- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın minnoşlar :89::89::89:
slm sekerlerrrrr
bende bugün doktora gittimm bu defa devlete önce kadın doguma sonra radyolojiyee ve sonraa ögrendimki oglum olucakmış iki doktor amcasıda pipisi burda dediii:94: biz kız derken meger o erkekmiş alındı yawrucak şimdiihakkımızda hayırlısı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
![]()
![]()
slmm sekerim naber nasılsınnn![]()
![]()
selam kuşum
oleyy tahminim tuttu en başından
sağlıkla gelsin prensimiz![]()
selam canım napim temizlikdi yemekdi
saçımı boyadım kızıla geri döndüm :98:
özlemişim kızılı
şimdide kahvemi aldım geçtim pc başına![]()
iyi akşamlar kızlar
adaşım oğluşun olacakmış maşalhh canım Rabbim tamamına erdirsin
slm sekerlerrrrr
bende bugün doktora gittimm bu defa devlete önce kadın doguma sonra radyolojiyee ve sonraa ögrendimki oglum olucakmış iki doktor amcasıda pipisi burda dediii:94: biz kız derken meger o erkekmiş alındı yawrucak şimdiihakkımızda hayırlısı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu
![]()
![]()
çok tesekkür ederim adaşımm allah razı olsun hepinizden tatlım benimm darısıda isteyen tüm arkadaslara olsun inşallahhh![]()
![]()
![]()
![]()
hayırlı olsun canım cınsıyetınız bellı olmus evdekı tek hatun olma hukmun devam edıcek hee...
Allah sagsalım kucaklamayı nasıp etsın![]()
slmmm güzel teyzosss naber nasılsınnnselamlar :92::92::92::92:
aaaaaaa bacınekk gelmişşşşşşşmerhabalarrrrrrr nassınız guzular aysen melosla sızı yazıyom demırbaslara harbı bakıyom mıllet gelıyo gıdıyo sız hep burda 7-24 gorev basında
sarka bıngole gelın aysenım melosun susturdugu seylerı yaparız
bu arada teyzosları oglum sunnet olduuuuuuu melos sende dogar dogmaz yaptır ılk gunlerde yapılan daha ıyı oluyomus.ben o zaman ıstemıstım ama malum sebeplerden bugune kaldı cok rahat oluyo herkeşlere tavsiye edıyorum aysenım burda bı sal modellerı var super gercı sen onları bıılıyosundur ogrenıp paylasırım ssenlen bıngole gıdınce gorusuruzzzzzzz burda pek fırsatım olmuyo hepınızı sevıyorum opuyorum sekerler
inşalahh canım benimmmm
slm sekerlerrrrr
![]()
![]()
hayırlı olsun janımm aman sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez alınmaz da bebiş bu sene erkek senesi herhalde tanıdığım herkesin erkek bebeği oldu benimde erkek olacak bak seninde oyyy
merhabalarrrrrrr nassınız guzular aysen melosla sızı yazıyom demırbaslara harbı bakıyom mıllet gelıyo gıdıyo sız hep burda 7-24 gorev basında
sarka bıngole gelın aysenım melosun susturdugu seylerı yaparız
bu arada teyzosları oglum sunnet olduuuuuuu melos sende dogar dogmaz yaptır ılk gunlerde yapılan daha ıyı oluyomus.ben o zaman ıstemıstım ama malum sebeplerden bugune kaldı cok rahat oluyo herkeşlere tavsiye edıyorum aysenım burda bı sal modellerı var super gercı sen onları bıılıyosundur ogrenıp paylasırım ssenlen bıngole gıdınce gorusuruzzzzzzz burda pek fırsatım olmuyo hepınızı sevıyorum opuyorum sekerler
ayyy koptum yine kusumm anladı sennnnnhe bacım 7 24 görev başındayız meloşumlasenide bekliyoz en kısa zamanda raamıza
ooo desene minnacıktan adam oldum senin oğluş
ayy bingölde bana çok uzak geliyo düşündükçe ürküyorum tırsıyorum valla :18::18:
sen çek modelleri bakalım
bende kayınvalidemin şalını bitirmye çalışıyorum
sonra bi atkı örneği başladım kokoş bişi onu yapıcam resim eklerim yapınca
öptüm canım seni ii tatiller bol gezmeler size![]()
meloş naber kuzu![]()