• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

slm sekerlerrrrr:3:
bende bugün doktora gittimm bu defa devlete önce kadın doguma sonra radyolojiyee ve sonraa ögrendimki oglum olucakmış iki doktor amcasıda pipisi burda dediii:94: biz kız derken meger o erkekmiş alındı yawrucak şimdii:1: hakkımızda hayırlısı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu:29: :16:

bende bugün doktora gittimm bu defa devlete önce kadın doguma sonra radyolojiyee ve sonraa ögrendimki oglum olucakmış iki doktor amcasıda pipisi burda dediii:94: biz kız derken meger o erkekmiş alındı yawrucak şimdii:1: hakkımızda hayırlısı olsun rabbim herkese nasip etsin inşallah bu güzel duyguyu:29: :16:

selam kuşum
oleyy tahminim tuttu en başından :9::9::10::10::10:
sağlıkla gelsin prensimiz :16:

selam kuşum
oleyy tahminim tuttu en başından :9::9::10::10::10:
sağlıkla gelsin prensimiz :16:

evet bidenemm öleolduuu vallaa darısıda sana inşşş canım arkidişim benimmmm :29: :38: :nazar: :emir_bebek: :69:

selam canım napim temizlikdi yemekdi
saçımı boyadım kızıla geri döndüm :98:
özlemişim kızılı :61:
şimdide kahvemi aldım geçtim pc başına :16::16::16:

allah kolaylık versin kuzusum güle güle kullan kusum güzel saclarını afiyet olsun balımmm :29: :48: :16:

iyi akşamlar kızlar
adaşım oğluşun olacakmış maşalhh canım Rabbim tamamına erdirsin

hayırlı olsun canım cınsıyetınız bellı olmus evdekı tek hatun olma hukmun devam edıcek hee...:9:
Allah sagsalım kucaklamayı nasıp etsın :emir_bebek:

merhabalarrrrrrr nassınız guzular aysen melosla sızı yazıyom demırbaslara harbı bakıyom mıllet gelıyo gıdıyo sız hep burda 7-24 gorev basında :60:
sarka bıngole gelın aysenım melosun susturdugu seylerı yaparız:56:
bu arada teyzosları oglum sunnet olduuuuuuu melos sende dogar dogmaz yaptır ılk gunlerde yapılan daha ıyı oluyomus.ben o zaman ıstemıstım ama malum sebeplerden bugune kaldı cok rahat oluyo herkeşlere tavsiye edıyorum aysenım burda bı sal modellerı var super gercı sen onları bıılıyosundur ogrenıp paylasırım ssenlen bıngole gıdınce gorusuruzzzzzzz burda pek fırsatım olmuyo hepınızı sevıyorum opuyorum sekerler

hayırlı olsun canım cınsıyetınız bellı olmus evdekı tek hatun olma hukmun devam edıcek hee...:9:
Allah sagsalım kucaklamayı nasıp etsın :emir_bebek:

aminnn tatlım benim allah razı olsun darısıda sana olsun inşşşş rabbim gönlüne göre versin :nazar: :emir_bebek: :38:

selamlar :92::92::92::92:
slmmm güzel teyzosss naber nasılsınnn :29: :38:
merhabalarrrrrrr nassınız guzular aysen melosla sızı yazıyom demırbaslara harbı bakıyom mıllet gelıyo gıdıyo sız hep burda 7-24 gorev basında :60:
bu arada teyzosları oglum sunnet olduuuuuuu melos sende dogar dogmaz yaptır ılk gunlerde yapılan daha ıyı oluyomus.ben o zaman ıstemıstım ama malum sebeplerden bugune kaldı cok rahat oluyo herkeşlere tavsiye edıyorum aysenım burda bı sal modellerı var super gercı sen onları bıılıyosundur ogrenıp paylasırım ssenlen bıngole gıdınce gorusuruzzzzzzz burda pek fırsatım olmuyo hepınızı sevıyorum opuyorum sekerler
aaaaaaa bacınekk gelmişşşşşşş :52: :52:
nerdesin kusum yaa özlettin kendiniiii :5: ooo hayırlı ugurlu olsun kırk bin kere maşallah paşamızaa yawrişim :nazar: :emir_bebek: darısıda bizim küçük paşayaaa :27: :9: :9:
bizde seni çok öptük datluşum sende kendine ve yakışıklı yegenime çok ii bak olurmuuu
inşalahh canım benimmmm

canımsınn kuzusummm benim senin dogum da yakınlaştı allah kurtarsın kusumm :29: :38:

hayırlı olsun janımm aman sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez alınmaz da bebiş bu sene erkek senesi herhalde tanıdığım herkesin erkek bebeği oldu benimde erkek olacak bak seninde oyyy

hayırlı olsun janımm aman sağlıklı olsunda kız erkek fark etmez alınmaz da bebiş bu sene erkek senesi herhalde tanıdığım herkesin erkek bebeği oldu benimde erkek olacak bak seninde oyyy

sanırım tatlım ama biz üç kat üst üste hamileyizz onların kızları olucak sadece benim erkek düzeni bozdum anlıcagınn :nazar: :emir_bebek: :9: :38:
seninde mi erkek kuzusum allah analı büyütsün bidenem benimm isi düşündünmü hemşocum:34:

he bacım 7 24 görev başındayız meloşumla :9: senide bekliyoz en kısa zamanda raamıza :9:
ooo desene minnacıktan adam oldum senin oğluş :64:
ayy bingölde bana çok uzak geliyo düşündükçe ürküyorum tırsıyorum valla :18::18:
sen çek modelleri bakalım :61:
bende kayınvalidemin şalını bitirmye çalışıyorum
sonra bi atkı örneği başladım kokoş bişi onu yapıcam resim eklerim yapınca :10:
öptüm canım seni ii tatiller bol gezmeler size :16::16::16:

he bacım 7 24 görev başındayız meloşumla :9: senide bekliyoz en kısa zamanda raamıza :9:
ooo desene minnacıktan adam oldum senin oğluş :64:
ayy bingölde bana çok uzak geliyo düşündükçe ürküyorum tırsıyorum valla :18::18:
sen çek modelleri bakalım :61:
bende kayınvalidemin şalını bitirmye çalışıyorum
sonra bi atkı örneği başladım kokoş bişi onu yapıcam resim eklerim yapınca :10:
öptüm canım seni ii tatiller bol gezmeler size :16::16::16:
ayyy koptum yine kusumm anladı sennnnn :27: :9: :9: :9:
meloş naber kuzu :38::38::7::7::7::7::7:

iyidir fıstıgımm eşimi göreve yolladım bende gectim pc basınaa sen napıon nasılsın canımın içiiiiii şekerparemmm :29: :48: :69:

Back
X