masa hazırla benim eşiminde yaklaştı bakalım sonra pasta felan alırsın sonra güzel bi kazak yada saat türü kalıcı bi hediye sonra müzik acarsın dans felan ayy çok romantik olur vallaaaa çünkü bende öle yapmayı düşünüorumm :3: :98: :48:
aaaa abinin düğününe gidemiycekmisin :26:
neyse bugün arayımda konuşalım uzun uzun :10:
temamm kusummm ara gülomm bende oturuyom kociş sabah gettü göreveee:75: :38:
neyse canlar dip köşe temizliğe giriyorum bugün
nerden başlasam bilmiyom yane :95::95:

öptüm hepicinizi :16:

allah kolaylık versin canımın içiii fazla yorma kendini emi canım arkidişimm benimmm :29: :38: :69:

bu arada annemin şalının resmini ekliyim fazla net çıkmamış ama
benimki yarım kaldı ipi hala gelmemiş tuhafiyeye :82:
bu arada kayınvalidemede başladım bi tane annemin bi açık tonu giri yine
seriye bağladım bu modeli :52::52::52::52::52:

Eklentiler

• $IMG_0973.webp
    $IMG_0973.webp
    37,8 KB · Görüntüleme: 30
  • $IMG_0975.webp
    $IMG_0975.webp
    50,3 KB · Görüntüleme: 39
  • $IMG_0974.webp
    $IMG_0974.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 32
bu da memleketten kar manzarası ve biizm minik tosbamız torosumuz :64:

Eklentiler

• $IMG_0972.webp
    $IMG_0972.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 34
  • $IMG_0969.webp
    $IMG_0969.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 32
Son düzenleme:
meloşum napıyon kuzu popomun üstüne yeni otrudum daha :1::1:
yoruldunmu sen bebegemm gelde sana sölee güzel bi yorgunluk kahvesi yapsın bacınnn :94: :68: :38:
bu arada annemin şalının resmini ekliyim fazla net çıkmamış ama
benimki yarım kaldı ipi hala gelmemiş tuhafiyeye :82:
bu arada kayınvalidemede başladım bi tane annemin bi açık tonu giri yine
seriye bağladım bu modeli :52::52::52::52::52:
ellerinize saglık bitanem benim çok güzel olmuşşşşş:54: :54: :54:
bu da memleketten kar manzarası ve biizm minik tosbamız torosumuz :64:

memleket havası bi baska kuzum yaa hello toross :27: :9: :9:

yoruldunmu sen bebegemm gelde sana sölee güzel bi yorgunluk kahvesi yapsın bacınnn :94: :68: :38:
ayy valla hiçç yokkkk demem bacım
sohbet eşliğinde ne güzelde olurdu valla :7::7::7::7::7:
ellerinize saglık bitanem benim çok güzel olmuşşşşş:54: :54: :54:

sağol canımmmm :16::16::16:
memleket havası bi baska kuzum yaa hello toross :27: :9: :9:

o da sana merhaba der canım :71:
acayip akıllı bişiii tosbammm benim yaaaa :98:

orayı bilirim baya bi uzak gerçi bende ümraniyeye çok yakınım çamlıcadayız duymuşsundur kesin :34:

sarıgazi çok berbat bi yer olayların çok olduğu sen nerelisin bilmiyorum ama geneli kürt halkıdır :82:

eşimin okul arkdaşı vardı orda onlara gider gelirdik yazın şarka gittiler onlarda :31:

evet canım herkeskürt kürt olması sorun degılde kötü yaa ınsanları falan onun için bi türlü alışamıyorum sevmıyorum burayı ben balıkesırlıyım eşim adanalı

o da sana merhaba der canım :71:
acayip akıllı bişiii tosbammm benim yaaaa :98:

ayy alıntım bi tuhaf çıkmış nedense :9::9::9::9:

eminim öledir kusumm bazen inanki şaşırıyorum insanalardan akıllı bunlar diye de sölenmekten alıkoyamıyorum kendimiiii nankör deil sadık olur köpekler her daimm:29: :16:

evet canım herkeskürt kürt olması sorun degılde kötü yaa ınsanları falan onun için bi türlü alışamıyorum sevmıyorum burayı ben balıkesırlıyım eşim adanalı

allah yardımcınız olsun melekcim bu arada hemşomuşuz bende has adanalıyımmmdır :34: :38:

canımcım benim eşimin doğum günüde şubatın 11 i az kaldı :82:

bende hala karar veremedim

çoğu şeyi yaptım bu sefer nası bişi yapsam bilmiyorum

geçen sene kırmızı bir karton kağıt gibi bişi aldım kalp şeklinde kalıplar kestim
hepsinin içine içimden geçen ayrı ayrı güzel sözler yazdım arka yüzlerinede seni seviyorum iyiki doğdun :77::77::77:
bunları kavoza doldurdum kavonozu süsledim (gerçi süsleri herkesin el atmasından dağıldı emme ):52:
yanınada çok beğendiği bi parjüm setini almıştım
birde karne gibi bişi yapmıştım :82:

