- 27 Aralık 2009
- 27.155
- 25
- 408
merhaba kızlar bende polis eşiyim yeni katıldım aranıza...
kimse yok mu???
merhaba canım hoşgeldin sefalar getirdin güzel topigimizeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba kızlar bende polis eşiyim yeni katıldım aranıza...
kimse yok mu???
merhaba canım hoşgeldin sefalar getirdin güzel topigimizeee![]()
![]()
hoşbulduk canım
naber nasılsın nerdesin canım bu arada sanırım sende bebiş istiyosun gecen yıl bu zamanlar bende çok istiyodum cok şükür geldi melegim darısıda sana olsun inşallahhhh![]()
![]()
![]()
![]()
iyiyim canım sağol inşallah benim meleğim de gelir en yakın zaman da ne kadar sürede hamile kaldın doğal yolla mı?
yok canım benim bebiş 17.ci ayda geldi çok şükür ama daha önce mersindeydik eşimde varikosel ameliyatlıydı sonra sarka geldik suanda malatyadayız burda arastırdım çok ii bi doktor tavsiye ettiler gittik eşimden test istendi bişisi çıkmadı onda cok şükür bende yumurta tembelligi cıktı klomen verdi doktorum sonra muayeneye gittim ve o ay hamile kaldım şükürler olsunki rabbime şimdi bi oglumuz olucak hayırlısıyla inş teyzesi darısıda sana ve tüm bebiş isteyen arkadaslara olsun dilerimki![]()
![]()
![]()
![]()
selam kızlar nbr
inşallah canım rabbim banada nasip eder bende tedavi görüyorum şu an beklemedeyim bizde erzurum da şark görevindeyiz bende de yumurta tembelliği var bakalım inşallah bende kalırım senin gibi:)
selam kızlar nbr
aysenim bebegemm nirelerdesinnn![]()
![]()
![]()
selam bende polis eşiyim...................
slm bebişş iiiyiz çok şükür sen napıon nasılsınnnslm sekerler nasılsınız
hadi yaaaa deseneee çok yoruldun kusum gecmiş olsun bebegem sanaada bende iyiyim çok şükür bugün doktorumuza gittik teyzesi oglumuzu gördük geldik cok sükür iii 8 martta ayrıntılı ultrasyonumuz var bakalım darısıda sana olsun inşşş her zaman dua ediyom bacım sana bilion dogumdayken edilen dua kabul olur diolar ordada hep dua edicem inşş ozamana kadar gelir seninde bebişin inşşşşselam hayatım annemle abim geldi dün gece
bugünde teyzemler teyze kızları ve onları çocukları vardı
evin altını üsütne getirdiler resmen başıma ağrılar girdi tam bir curcunaydı ev
kaşla göz arasında her yeri alt üst ediyolar şaşırdım kaldım
ağrı kesici içtim banamısın demedi
sen nasılsın bakalım![]()
slm nasılsınız kızlarr