Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlarrrr ben geldımm nasılsınız?
sanadaa melegimmmmm![]()
![]()
![]()
![]()
kız niye katılmadın sohbete baktım altta varsın yazdım çıkmışsın :82:
sağol canım
bende kullanmayı pek sevmiyorum ama alışklanlık oldu artık dışarı çıkınca olmazsa omuzlarım sırtım üşüyo valla :82:
birde ben türbanlıyım türbanıda şallrıma uygun takarım :98:
yapılışını nasıl tarif etsem bilemedim
nette bi resmi vardı onu bulayımda eklim buraya veya msn adresi verim ekle orda daha rahat olur sorarsın rahatca![]()
Ooo bayanlar iyi kaynatmışsınız bakıyorum da, oh oh maaşallah.
Çok teşekkür ederim her birinize güzel yorumlarınız için.Barışmamız mümkün değil, ayrıldıktan sonra çünkü hiç içim acımadı ve soğudum. Ne kadar kötü yönü varsa canımı yakan hep onlar geldi aklıma. Ertesi günkü mesajlaşmamızdan sonra zaten istemedim. Vazgeçtim tamamen.
Size bu diyeceğim saçma gelebilir abelki. Ben gerçekten aşık olmak istiyordum ve hayatımda 1 kere aşık oldum sadece. Aşık olabilmek umuduyla birileriyle görüştüm durdum ama hiçbiri de doğru kişi değilmiş, o da dahil...
Hayırlısı diyelim, ama ben gayet iyi ve mutluyum.![]()
hayırlı aksamlarrrr kızlarrr
bütün gün ev temziligiyle ugrastım sonra belim koptu camlarıda sileyim derken sol bacagımın üstüne duramıyorum yürürken gece olunca daha beter oluyo bacagımı hiç hiseetmiyom ama bi acısı var aglıyom resmen nluyo bana bilmiyorum yaaaaa![]()
![]()
canımsın ya cok sevindim bende türbanlıyım tmm msn ozelden mesaj atarım belki bu hafta sonu kayseriye gidebiliriz izine cocuk hasta olur dıye cesaret edemıyoruz ama büyük ihtimal gidecek gibiyiz bakalım nasip nasıl iple ordun gıdınce ordan alayım burda belki bulamam
kız meloş malatyadanda gececez belki dönüşte malatya polis evinde 1gece kalırız el sallarım sana![]()
len delü dölek dur aklını basına devsir sen eski sen değilsin içinde büyüttügünü düşün.ne yoruyon cocugu.senın sırt ustu yatıp dınlenmen gereken zamanlar sımdı koktun mu da dunya temızlık yaptın.yegenıme ıyı bak yolarım yoksa senı ıs guc yapamazsın.sonra cok arasın sırt ustu yatmayı göbüş senden once gıdınce.
şimdi daha iyiceyim balımm moralim alt üsttü 3 gündür hiç sorma saolsun doktorum moral depoladı ikili testimiz çok şükür iyi cıktıüçlü teste hiç gerek yok dedi
darısıda diger annelere olsun inşallahhh
ayyy kusumm burdan geciyosun demek anacım bizede ugrayın ne olucak sankim kapım sonuna kadar acık bacımm beklerim polis evine yakın sayılırım arabamızla 5 dakkahatta yan tarafında malatya park var gelmişken orayıda gezdiririm sana ben emi kuşumm canımsınnn
![]()
![]()
![]()
![]()
cok sevındım canım ya ben ne 2li ne de 3lü yaptırdım sukurler olsun sorun olmadı.kesın olmamakla beraber gelmeyı dusunuyoruz gelırsek bulurum senı seker
moralın neden bozuktu kız
anladım canım zaten baktım çıkmıştınayy sorma kuzum öle baktım sende sohbettesin napıyon diyeama bizim yaramaz anne uyuyalım gari yeterrrrr diye sinyal verince cıkmak zorunda kaldım kuzusumm kusurumuza bakma teyzosu öptük kocaman senüüü
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ben yazıyorum şimdi msn yicanımsın ya cok sevindim bende türbanlıyım tmm msn ozelden mesaj atarım belki bu hafta sonu kayseriye gidebiliriz izine cocuk hasta olur dıye cesaret edemıyoruz ama büyük ihtimal gidecek gibiyiz bakalım nasip nasıl iple ordun gıdınce ordan alayım burda belki bulamam
kız meloş malatyadanda gececez belki dönüşte malatya polis evinde 1gece kalırız el sallarım sana![]()
ayy sorma canım yaa bacagımın üzerine basamıyodum bagıra cagıra aglaya aglaya sabah ediyodum da ondan neyse cok sükür şimdi daha iyiceyimm![]()
anladım canım zaten baktım çıkmıştın
ben yazıyorum şimdi msn yi
ipde normal kazak ipleri varya nakonun veya kartopunun ondan canım
kayserilimisiniz benim eşimde sivaslı
geçmiş olsun kuzum
krem felan sürseydin mesaj yapsaydın![]()
yok kuzumm nerdee kremle felan gecilecek bişi deil ki gecsin eşim saolsun ovaladı ama hiç bi faydası olmadı aksine daha beter oluyodumama çok şükür dün ilaç verdi calsiyum eriyo suya atınca onu içtimde çok şükür ilk defa rahat bi gece gecirdim kusum allah kimseye dert verip derman aratmasın inşallahhh
![]()
![]()
çok geçmiş olsun canım
sebebi neyki doktora gitmedinmi burktunmu :26:
amin hastalık çekmek çok zor allah tüm hastalar şifa versin inşlh
anladım canım zaten baktım çıkmıştın
ben yazıyorum şimdi msn yi
ipde normal kazak ipleri varya nakonun veya kartopunun ondan canım
kayserilimisiniz benim eşimde sivaslı
geçmiş olsun kuzum
krem felan sürseydin mesaj yapsaydın![]()