bende fikirlere açığım yaneeee :61:

anam anam anam sen mi düşünüyon hamarat aysen çuvallamasan şekerim sen bulursun bişiler bu arada yaptın mı bilmiyorum ama kazak vs.türü bişey örebilirsin güzel olur senın el emegın ya mutlu olur melekcim bu arada sende yapabılırsın.ben gecen yıl ankarada bardak yaptırmıstım malum hakkaride oyle bı sansımız yoktu.bardak ıcıne sıcak su koyunca resım cıkanlardan ıkı yanda bızım resmımız ortada da özel harekat amblemı vardı.bu yıl çakı ya da çerkes kaması almak istedim ama çerkes kamasının orjinali dededen toruna kaldıgı ııcın bulunmuyo çakı da istediğim şekilde yoktu.hani bu farklı fonksıyonları olan cakılar var ya onlardan tornavıda konserve acacagı makas vs.seyler ıceren aslında boyle bıseyde alabılırsınız polis adam ıhtıyacı olabılır

aysenim bu arada salına bayıldım normalde sal kullanmaktan pek hoslanmam ama modelı cok guzel kullanabılecegım turden yapılısını da tarıf eder mısın fıstıgım

anam anam anam sen mi düşünüyon hamarat aysen çuvallamasan şekerim sen bulursun bişiler bu arada yaptın mı bilmiyorum ama kazak vs.türü bişey örebilirsin güzel olur senın el emegın ya mutlu olur melekcim bu arada sende yapabılırsın.ben gecen yıl ankarada bardak yaptırmıstım malum hakkaride oyle bı sansımız yoktu.bardak ıcıne sıcak su koyunca resım cıkanlardan ıkı yanda bızım resmımız ortada da özel harekat amblemı vardı.bu yıl çakı ya da çerkes kaması almak istedim ama çerkes kamasının orjinali dededen toruna kaldıgı ııcın bulunmuyo çakı da istediğim şekilde yoktu.hani bu farklı fonksıyonları olan cakılar var ya onlardan tornavıda konserve acacagı makas vs.seyler ıceren aslında boyle bıseyde alabılırsınız polis adam ıhtıyacı olabılır

valla henüz bulamadım hayatım :28::28:
bardağı nişanlıyken eşim yaptırmış sadece benim resmimi eve geldiğinde getirmiş yanındada bi oyuncak tavşan vardı birde yastık :69:
ben bardağı kapkara görünce aaa bu da ne dedim içimden hemen kaldırdım çeyizlerimizn olduğu yere :1::1::1:
sonra dedi nerde bardak yıkada sıcak su koy gel dedi anammm dedim bende ne biçimşey almış böle demiştim içimden :9::9::9:
arada içer aşkitom onunla kahve :7:

geçen sene kazakda örmüştüm :1:

çakmakda almıştım bi keresinde :1:

çakı taşımıyo eşim :26:

bi keresinde bisikler süren adam almıştım pilli mizkli felan vitrinde duruyo çok hoşuna gtmişti :1::1:
artık kullanabileceği bişiler alıcam gibi gözüküyo :28:

aysenim bu arada salına bayıldım normalde sal kullanmaktan pek hoslanmam ama modelı cok guzel kullanabılecegım turden yapılısını da tarıf eder mısın fıstıgım

sağol canım
bende kullanmayı pek sevmiyorum ama alışklanlık oldu artık dışarı çıkınca olmazsa omuzlarım sırtım üşüyo valla :82:
birde ben türbanlıyım türbanıda şallrıma uygun takarım :98:

yapılışını nasıl tarif etsem bilemedim
nette bi resmi vardı onu bulayımda eklim buraya veya msn adresi verim ekle orda daha rahat olur sorarsın rahatca :34:

Ooo bayanlar iyi kaynatmışsınız bakıyorum da, oh oh maaşallah. :9::9:

hadi yaa hani çok seviyodun canım benim inanki çok üzüldüm ama sen hiç üzülmemiş gibi duruyosun neyse hakkında hayırlısı olsun inşallah zaten o senin kısmetinde varsa döner dolaşır yine seni bulur :34: hersey gönlünce olsun melegimm bizde snei tanıdıgımıza memnun olduk kusum derslerinde de basarılar dilerimm:29: :38: :69:

nasip canım ya meloşunda dedıgı gıbı nasıbınse doner dolasır bulur senı bekliyoruz teyzesi bebişlerimiz özler bak sonra seni gelmezsen

