• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bize her yer Memleket, aranzda Polis eşi olan yok mu?

bizde ev almayı düşünüyoruz ama nerde ne kadar kalırız ne olur bilmiyoruz ki şimdi istanbuldan alsak oturamıcaz eşim 5 yıllık memur bu sene gönderirler büyük bi ihtimal bizde ev alıp oturmak istiyoruz içinde bakalım hayırlısı..

aynen canım yaa düşünsene burası 6 yıl zorunlu kira ödemektense kendi evimizde otururuz bankaya da kredimizi öderiz hem bölelikle ev sahibi olmuş oluruz giderkende mersine satar gideriz diyoruz hayırlısıyla inşşş :34:

ay ben hesaplayamadım 12 24 mü die sanırım 12 36 çalışıo eşim
1hafta gündüz çalışıo sonra 2 hafta gün aşırı geceye gidio
Alıntı yapmayı unuttum böle de cevaplasam olur herhalde dimii

ay ben hesaplayamadım 12 24 mü die sanırım 12 36 çalışıo eşim
1hafta gündüz çalışıo sonra 2 hafta gün aşırı geceye gidio
Alıntı yapmayı unuttum böle de cevaplasam olur herhalde dimii

anlaıdm canım biz mersindeyken benim eşimde hep gündüze gidiyodu gece hiç yalnız deildim ama ilk evlendigimizde cevik kuvvetyedi o zamanda çok rahat calışıodu bi gün geceye gidiyodu ama şimdi alıştım korkmuyom gece yalnız kalmaktan çok şükür bebişimde gelirse iyice alışırız garii :34:

zaten şuan maaşı artmıştır ayy taşınmaktan nefffffffret ederim:52::52::52::52::52:

aynen canımm hiç sevmiom bende yaaaa :19:

ecesu sen çalışıyormuydun ..

yok canım suanda evdeyim evlenmeden önce özel bi bankada çalıştım sonra cıktım tayin işi olmuyo özel böle bişii işte napalım saglık olsun simdi işletmeden devam ediyom iki yıl urfada okumuştum tamamlayınca üniv.mezunu olarak polislige basvuru yapcam pomem olarak inşş olmadı bankacılık sınavlarına hazırlanırım hayırlısıyla inşşş bu zamanda tek maaş zor oluyo canım ya ikimiz calışırsak çok ii olucak :97:

Son düzenleme:
yok canım suanda evdeyim evlenmeden önce özel bi bankada çalıştım sonra cıktım tayin işi olmuyo özel böle bişii işte napalım saglık olsun simdi işletmeden devam ediyom iki yıl urfada okumuştum tamamlayınca üniv.mezunu olarak polislige basvuru yapcam pomem olarak inşş olmadı bankacılık sınavlarına hazırlanırım hayırlısıyla inşşş bu zamanda tek maaş zor oluyo canım ya ikimiz calışırsak çok ii olucak :97:

bende 2yıllık bilgisayar okudum özel okullarda öğretmenlik yaptım şimdide kamu yönetimi okuyorum aöfden ama çook zor bilmiyorum nasıl bitecek:19::19:

bende 2yıllık bilgisayar okudum özel okullarda öğretmenlik yaptım şimdide kamu yönetimi okuyorum aöfden ama çook zor bilmiyorum nasıl bitecek:19::19:

evet yaa evden okumak insan zorlanıyo canım aynı sekilde bende öleyim napalım inşş cabucak bitirir işimize gücümüze bakarız devlet memuru gibisi yok inş hayırlı iş kapıları acılır hepimize emeklerimiz boşa gitmez :29: :16:

evet yaa evden okumak insan zorlanıyo canım aynı sekilde bende öleyim napalım inşş cabucak bitirir işimize gücümüze bakarız devlet memuru gibisi yok inş hayırlı iş kapıları acılır hepimize emeklerimiz boşa gitmez :29: :16:

aman polis olma benim bayan arkadaşlar var polis ama çok pişmanlar kendileri gündüz kocaları gece çalışıyor bir türlü görüşemiyorlar bazı günler:9:

kızlarrrrr osman basladı siz de izliyomusunuz ali kaptana deli oluyom ahh kocişimde olsaydı ne güzel olurduu izlerdikk beraberrr :29: :38: :69:

Back
X