üzüldüm canım neden sen istedin herşey yolunda gibi görünüyodu :26:

banada sanki tekrar barışırmışsınız gibi geliyo nedense :93:
sanki sen kafandaki soruları gidereceksinde onunda hep seninle olduğunu düşündüğün için istediğin an da yanında olacakmış gibi geldi

bende amma yazdım cerkezim gibi :52::52:

hakkınızda hayırlısı olsun
:16:

Çok teşekkür ederim her birinize güzel yorumlarınız için. :61: Barışmamız mümkün değil, ayrıldıktan sonra çünkü hiç içim acımadı ve soğudum. Ne kadar kötü yönü varsa canımı yakan hep onlar geldi aklıma. Ertesi günkü mesajlaşmamızdan sonra zaten istemedim. Vazgeçtim tamamen.

Size bu diyeceğim saçma gelebilir abelki. Ben gerçekten aşık olmak istiyordum ve hayatımda 1 kere aşık oldum sadece. Aşık olabilmek umuduyla birileriyle görüştüm durdum ama hiçbiri de doğru kişi değilmiş, o da dahil...

Hayırlısı diyelim, ama ben gayet iyi ve mutluyum. :61:

hayırlı aksamlarrrr kızlarrr :16:
bütün gün ev temziligiyle ugrastım sonra belim koptu camlarıda sileyim derken sol bacagımın üstüne duramıyorum yürürken gece olunca daha beter oluyo bacagımı hiç hiseetmiyom ama bi acısı var aglıyom resmen nluyo bana bilmiyorum yaaaaa :43: :43:

oyyy sevindirik oldum valla hemşeri olduğumuza

bende tatlım benimm çok tesekkürler cok öptüm seni bitanemm :29: :38: :16:

yok kusum ben çok becerksizim o konularda hazır yemege hazır hediyelere alıştım ben kusumm :1: benimki sigara kullanmaz ki cakmak türü seler alayım alacagım sey bide kullanacagı trden olunca cok seviniom mesela kazak pantol saat v.s gibi selerr yinede çok tesekkür ederim bacişimm :29: :38: :16:

Ooo bayanlar iyi kaynatmışsınız bakıyorum da, oh oh maaşallah. :9::9:

Çok teşekkür ederim her birinize güzel yorumlarınız için. :61: Barışmamız mümkün değil, ayrıldıktan sonra çünkü hiç içim acımadı ve soğudum. Ne kadar kötü yönü varsa canımı yakan hep onlar geldi aklıma. Ertesi günkü mesajlaşmamızdan sonra zaten istemedim. Vazgeçtim tamamen.

Size bu diyeceğim saçma gelebilir abelki. Ben gerçekten aşık olmak istiyordum ve hayatımda 1 kere aşık oldum sadece. Aşık olabilmek umuduyla birileriyle görüştüm durdum ama hiçbiri de doğru kişi değilmiş, o da dahil...

Hayırlısı diyelim, ama ben gayet iyi ve mutluyum. :61:

slm tatlımm :3:
hakkında hayırlısı olsun canım benim artık geldi gectiii :34: :38: :16:

hayırlı aksamlarrrr kızlarrr :16:
bütün gün ev temziligiyle ugrastım sonra belim koptu camlarıda sileyim derken sol bacagımın üstüne duramıyorum yürürken gece olunca daha beter oluyo bacagımı hiç hiseetmiyom ama bi acısı var aglıyom resmen nluyo bana bilmiyorum yaaaaa :43: :43:

slmmmm aynen bende bugün sırf temizlikle uğraştım uyuyup kalmışım yorgunluktan kociş işten gelmiş ben uyuyorum yemek yok :66::66: benim camlarıda silmeye gel kuzum yaa yükseklık korkusu var silemıyorum eşimde kızıyo silersen seni o pencereden aşağı atarım diyo bu göbekle atamaz sığmam ama :60::60:

slmmmm aynen bende bugün sırf temizlikle uğraştım uyuyup kalmışım yorgunluktan kociş işten gelmiş ben uyuyorum yemek yok :66::66: benim camlarıda silmeye gel kuzum yaa yükseklık korkusu var silemıyorum eşimde kızıyo silersen seni o pencereden aşağı atarım diyo bu göbekle atamaz sığmam ama :60::60:

ahh canım benim nerdee benimkide demedik bırakmadı da yarıda bıraktım kusumm:60: :60:
hamilleyim bide böle belim soşluga geliyo böle zorlayınca kendimi hemen uzandım belim agrıdı kusum yoksa yapardım ne var elimde mi kalıcakkk :27: :9: :9:
canımsınn artık benimkii temizlik yapmıcaksın diyoo ama ben hiç yapmadan dururmuyumm:52: :52: :52:

Son düzenleme:
Back
X